Notifications (Bildirimler) Sadece Belle için (Anna iconlu)

Sponsorlu Bağlantılar

secret_irem

secret_irem

Üye
Selam Arkadaşlar, annadaki bildirimler widgetini belleye uyarlamak için dosya yöneticisiyle dosyaları belirli yerlere kopyalıyorduk. kopyalama olayı yerine sis dosyası düzenledim. kendi telefonumda C7 belle hacklı defalarca kaldırıp kurdum sorun yok. kolay bir şekilde kuruluyor ve kadırılıyor. telefonum hacklı ve openforall yaması aktif şekilde kurdum. hacksız olarak denemediğim için sonucu bilmiyorum. belki hacksız telefonlara da kuruluyordur. sadece belle içindir diğer cihazlarda denemeyin.Türkçe ve ingilizce diller vardır, anna iconludur. kolay gele..

bu sanırım signed değil.hata veriyor.

TheMadness

TheMadness

Üye
polluxea♪;4108637' Alıntı:
N8 de calısmıyo dostum..

----------Eklendi @ 14:50:15 ---------- Yazıldı @ 14:27:16 ----------

dostum bunu ben yükledim telefona hem calısmadı üstüne üstük xplorer da calısmıyor artık ne bu anlamadm yanii ?? :off:

Belle'de bug oluşturuyor türkçesi. Yükleyecekseniz ingilizce yükleyin.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
c6-01 e oluyor mu

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
C6-01 Sertifika hatası.

SezerKoc

SezerKoc

Üye
arkadaşlar ben c6-01 belle
telefonuma bildrmler widgeti yükledim.orda c rivate/200159c0/ themes isimli dosyası silip telfnu
yeniden başlat diyodu.dedğni yaptım
ve tel açldğnda widget yüklenemedi
dye hata aldm ve tel belleyi ilk
yükledğm duvar kağdı ve widget
şeklinde açldı bunu nasıl düzelteblrm acaba

satan22

satan22

Üye
Arkadaşım galiba bi sorun var bende yükledim yükledikten sonra C:\private\200159c0\themes dosyasını sildim teli kapatıp açınca Wigdet hatası verdi üsteli önceki Wigdet ayarlarını sildi ilk haline döndü yane anlıyacığın. Yine hepsini baştan sona yapmak zorunda kaldım. Üstelik Tel Hackli bi bakarsan iyi olur. Bende bu Bildirim olayını annadaki gibi olmasını çok istiyorum. Umarım en kısa zamanda çözersiniz. Paylaşım için teşekkürler.

Blue Night

Blue Night

Üye
n8 orjinal belle başarısız. Bütün widgetler ilk haline döndü.

soganlik

Üye
c6 01 belle de widget ayarlarını sıfırlıyor ama gayet güzel çalışıyor... themes klasörünü silmeyi unutmayın...

SilentOne

SilentOne

Üye
teşekkürler:) ama daha önce yedeklemiş olduğum ayarları geri yükleyerek bu bildirimden kurtuldum.artık mesaj geldiğinde ekranda böyle bir bildirim çıkmıyor eskisi gibi.
üstteki mesaj simgesi yetiyor zaten:)
ya bnde ole birşey istiyorum

okitox

okitox

Üye
cidden o mesaj geldi zımbırtısını iptal etmenin bir yolu yok mu yahu?

Castiel91

Üye
n8 hackli bellede açılır vaziyette kalıyor.. Bug yani.. Bi yolu varsa iyi olurdu da sanırım c6ya göre

ayhan124

Üye
teşekkürler:) ama daha önce yedeklemiş olduğum ayarları geri yükleyerek bu bildirimden kurtuldum.artık mesaj geldiğinde ekranda böyle bir bildirim çıkmıyor eskisi gibi.
üstteki mesaj simgesi yetiyor zaten:)
arkadasım bıraz daha acarmısın..yedeklenen ayarları geri yuklemek ne demek.yanı o bıldırımı nasıl iptal ettin..

TeAmo42

TeAmo42

Üye
programa kesinlikle laf atma gibi niyetim yok ama benim c6-01 de çalıştı fakat çok donma oluştu telefon kafayı yedi diyebilirim.

SilentOne

SilentOne

Üye

diLsiz_yureqim

Üye
Elinize sagLık Yükledim çalışıyor. Fakat Bunu Yalnızca bi Ekrana uygulayabiliyoruz hepsine uygulama imkanımız varmı ?

ucantcme

ucantcme

Üye
x plore private klasörüne giremiyor :-( nasıl olacak telim c601 hack li beceremedim ve yaparsam 1 yeni mesaj şeysi gidecek mi ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
ben yaptım hackli c601 ama telefon kafayı yedi kritik hata filan 1 saat telefon kilitlendi sonra açıldı tel kendini resetledi program çalışıyor ama uyuz oldum tavsiye etmiyorum güzel duruyor ama tel açılmayabilir yüklemeyi düşünenler dikkate alsın

SilentOne

SilentOne

Üye
hayır onu geçtim kuruyım dedim bütün vidgetler gitti şimdi bildirimin wigdetide gelmiyor

chtmtchtmt

Üye
noki N8 başarılı. teşekkür ederim. özellikle arayüz harika :)

Üst Alt