Cihanî Sultan
Üye
başka bunun için yapılmış program varmı?
ramblow diye bir program vardı galiba..
başka bunun için yapılmış program varmı?
http://www.maxicep.com/symbian-3-si...blow-pro-v1-31-0-symbian-3-signed-478263.htmlbaşka bunun için yapılmış program varmı?
kerdes bu problemleri yaşadığımı nokia servise telefon actım soyledim anlattım tek tek. yazılım surumunden bahsetti bende guncelledım. yaklasık 420 mb bir veriden bahsediliyor. biraz uzun sursede. suan sarj 1.5 gune yukseldı 3g den cıkarırsan 2 gun gıder. hız guzel ses yine tatmin edici diil. artık resetlenmiyor kapanmıyor.kendi kendinede baglanmıyor cunku yazılım guncellenmesi gerekiyormus. bu telefon alınır mı dersen evet alınır iyice ısındım ve cok sevdım. belki inanmıcaksın ama arkadasım samsung galaxy s 2almıs buyuk ekranı olan. baktım evet buyuk bı telefon. ama ekran kalıtesı olarak kesınlıkle nokıa 701 o kadar parlak ve netkı. bu telefon bu fıyata alınır arkadaslar. bu arada arkadas samsung galaxy ' e 1600 tl vermıs evet hızlı android var uygulamaları actım onda ne varsa ben magzadan ındırıorum. elbette bıre bır degıl ama telefon bırasda telefon gorunumlu olmalı amac nedır telefonda bılmem n ama nokıa 701 tadında olmustakılma olaylarını bilmediğim için birsey diyemiycem ama c6-01 de de aynı durum söz konusuydu şu internet bağlantısı ile ilgili. TL lerin gitmesin diye yardımcı olmak istedim. Bağlantı ayarlarından girdiğin zaman sadece wlan ile diye seçiyorsun ve bağlanmıyor bir daha. Ve her zaman sor seçeceksin tanımlanmış wireless bile olsa soruyor. Bende web tasarımcısı ve şimdiye kadar sadece nokia kullanmış birisiyim ama bunu 4 ay sonra farkedebildimİzlenimlerini yazmaya devam edersen sevinirim. Ben karar verdim ama daha almadım da
)
metalik ve mor rengi guzel ben aldığımda sadece siyah vardı. ilk zamanlar deri kullanıordum cekiosun cıkıo falan sonra plastik klıf aldım. ekran koruyucum cıkmıstı onuda aldım degıstırdım gayet guzel oldu. fileli plastik kılf bir sure sonra ız yapıo sılıosun gecıo sorun olmuor yani. wifi ' de hızlı 3g ile baglanıosan oda hızlı muthiş değil ama iyi yani oyun hızlarıda güzel kalite görüntü veriyor.sorununun düzelmiş olmasına sevindim. Ben yeni telefon aldığım zaman ilk önce güncelleme yapıp kullanırım zaten. Metalik rengini bekliyorum bu ay (Ocak) gelicekmiş sanırım. WLAN ile internete bağlandığında tarayıcı hızı nasıl? Bide kılıf olayını ne yaptın C7 için olan arkasına takılan plastik kılıf oluyor mu? Yoksa deri kılıf mı kullanıyorsun?
Ben bir yerde telefonu deneyebilmiştim. Ve C7 ile yanyana gelince milimlerle ölçülebilecek fark vardı da o yüzden sordum C7 kılıfı olur mu diye. Baktığım yerdeki kişi bana uydurmaya çalışırız dedi deVerdiğin bilgiler için teşekkürler. Artık sadece beklemek kaldı. İyi forumlar.

oyun güncelleneli neredeyse bir ay oldu, takılma falan kalmadı. asphalt 5'i rahatça açıyor, üç telefonda da denedim.aspalht 6 da takılıyor diye duydumda 5 i açabilir