Hangi Cep Telefonu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Hangi Cep Telefonu ?
Daha önce bu konuyla ilgili birçok konu açtım ama bu son, 3 gün sonra yeni bir cep telefonu alacağım verebileceğim maximum bütçe 550 TL... Fiyatı arttır demeyin 1 kuruş bil çıkmaz.
Kafamdaki cihazlar: T20, Gio, İdeos X5
Kaliteli ve özellikli cihazlarda olsalar bunları almak pek içimden gelmiyor, nedenini bilmiyorum... Şimdiye kadar (şu anki cep telefonuma kadar) Sürekli nokia kullanıcısı olduğum için nokiaya sempati duyuyorum.
Sizce gio, t20, x5 den birinimi almalıyım yoksa önerebileceğiniz bir nokia varmı(5800 dışında)Aradığım özelliklere geldiğimizde hızlı işlemcisi olan fazla önemli olmasada kaliteli ses çıkaran, mümkünse kapasitif dokunmatiği olan, uygulama sıkıntısıçekmeyeceğim bir cihaz istiyorum...

Yardımıcı olan arkadaşlarıma şimdiden teşekkürler :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
x5 en doğru tercih olur

mstf_l

mstf_l

Üye
e5degmez arkadas donanım iyi ama yazılım s60v3 yani oyunları, uygulamaları bile n73, e63 te calıscak sekilde yapılıyor

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
aynen boşver e5 i git x5 i al yeni marka gelişir kvk alıyor hem

----------Eklendi @ 19:25:59 ---------- Yazıldı @ 19:25:01 ----------

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
e5degmez arkadas donanım iyi ama yazılım s60v3 yani oyunları, uygulamaları bile n73, e63 te calıscak sekilde yapılıyor

Ney almamı önerirsin peki?

----------Eklendi @ 19:30:09 ---------- Yazıldı @ 19:29:22 ----------

aynen boşver e5 i git x5 i al yeni marka gelişir kvk alıyor hem

----------Eklendi @ 19:25:59 ---------- Yazıldı @ 19:25:01 ----------

Kardeş x5 bulmak biraz zor gibi? olmazsa ney önerirsin?

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
olmassa galaxy ace öneririm

baranselona

baranselona

Üye
ideos x5 litendeki telefonlardan açık ara önde her türlü x5 diyorum.. nokia olara c6-01 öneririm ekranı küçük ama nokia alacaksan en azından onu al- sony ericsson un telefonları var 750 liraya çok güzel onlarada bakabilirsin live with diye geçiyordu..

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
olmassa galaxy ace öneririm

gaaxy ace pahalı kaçar ya :/

----------Eklendi @ 19:28:31 ---------- Yazıldı @ 19:27:30 ----------

"verebileceğim maximum bütçe 550 TL... Fiyatı arttır demeyin 1 kuruş bil çıkmaz."

TheCower

TheCower

Üye
Kvk da 569 tl yazıyodu ordan al ideos x5.

Emre-45

Emre-45

Üye
X5 al hocam

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
ace 540 lira zaten

ParduSS

ParduSS

Üye
arkdaslar peki nokia 701 mi htc wildfire s mi 701 özellikleri ile ii ama htc wildfire s android ve htc sense arayüzü ile dikkat cekior hangısi ii hhangısını almalıyım şuan nokiia e72 kullanıyorum devammı edeyim

Narutodth

Narutodth

Üye
Aralarında x5 daha iyi.Bide galaxy ace var yeni versiyonu ace plus çıkacağından piyasada fiyatını 640 liraya çektiler düşün max 550 demişsin ama çok kalite cihaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...