Huwai İdeos x5-Turkcell T20

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
Huwai İdeos x5-Turkcell T20
Arkadaşlar öncelikle hepinize selam.
Android işletim sistemli bir cep telefonu almaya karar verdim fakat bu iki telefon arasında kaldım.
Huwai İdeos x5'in tek sevmediğim yanı Android sürümünün T20'den düşük olması he birde daha pahalı olması.
T20 nin ise sürekli Turkcell temalı olması ve diğer özelliklerinin daha düşük olması.
Sizce bunlardan hangisini seçmeliyim? Veya 400-520 TL arası önerebileceğiniz başka bir cihaz varmı?
Şimdiden teşekkürler...

----------Eklendi @ 16:35:40 ---------- Yazıldı @ 16:32:53 ----------

Hadi arkadaşlar yokmu yardım edebilecek kimse?

baranselona

baranselona

Üye
t20 yaramaz kesinlikle ideos x5 öneririm ekranı-çözünürlüğü-işlemcisi gpu su .... ideos x5 zaten 3-4 güne güncellemeyide alıyor problem yok...

Ahmet_Selim

Ahmet_Selim

Üye
aynen ideos x4 daha iyi

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
1 aydır ideos x5 arıyorum hiç biryerde yok. ne timde, ne internette, hiç bir yerde. bulamazsın hayatta bence. ümitlenmemeni tavsiye ederim. ama zaten t20 turkcell temalı demişsin. onu turkcellden koparmak mümkün. ben t10'umu turkcellin tüm uygulamalarından temizlemiştim. ama telefon garanti dışı kalabiliyor. işin içine root felan giriyor. karar senin.

yakup_281

yakup_281

Üye
harbiden ha hiç bi yerde yok x5

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
1 aydır ideos x5 arıyorum hiç biryerde yok. ne timde, ne internette, hiç bir yerde. bulamazsın hayatta bence. ümitlenmemeni tavsiye ederim. ama zaten t20 turkcell temalı demişsin. onu turkcellden koparmak mümkün. ben t10'umu turkcellin tüm uygulamalarından temizlemiştim. ama telefon garanti dışı kalabiliyor. işin içine root felan giriyor. karar senin.
Saol kardeş verdiğin bilgiler için ama önerebileceğin başka bir cep telefonu varmı acaba?

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Hp de bulabilirsiniz diye umuyorum.
İdeos X5 Sorman Hata

rapman

rapman

Üye
ideos x5

Kefelon

Üye
ideos x5 dicemde bende görmedim hiçbir yerde satıldığını :)

JkRooN

JkRooN

Üye
x5 çok daha üstün dostum t20 den kesinlikle x5 öneririm

futbol123

futbol123

Üye
x5 tabiki

elmas14

elmas14

Üye
Walla benim elimde x5 var muazzam bir telefon ne attıysam açtı , ne yaptıysam catır catır calışıyor telefon ne bir kasma ne bir yavaşlama 5,5-6 ay oluyor alalı 600 Tlye almıstım , Htcymiş Iphonemuş bu telefonu aldıktan sonra gerisi Fısssss . . :)

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
Walla benim elimde x5 var muazzam bir telefon ne attıysam açtı , ne yaptıysam catır catır calışıyor telefon ne bir kasma ne bir yavaşlama 5,5-6 ay oluyor alalı 600 Tlye almıstım , Htcymiş Iphonemuş bu telefonu aldıktan sonra gerisi Fısssss . . :)

HTC ve iPhoneyi çin malı markayla karşılaştırıyorsunya helal olsun:alkis

JkRooN

JkRooN

Üye
ForeverAlone";4188452][COLOR="Red' Alıntı:

aynen hayatında kaç kere i phone kullandın??[/COLOR]

baranselona

baranselona

Üye
ForeverAlone";4188452][COLOR="Red' Alıntı:

[/COLOR]

htc den iphone dan iyi dememiş zaten 600 liraya bu telefonu aldım ya iphone muş htc ymiş fıss demiş eğer htc nin iphone un bu fiyata bu telefonla kapışacak modeli yoksa bu htc nin apple ın sorunudur-ayıbıdır yada ne derseniz buda demek oluyor ki sizin o dediğiniz süper über sorunsuz markaların daha x5 le karşılaştırılacak f/p ürünü yok... ha sizin için bi telefona 1000- 2000 lira verip hemen hemen aynı verimi 600 liralık cihazdan alabilmek bişey ifade etmiyorsa tamam..

not:şu anda cihazımı 1.8 GHZ de kullanabiliyorum nerdeyse piyasadaki bütün oyun-programları yağ gibi akıcı kullanıyorum...

foreverthe

foreverthe

Üye
Ben geçen hafta mı aymı Aydın TİM'de görmüştüm x5 :D

sertug84

Üye
merhaba arkadaşlar. reklam olarak sayılmazsa eğer benimde elimde ideos x5 var ve satılık. 18 ay daha garantisi var üzerinde küçücük bir çizik dahi yok. ilgilenen arkadaşlar varsa mesaj atabilirler. kutusu garantisi faturası herşeyi mevcut telefonun hiç bir sıkıntısı yok emin olabilirsiniz.

aosman61

aosman61

Üye
    Konu Sahibi
heyy

----------Eklendi @ 14:21:39 ---------- Yazıldı @ 14:21:17 ----------

heyyy

----------Eklendi @ 14:21:56 ---------- Yazıldı @ 14:21:39 ----------

ordamısınız?

----------Eklendi @ 14:22:14 ---------- Yazıldı @ 14:21:56 ----------

kimse yokmu ya?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...