laptop alacam acil yardım !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
deforze

deforze

Üye
    Konu Sahibi
laptop alacam acil yardım !
arkadaşlar fiyat aralığı 1500-2000 arası olan ekran kartı ve ram i sağlam laptop önerebilirmisiniz?mühendisim çizim programları yüklemem lazım.oyunla filan pek işim olmaz.internette işim oluyor o kadar.teknosanın kampanyası var şu an casper cn tkı 2670a laptop 1670 tl.8 gb ram 1 gb ddr3 bellek 2.20 ghz işlemci hızı i7 işlemcili ama casper i önerende daha yok.sizler ne önerirsiniz bana?

futbol123

futbol123

Üye
casperdan uzak durun verdiğiniz parayı hiç haketmiyor ve en çok arıza veren markalardan biri casper.Bu laptopları tavsiye ederim.

deforze

deforze

Üye
    Konu Sahibi
bu laptopta iyi gibi Intel® Core™ i7 - 2.20 ghz - turbo boost ile 3.1 ghz - 750 gb sabit disk - 6 gb ram - 1785 tl

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
casperdan uzak durun verdiğiniz parayı hiç haketmiyor ve en çok arıza veren markalardan biri casper.Bu laptopları tavsiye ederim.

Berke dostum fiyatlar birden çok arttı ya 2. linkte önerdiğin asusu aldım ben hatta vatanda win7 basic diyor ben win7 home premium aldım 1550 TL ye 1 hafta sonra 1660 TL oldu sonra birden 1950 TL leri buldu :) şansıma iyi zamana denk gelmişim :) bu arada alacak olursa ısınma sorunu kesinlikle yok güzel makine :)

• Beğen
Tepkiler: " Tehlike "
technoshark

technoshark

Üye

Dostum laptop dediğinde DELL ürününden başkasını tanımıyacaksın !

futbol123

futbol123

Üye

Dostum laptop dediğinde DELL ürününden başkasını tanımıyacaksın !
o fiyata 1.sınıf ekran kartlı laptop alınır + i7 işlemcili laptop alınır.Sırf dell olduğu için alınmaz

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Eski bir Dell XPS 1530 kullanıcısı olarak dehşet bir ısınma sorunu vardı. Zaten ısınma sorunundan dolayı anakart yandı. Dell'in teknik desteği çok güzel fakat direk marka üzerinden cihaz almak mantıklı değil...

technoshark

technoshark

Üye
o fiyata 1.sınıf ekran kartlı laptop alınır + i7 işlemcili laptop alınır.Sırf dell olduğu için alınmaz

1. Sınıf ekran kartlı ürün alınır, ama laptop alınırken alım amacıda önemlidir.. Oyun amaçlı değilse birinci sınıf ekran kartlı bir ürün almanında bir alemi yok, Bence Dell piyasanın en iyi ürünlerini çıkartıyor.. Yada benim çok sevmemden kaynaklanıyor :)

Eski bir Dell XPS 1530 kullanıcısı olarak dehşet bir ısınma sorunu vardı. Zaten ısınma sorunundan dolayı anakart yandı. Dell'in teknik desteği çok güzel fakat direk marka üzerinden cihaz almak mantıklı değil...

Dell 1520 kullanıcısıyım şuan dahi, ısınma namıma herhangi bir sorun yaşamıyorum, ciddi anlamda bence soğutma sistemine önem veriyorlar, yaptıkları tasarımlarla... senin üründe sorun olmuş olabilir yada ürünün altı çok kapalı kalmıştır buna istinadende ısınma sorunu oluşmuş olabilir.. ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum henüz ısınma gibi bir sorunla karşılaşmadım....

futbol123

futbol123

Üye
1. Sınıf ekran kartlı ürün alınır, ama laptop alınırken alım amacıda önemlidir.. Oyun amaçlı değilse birinci sınıf ekran kartlı bir ürün almanında bir alemi yok, Bence Dell piyasanın en iyi ürünlerini çıkartıyor.. Yada benim çok sevmemden kaynaklanıyor :)
aynı fiyata düşük ekran kartlı performanslı laptop alınmaz bence alınsa bile kerizlik olur :)

technoshark

technoshark

Üye
Şimdi bana göre pc yi önemli olan kullanım alanı... yani ne amaçlı kullanıcak, senin bahsettiğin gibi oyun vs. oynamak ister ise çok haklısın ;)

futbol123

futbol123

Üye
Şimdi bana göre pc yi önemli olan kullanım alanı... yani ne amaçlı kullanıcak, senin bahsettiğin gibi oyun vs. oynamak ister ise çok haklısın ;)
800tl ye bile var laptop oyun oynamayanlar için :)

futbol123

futbol123

Üye
bu laptobu kaçırmayın 1.sınıf ekran kartı var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt