sis ve sisx Uygulamalarını Türkçeleştirme Anlatımı

Sponsorlu Bağlantılar

'h716043

Üye
01=1
02=2
03=3
04=4
05=5
06=6
07=7
08=8
09=9
0a=10
0b=11
0c=12
0d=13
0e=14
0f=15
10=16
11=17
12=18
13=19
14=20
15=21
16=22
17=23
18=24
19=25
1a=26
1b=27
1c=28
1d=29
1e=30
1f=31
20=32
21=33
22=34
23=35
24=36
25=37
26=38
27=39
28=40
29=41
2a=42
2b=43
2c=44
2d=45
2e=46
2f=47
30=48
31=49
32=50

resimde görüldüğü gibi en başta 00 0b bulunuyor burdaki 00 kelimenin başlangıç yerini 0b ise sayısını gösteriyor yani kelimeniz 11 harfli biz bunu 18 harf yapacağız zaman baştaki 00 ellemiyoruz ondan sonra gelen 0d olanı 12 yapıyoruz yani 00 12 şeklinde sonra menü/karekter düzenleme diyoruz ordaki 11 harfli kelimeyi düzenliyoruz geriye kalan 7 kelimeyi ise 11 harfin sonunda menü/ekleme modu diyoruz sonra ordaki kelimeye 7 harfi ekliyoruz toplamda 18 harf olmuş oluyor

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Güncel

SHS

SHS

Üye
emeğine sağlık hacım, tane tane güzelce yazıp anlatmışsın :)

Symbianist

Symbianist

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim. Ne demek. Şimdilik ayrılıyorum forumdan. Belki birgün

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
teşekkürler

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
:tşk:

Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
çok teşekkürler dostum

'h716043'

'h716043'

Üye
:tşk:

tayrebaz

Üye
peki javaları nasıl yapıcaz?

'h716043'

'h716043'

Üye
zntxhan ile yap javayi

bivefa

Üye
teşekkürler güzel anlatım. bu arada exe'leri de benzer bir yöntemle düzenlemenin mümkün olduğunu belirtmekte fayda var.

unani_azmi

Üye
:oke:

• Beğen
Tepkiler: Muhmd CR7
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
ya kardeş yaptım ama olmadı :(.......

'' Aşama 2-

Zntxhan adlı programımızı açıyoruz dili İngilizce seçtikten sonra sol tuşa basınca start-listway uzantısını takip ediyoruz. Şimdi buradan siseditorle dosyalarımızı nereye çıkardıysak oraya gidiyoruz. resource\apps uzantısı içinde (Bu uzantı çıkardığımız sis dosyasının içeriğini gösteriyor. Bazı arkadaşlar gidip telefonun uzantısını takip etmek isteyebilirler (O da olur ama bununla program elimizde hazır bulunacak. Her zaman kullanıma uygun olanı budur. Neyse) . resource\apps uzantısı içinde .rsc uzantılı bazı dosyalar göreceksiniz. Onlardan birisi tüm kelimeleri içerir. Zaten açınca alt alta bir sürü İngilizce kelime görünce doğru yerde olduğunuzu anlarsınız. Bazısında 3-5 kelime veya uzantı yazar ona biz karışmıyoruz. Genelde direkt programın ismi ile aynı olur o .rsc dosyası. Farklı da olsa fark etmez siz. Bakınca anlarsınız dediğim gibi. Şimdi açtığımız .rsc dosyasındaki kelimelere gelip üzerine tıklayınca değiştirme penceresi çıkıyor karşımıza (içeriği girin: enter content diyor). İşte biz burada istediğimiz kelimeyi yazıyoruz ve dil değişmiş oluyor. Bunu her bir kelimede tekrarlayarak da komple Türkçe yapıyoruz. İşimiz bitince sağ tuş ile geri çıkarken de kaydet seçiyoruz ve İŞLEM TAMAM. (Değiştirdiğiniz dosyanın adını unutmayın da olaylar karışmasın)''

burda herşeyi karıştırdım galiba.. yaptım ben ama program a tıklıyom açıkmıyır?

mstf_l

mstf_l

Üye
hangi program acılmıyor znxthan mı yoksa duzenledigin program mı

hero008

Üye
Kardeşim ben bi kaç program dili değiştirdim özel karakterlere de kapışmadım ama program ya açılmıyor yada bazı tuşlara basınca geri kapanıyor.bu konulara da çok aşırı bi ilgi duyuyorum.bana bu konuyla ilgili yardımcı olur musun?veya bu hex ile düzenlemeyi ayrıntılı anlatır misin sana zahmet.simdiden teşekkürler

place3461

place3461

Üye
güzel program tskler paylaşım için..seçeneği bol olan programlarda iş çetin=)

Haluk.

Haluk.

Üye
ben de hata var yardım....... 2 aşamada ismi karışık olan programı açıyorum .rsc felan açıyorum karşılaştırıyorum ancak save yaptığımda şu uyarıyı alıyorum ....... Fail to save

Symbianizm

Symbianizm

Üye
ben de hata var yardım....... 2 aşamada ismi karışık olan programı açıyorum .rsc felan açıyorum karşılaştırıyorum ancak save yaptığımda şu uyarıyı alıyorum ....... Fail to save
doğru dosyayi açtığına emin misin? Açacağın dosya resourcede olmalı. Privatede görsen de o değildir.

----------Eklendi @ 18:11:42 ---------- Yazıldı @ 18:10:26 ----------

Kardeşim ben bi kaç program dili değiştirdim özel karakterlere de kapışmadım ama program ya açılmıyor yada bazı tuşlara basınca geri kapanıyor.bu konulara da çok aşırı bi ilgi duyuyorum.bana bu konuyla ilgili yardımcı olur musun?veya bu hex ile düzenlemeyi ayrıntılı anlatır misin sana zahmet.simdiden teşekkürler
müsait olunca buna bakacagm. ilyas'in bununla ilgili bir anlatımı vardı. Hex ekleme ile ilgili. Eklerim onu nick acılınca

----------Eklendi @ 18:13:04 ---------- Yazıldı @ 18:11:42 ----------

güzel program tskler paylaşım için..seçeneği bol olan programlarda iş çetin=)
rica ederim. Dediğin gibi mesela ben implusa başladım bi ara. Soğudum bıraktım. yaz yaz bitmiyor.

Haluk.

Haluk.

Üye
1. Aşamada file list i e : siseditör e kaydettim ancak 2 aşamada resource de düzelttim kelimelerin anlamlarini fail to save

Symbianizm

Symbianizm

Üye
Çıkardığın rsc dosyasıni düzelttin çıkarken kayıt etmedi mi? Çıkmadan kaydetmeyi dene. Bir de sadece bir kelime değiştir dene ki problemin nedenini öğrenelim. Veya sen bana at programı.

Üst Alt