[MOD-Belle] Menü tuşunu şarj ledine çevirmek

Sponsorlu Bağlantılar

Emil_Ceferli

Üye
onu denemedim kardes. bunu yaptim, sharja taktim gordum olmadi, kendi ledi de yanmadi. sildim. restart yaptim duzeldi. o sirada whatsapp mesaji almadim qaliba. 2 dakikalik bi araydi. olur mu dersin???

Recep Özmen

Recep Özmen

Üye
Bu kez üstteki led açık kalıyor şarj la bir alakası olabilir mi?

adela

Üye
hackli 701 de; C:\Private diye klasör yok..

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
kardes e7 de neden olmuyor? :( whatsapp icin demi mumkunu yok?

E7'nin tuş renk konsepti muhtemelen N8'inki ile aynı. Yani C7 ve türevlerininkinden farklı bir yolla çalışıyor. Bu yüzden mod onlarla uyum sağlamıyor.

Emil_Ceferli

Üye
hmm anladim. Tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: Suyaka

yasarr35

Üye
x plore ile dosyayı copy diyorum C/private klasörüne yapıştır diyorum şu çıkıyor Can't open file: C:/private/charging_led.rul ?

distakjo

distakjo

Üye
N8 menu tusunun altina kirmizi neon isigi yerlestirecem az kaldi. Kiskandim valla :)

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
x plore ile dosyayı copy diyorum C/private klasörüne yapıştır diyorum şu çıkıyor Can't open file: C:/private/charging_led.rul ?

Dostum yapman gereken şey şu;

X-plore ile C:\Private\10282bc4\Rules klasörüne kopyalayacaksın, C:\private'ye değil. Orada bulunan charging_led.url dosyasını silip eski yerinden tekrar doğru yere kopyala.

----------Eklendi @ 22:42:42 ---------- Yazıldı @ 22:41:35 ----------

N8 menu tusunun altina kirmizi neon isigi yerlestirecem az kaldi. Kiskandim valla :)

Eheh : )

yasarr35

Üye
tmm sorunumu çözdüm rompatchereden sağdaki seçeneklerden all patches apply dedim açıldı private klasörü :)

• Beğen
Tepkiler: emreboluk07 ve Suyaka
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
kurulumu bilmiyorum ama menülerde var Rompatcher.. hackli cw kullanıyorum..

Rompatcher varsa eğer, içine girip Open4ALL ve installserver yamaları üzerine gelerek seçeneklerden her biri için ADD AUTO'ya tıkla bakalım. Sonra private içini görmeye çalış : )

adela

Üye

Rompatcher varsa eğer, içine girip Open4ALL ve installserver yamaları üzerine gelerek seçeneklerden her biri için ADD AUTO'ya tıkla bakalım. Sonra private içini görmeye çalış : )

olmadı görmüyor.

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
olmadı görmüyor.

İşlemleri doğru yaptığından emin ol. Başka bir açıklaması yok çünkü. Görünüşe göre Open4ALL yaması çalışmıyor veya yok. Peki C:\Sys klasörünü açmayı dener misin?

adela

Üye

İşlemleri doğru yaptığından emin ol. Başka bir açıklaması yok çünkü. Görünüşe göre Open4ALL yaması çalışmıyor veya yok. Peki C:\Sys klasörünü açmayı dener misin?

C:\Sys klasörü de yok.

Üst Alt