[MOD-Belle] Menü tuşunu şarj ledine çevirmek

Sponsorlu Bağlantılar

kaanka0

kaanka0

Üye
Uzun uğraşlar sonucunda yaptım ve rengi mükemmel oldu ojinal rengi de böyle olsa keşke :D Ellerine sağlık usta :D

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
realdreamss

realdreamss

Üye
c6-01 olumsuz belirttiğin yolda öyle bir dosya yok atıncada zaten olmuyor :)

Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
c6-01 olumsuz belirttiğin yolda öyle bir dosya yok atıncada zaten olmuyor :)

Belirtilen yol konudan silindi, orjinâle dönmek için gereken açıklama yapıldı. Anladığımız kadarıyla ANNA'da olumsuz. Geri bildirim için teşekkürler.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
olmadı.. N8'de yaptım yan taraftaki şarj ışığı yanmadi şarj'a takınca bırak kırmızıyı:) sildim eski haline döndü

trontr

Üye
kardeş modu sen mi yaptın bilmiom ama belki anlarsın bu işten. Msj geldiğinde cevapsız arama olduğunda şarj ışığı yanıp sönebilir mi bir modla. Yapabilirsen çok makbule geçer. C7 için

bi cevap verseydiniz arkadaşlar

• Beğen
Tepkiler: Suyaka
vcihan

vcihan

Üye
denemekte fayda var

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bende olmadı yardım edecek yok mu:)

serecans

serecans

Üye
700 de sonuç olumsuz

serecans

serecans

Üye
yo yo oldu ben bu konuyu kırmızıya çevirmeyle karıştırdım teşekkürler

• Beğen
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
C6-01, C7-00, 700 ve 701'de denenmiş, olumlu sonuç alınmıştır : )

spartuas

spartuas

Üye
c7 belle'de sorunsuz çalışmıtır. :tşk: Sen bunları nerden buluyosun ? Böyle şeyleri hep sen paylaşıyosun :D ben yazıyorum deme :D

• Beğen
Suyaka

Suyaka

Üye
    Konu Sahibi
c7 belle'de sorunsuz çalışmıtır. :tşk: Sen bunları nerden buluyosun ? Böyle şeyleri hep sen paylaşıyosun :D ben yazıyorum deme :D

Arap forumlarını geziyorum. Dil bilgim iyidir ;p İngilizce, Arapça, çat pat Rusça. E biraz da Almanca'nın katkısıyla, araştırmalarımı pişiriyor ve buraya sunuyorum : ) Şimdi harbiden kendi yazdığım bi sistem var efektler için hâlâ üzerinde çalışıyorum. Sırf 'Bende olmadı, çalışmadı, yüklenmiyor, hata verdi.' demesinler diye, olmama ihtimâli olmayan bi sistem hazırlıyorum. Bu kez göğsümü gere gere Sağlayıcı'ya Suyaka yazacağım : )) Az kaldı, son adımları atıyorum :)

İncİnat

İncİnat

Üye
nokia 700 BAŞARISIZ :ah

M@cros

M@cros

Üye
Menü ledini her zaman kırmızı yapabiliyor muyuz?

Emil_Ceferli

Üye
e7 de neden olmuyor? :(

Üst Alt