MoonLife01
Üye
Arkadaşlar daha yeni Media Marketten geldim Ve Htc Evo 3d....
Arkadaşlar Media markete gidim dedim orada tum telefonları kullanma imkanı var ve Ben Htc evo 3d yi gördum yanına gitttim ve elime aldım biraz agir tabi Kamerasini actım ve bune dedim 3d göruntu cıktı karşıma
Telefonun ekranı 3d tvlerı seyreden gözluklerın camından yapılmış gitti bir ohhh cektim icimden ve gel gelelim oyunlara ekranda Spiderman 2 3d yazıyordu bir girim dedim ve oha dedim yine Oyunu 3 boyutlu oynıyorsun...
Dokunmatigi oo kadar hassaski üflesen işlicek.
Ve telefonun yanında nokia 700 vardi bir göz atttim bellye Htc yi görunce Nokia 700 e bakasim bile gelemedi...
İlerde Nokia böle birşeyler yaparmı beyler?
Benım telefonum nokia c7 Htc yi görunce telefonumdan utandım resmen ya...
Symbian böle birşey yapabılırmı beyler?
İdda oynasam oo telefonu alırım belki ama Haram para kullagımda patlar die korkuyorum
Telefonun ekranı 3d tvlerı seyreden gözluklerın camından yapılmış gitti bir ohhh cektim icimden ve gel gelelim oyunlara ekranda Spiderman 2 3d yazıyordu bir girim dedim ve oha dedim yine Oyunu 3 boyutlu oynıyorsun...
Dokunmatigi oo kadar hassaski üflesen işlicek.
Ve telefonun yanında nokia 700 vardi bir göz atttim bellye Htc yi görunce Nokia 700 e bakasim bile gelemedi...
İlerde Nokia böle birşeyler yaparmı beyler?
Benım telefonum nokia c7 Htc yi görunce telefonumdan utandım resmen ya...
Symbian böle birşey yapabılırmı beyler?
İdda oynasam oo telefonu alırım belki ama Haram para kullagımda patlar die korkuyorum