Arkadaşlar daha yeni Media Marketten geldim Ve Htc Evo 3d....

Sponsorlu Bağlantılar

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar daha yeni Media Marketten geldim Ve Htc Evo 3d....
Arkadaşlar Media markete gidim dedim orada tum telefonları kullanma imkanı var ve Ben Htc evo 3d yi gördum yanına gitttim ve elime aldım biraz agir tabi Kamerasini actım ve bune dedim 3d göruntu cıktı karşıma

Telefonun ekranı 3d tvlerı seyreden gözluklerın camından yapılmış gitti bir ohhh cektim icimden ve gel gelelim oyunlara ekranda Spiderman 2 3d yazıyordu bir girim dedim ve oha dedim yine Oyunu 3 boyutlu oynıyorsun...
Dokunmatigi oo kadar hassaski üflesen işlicek.

Ve telefonun yanında nokia 700 vardi bir göz atttim bellye Htc yi görunce Nokia 700 e bakasim bile gelemedi...

İlerde Nokia böle birşeyler yaparmı beyler?

Benım telefonum nokia c7 Htc yi görunce telefonumdan utandım resmen ya...

Symbian böle birşey yapabılırmı beyler?

İdda oynasam oo telefonu alırım belki ama Haram para kullagımda patlar die korkuyorum :)

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
HTC EVO 3D çok güzel bir telefon gerçekten.Özellikle 3 boyutlu fotoğraf-video çekebilmek.Nokia yavaş yavaş bir şeyler yapıyor belle güncellemese v.s bence nokia için yeni bir başlangıç.Ama android'e neredeyse ayda 1 güncelleme geldiğini düşünürsek bu hızla nokia'nın androide yetişmesi imkansız.Biraz daha hızlanması gerekli.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaş ama dokunmatigide cok hassas nokia bu duruma geleblirmi acaba?

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Dokunmatiğe güzel ama normal bir telefondan çokta üstün değil.Benzeri dokunmatikler çoğu telefonda var.N8'i bilmiyorum ama 701'in dokunmatiği de gayet iyi.EVO3D kadar olmasa da yeter bence.Aşırı hassaslık çoğu zaman sorun olabiliyor.Mesaj yazarken elini diğer tarafa götürürken telefon bastın diye algılayabiliyor.Nokia istese güzel şeyler yapabilir ama biraz daha düşük telefonlar üretip alt kitleye hitap etmek istiyor havası veriyor bana.Tabi Belle ile bu fikrim yavaş yavaş değişmeye başladı ama android'le kıyaslanamacak eksileri var hala.

noar

noar

Üye
telefonundan utaniyoson cok basit sat git htc al..

man20

man20

Üye
telefonu satsa nolcak sanki 500-600 arasında satabilir(tahminimce). Htc evo 3d ne kadar??o rahat 2milyar vardır :)

----------Eklendi @ 16:57:37 ---------- Yazıldı @ 16:52:05 ----------

ilerde htc alabilirim gerçektende cezbedio beni htc. Ama nokia'yıda çok seviyorum. Eğer nokia süper telefonlar çıkartmazsa sanırım ilerde htc ye geçicem. Şimdi geçemem malesef 6-7 sene sonra filan değiştirebilirim telefonumu ozamana kadarda hep takip edicem nokia ile htc yi ama büyük ihtimalle htc ye geçerim gibime geliyor :)

tuzluca76

tuzluca76

Üye
İst/Kadıköyde Lg optimus 3D sıfır 1100 tl alıcaksanız öneririm

llovell

llovell

Üye
Htc sense xe dene bıde :):):)

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
o ekranda 15 dk 3d oyun oynadıktan sonra etrafını çift görmeye başlarsın :S cepte 3d için teknoloji henüz çok yeni tv lerde bile 15-20 dk dan sonra gözleri yormaya başlıyorken 30 cmden cep telefonuna bakmak işkence gibi olabilir :S ama ileride bunun da çözümü bulunacaktır o zaman 3d tercih edilebilir tabi ki

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
o ekranda 15 dk 3d oyun oynadıktan sonra etrafını çift görmeye başlarsın :S cepte 3d için teknoloji henüz çok yeni tv lerde bile 15-20 dk dan sonra gözleri yormaya başlıyorken 30 cmden cep telefonuna bakmak işkence gibi olabilir :S ama ileride bunun da çözümü bulunacaktır o zaman 3d tercih edilebilir tabi ki

HTC EVO3D'de özel videolar yada özel oyunlar dışında görüntü 2 boyutlu.Sadece özel uygulamaları kullanırken 3 boyutlu olucağından gözünü fazla yormaz.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
telefonundan utaniyoson cok basit sat git htc al..

Param olsa direk alicam zaten...
Nokia bizi bıraktı bro ne oyun cıkartıyor ne program cıkardıgı programlarda ovide parali nasıl edek.

• Beğen
Tepkiler: AмσηR@
spartuas

spartuas

Üye
Ben iddia oynaman hakkında birşey demek istiyorum. Eğer iddia'dan para kazanıp alırsan telefonu patlamayı bırak daha kötü şeyler düşün. Benim başıma kötü şeyler geldi.:

Günlerden bir gün. İddia oynadım toplam arkadaşlarla 50 bastık. 12 maç oynadık ve 1020.63 lira tuttu. Herkes paylaştı işte benim payım 500 tl. Gözüm döndü. Aklıma gelen herşeyi yapmak istedim. Öyle böyle yedim. Artan paraya counter strike server alayım dedim. Oyun yöneticisi serverlarından mod 30+2 : 150tl. Server aldım 1 aylığına. Ve o zamanlar bilgisayarım yoktu. Babamın yeni aldığı 5000tl lik laptobunda servera gireyim dedim. Giriş o giriş bilgisayar çöktü. Servise verdik dediler parça felan gelmesi ile felan 1 ayı bulabilir. Öyle böylr geçti. 1 ay sonra bilgisayar geldi ve aldığım server kapanmıştı. Ve servise 150TL verdik. Sonuçta giren bize girdi.

Sonuçta o iddia'dan kazandığın haram parayı kendi boynuna musallat edeceksin. Başka hiçbir şeye bulaştırma. Yoksa benim hikayem gibi herşey kendine veya ailene oluyor. Olmaz diye birşey yok. O para elbet bir tarafından çıkar :D

umarım beni anlamışsındır. Yazı biraz uzun oldu ama böyle şeyler yapma. Ben o günden sonra boyuna harcadım. Hiçnir şeye bulaştırmadım.:oke:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve iatis
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Bro Hayatım boyunca hic idda oynamadım Mactan bile anlamam :)

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
bende medya markette 3d video kayıt yapan htcye baktm dehşet bisey ya 1.800tl civarı fiyatı vardı.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
millet 5mpye taparken nokia 12mp yapmış hafiza kartı takmak özellikten sayılırken usb giriş mouse klavye takmış hdmi hayal bile deglken n8e koydu 3D gerekli bişi olsadı onuda yapardı

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
bende medya markette 3d video kayıt yapan htcye baktm dehşet bisey ya 1.800tl civarı fiyatı vardı.

Cok güzel Dimi :)

----------Eklendi @ 00:31:00 ---------- Yazıldı @ 00:29:53 ----------

millet 5mpye taparken nokia 12mp yapmış hafiza kartı takmak özellikten sayılırken usb giriş mouse klavye takmış hdmi hayal bile deglken n8e koydu 3D gerekli bişi olsadı onuda yapardı

Kardeş nokia iyi hoşta uygulama konusunda cok geride be bro :)

Hdmi da Herkezin evinde led tv yok bro :) Örnegin bizde Tüplü Telvizyon var :)

sand_storm

sand_storm

Üye
arkadaşlar paranıza göre telefon alın o zaman.n8 sistem olarak düşük olabilir ama fiyatı 1000 tl.android dediğiniz telefonlar 1700 tl ve üzeri fiyatında kıyaslama yaparken bunada dikkat edin.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar paranıza göre telefon alın o zaman.n8 sistem olarak düşük olabilir ama fiyatı 1000 tl.android dediğiniz telefonlar 1700 tl ve üzeri fiyatında kıyaslama yaparken bunada dikkat edin.

Sacmalama android Telefon nerede 1700 xperialar ucuz galaxy s2 filan :)

Vatanda n8 900 e Düşüyor World Carda alamak isteyen alsın Belirli günlerde tabi :)

_ardaa

_ardaa

Üye
İnternette birçok video izledim HTC 3D telefonuyla ilgili ve bence almak hiç mantıklı değil değmiyor çünkü 3D teknolojisi o kadar abartılacak bir seviyede değil 2 kamerası var 2 resim çekiyor üst üste bindiriyor bunları olay bu aynısını yapan uygulamalar var biraz zahmetli oluyor ama yapabiliyorsunuz:)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve CanKartaL