Arkadaşlar daha yeni Media Marketten geldim Ve Htc Evo 3d....

Sponsorlu Bağlantılar

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş hayir özel ekran var onlarda bende senın gibi düşündüm ama degilmiş işte başka türlü oo iş :)

_ardaa

_ardaa

Üye
Bilmiyorum ben internetteki videolara bakarak bu yorumu yaptım birebir incelemedim telefonu:) ama eğer çektiğin videoları bilgisayarda yada 3D tv de yine ayın şekilde 3D olarak izleyebiliyorsan ve gerçekten 3D'nin hakkını veriyorsa o zaman ayrı, yok sadece telefonda ise bu 3D olayı bence yine almaya değmez o paraya:)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Vatanda n8 900 e Düşüyor World Carda alamak isteyen alsın Belirli günlerde tabi :)

900 tllik n8leri alıp benm n8im bozuk diye ağlamayın onuda diyim kimse 900liralık n8 alıpta sağlamları rezil etmeyin

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: n000k
MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
sağlam telefonu kimseye 900 liraya vermezler çok nadir olur dolarda uctu suan normal piyasası 1200 o kadar ucuzda vardır bişey
Hayır kardeşim 1 hafta önce gördum Vatan computerde n8 900 liraydi ama world carda birde axesse Telefonunda bozuk cıkcagını sanmıyorm

_ardaa

_ardaa

Üye
Vatan hafta sonuna özel yada bazı günlerde özel %25'e varan indirimler sunuyor her üründe ama sadece belirli kartlara, 1000tl lik bir ürünü indirim günlerin de o kartlarla 750tl ye alabiliyorsunuz.

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
karar alacak kişinindir ağlayıp sızlayanları fördümde daha önce işk çıktığında hatalı urunlerin çoğu indirim malıydı

SilentOne

SilentOne

Üye
vatan da ole bozuk mal çıkmaz adamlar her türlü desteği sağlıyorlar

Dostnametr

Üye
karar alacak kişinindir ağlayıp sızlayanları fördümde daha önce işk çıktığında hatalı urunlerin çoğu indirim malıydı

Vatan bilgisayarı başka firmalarla karıştırma.

Adamlar 800 TL lik mala yanlışlıkla 80 tl yazdıklarında bile satın alanlara bizim hatamız sizin sorununuz değil buyrun ürününüz diyebilecek bir firma.
HepsiBurada bile hata olunca ürün stokta kalmadı diyip başından atıyor müşterileri.

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş cok alışveriş yaptım Vatanda sorun cıkmadi cok güzel bir firma %25 indirimde cok guzel :)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
destek disbirtörle alakalıdır ama neyse tartışma yaramasın simdi bn sadece vatandan c7 alıp sorun yaşayan be dizüstü pc alıp pişman olan arkadaşşlarım var ondan dedim

AмσηR@

AмσηR@

Üye
nokia symban 3D li bir telefon yapsa , şimdi nasıl konusulurdu merak ediyorum :D

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
Nokia daha andrıoid te calışan program yapamıyorkı 3d ye gecsin :)

• Beğen
Tepkiler: AмσηR@
sand_storm

sand_storm

Üye
vatan da ole bozuk mal çıkmaz adamlar her türlü desteği sağlıyorlar
sen öyle san vatan computerde sırf kampanyalı diye lcd monitör aldım eve geldim birde ne göreyim ölü piksel neyse 1 saatlik yolu kat ederek tekrar geri götürdüm monitörü yenisini aldım ama bu sefer orda baktım ondada ölü piksel vardı. Sonra adamlar o markanın bütün serisini açtılar hepsi ölü pikselliydi. Sonra başka marka aldım pahalıydı ama sağlamdı.

serinaga

serinaga

Üye
VATAN kaliteyi bozdu arkadaşlar maalesef ...

[alikan]

[alikan]

Üye
Yaklaşık 2 haftadır o cihazı takip ediyorum bende senin gibi dusunuyorum ilk gördüğümde inanılmaz şaşırdım ve şaka gibi ama tam 40 dk telefonu inceledim yanından ayrılmadım 4 defa müşteri temsilcileri geldi yanıma alıcam filan sandılar baktılar bi türlü ayrılmıyorum telefonu bağlı olduğu alarm-şarj kablosundan çıkartırdım arka kapağını açtım içine piline filan baktım 3-4 gündür ciddi anlamda almayı düşünüyorum. Bence inanılmaz derecede tatminkar bir telefon olmuş internet deneyimi browser deneyimi en önemlisi sense arayüzü dehşet verici birşey menü uygulamalarda gezinme Gps kullanımı vs vs vs telefonun çift çekirdek işlemci hızı da inanılmaz tatminkar dokunma hassasiyetine zaten söylenecek söz yok yani htc markasını kendime güneş kadar uzak görürdüm hele bir Android telefonu ilk defa sevdim. Fakat N8'imi hala çok seviyorum büyük muallakta kaldım açıkçası objektif olursak şuan nokia'da bu telefona kafa tutmayı bırak yanından geçecek telefon yok. Lumia 800 malüm büyük hayal kırıklığı yarattı N9 deseniz ilk defa kullanılan doğru düzgün uygulama desteği olmayan bir telefon olarak Lumia gibi olacak. Evet Nokia'yı seviyorum çıkardığı telefonları seviyorum bugüne kadar Nokia'dan başka cihazda kullanmadım. Fakat Evo 3D sanırım bu telefonu alacağım.

İncİnat

İncİnat

Üye
ben de geçen gitmiştim sensation u görünce elimdeki nokia 700 eridi utancıncan :ehe:

SilentOne

SilentOne

Üye
:d :d :d

XER01

XER01

Üye
HTC'nin cogunlukla ust segmente calismasini begenmesemde adamlarin hakkini vermek lazim. Telefonlari malzeme olarak inanilmaz kaliteli, HTC Sense ayri bir harika, performans olarak cogu telefonu ucuyor, yazilim guncellemelerinde sikinti yapmiyorlar. Simdi yeni telefon alacak olsaydim tercihim buyuk ihtimal HTC olurdu.