ama eğer çektiğin videoları bilgisayarda yada 3D tv de yine ayın şekilde 3D olarak izleyebiliyorsan ve gerçekten 3D'nin hakkını veriyorsa o zaman ayrı, yok sadece telefonda ise bu 3D olayı bence yine almaya değmez o paraya
Vatanda n8 900 e Düşüyor World Carda alamak isteyen alsın Belirli günlerde tabi![]()
900 tllik n8leri alıp benm n8im bozuk diye ağlamayın onuda diyim kimse 900liralık n8 alıpta sağlamları rezil etmeyin
Kardeş ne demeye calıştın anlamadim tekrar yazarmisin?
Hayır kardeşim 1 hafta önce gördum Vatan computerde n8 900 liraydi ama world carda birde axesse Telefonunda bozuk cıkcagını sanmıyormsağlam telefonu kimseye 900 liraya vermezler çok nadir olur dolarda uctu suan normal piyasası 1200 o kadar ucuzda vardır bişey
karar alacak kişinindir ağlayıp sızlayanları fördümde daha önce işk çıktığında hatalı urunlerin çoğu indirim malıydı
sen öyle san vatan computerde sırf kampanyalı diye lcd monitör aldım eve geldim birde ne göreyim ölü piksel neyse 1 saatlik yolu kat ederek tekrar geri götürdüm monitörü yenisini aldım ama bu sefer orda baktım ondada ölü piksel vardı. Sonra adamlar o markanın bütün serisini açtılar hepsi ölü pikselliydi. Sonra başka marka aldım pahalıydı ama sağlamdı.vatan da ole bozuk mal çıkmaz adamlar her türlü desteği sağlıyorlar