>Pessimistic.
Üye
Nokia daha andrıoid te calışan program yapamıyorkı 3d ye gecsin![]()
nokia bagımsız kalmak istiyor kendin pişir kenndin ye hesabı
Nokia daha andrıoid te calışan program yapamıyorkı 3d ye gecsin![]()
[alikan];4178030' Alıntı:Yaklaşık 2 haftadır o cihazı takip ediyorum bende senin gibi dusunuyorum ilk gördüğümde inanılmaz şaşırdım ve şaka gibi ama tam 40 dk telefonu inceledim yanından ayrılmadım 4 defa müşteri temsilcileri geldi yanıma alıcam filan sandılar baktılar bi türlü ayrılmıyorum telefonu bağlı olduğu alarm-şarj kablosundan çıkartırdım arka kapağını açtım içine piline filan baktım 3-4 gündür ciddi anlamda almayı düşünüyorum. Bence inanılmaz derecede tatminkar bir telefon olmuş internet deneyimi browser deneyimi en önemlisi sense arayüzü dehşet verici birşey menü uygulamalarda gezinme Gps kullanımı vs vs vs telefonun çift çekirdek işlemci hızı da inanılmaz tatminkar dokunma hassasiyetine zaten söylenecek söz yok yani htc markasını kendime güneş kadar uzak görürdüm hele bir Android telefonu ilk defa sevdim. Fakat N8'imi hala çok seviyorum büyük muallakta kaldım açıkçası objektif olursak şuan nokia'da bu telefona kafa tutmayı bırak yanından geçecek telefon yok. Lumia 800 malüm büyük hayal kırıklığı yarattı N9 deseniz ilk defa kullanılan doğru düzgün uygulama desteği olmayan bir telefon olarak Lumia gibi olacak. Evet Nokia'yı seviyorum çıkardığı telefonları seviyorum bugüne kadar Nokia'dan başka cihazda kullanmadım. Fakat Evo 3D sanırım bu telefonu alacağım.

polluxea♪;4178451' Alıntı:tabii yalan dostum Iphone gitti gider bence htc cok gelsyo..apple'dan hem daha iyi hem daha ucuzz gdip 2 bin tl'yi Iphone'a veren zihnyeti hiç anlamyorum
polluxea♪;4178451' Alıntı:tabii yalan dostum Iphone gitti gider bence htc cok gelsyo..apple'dan hem daha iyi hem daha ucuzz gdip 2 bin tl'yi Iphone'a veren zihnyeti hiç anlamyorum

İst/Kadıköyde Lg optimus 3D sıfır 1100 tl alıcaksanız öneririm
3d evo gibisini daha önce görmedim bide optimus 3d var ki ikiside kusursuz. ben tercih etsem sanrm lg optimus 3d alırdım. daha ilerde zaten düşünüyorum öyle birşey.

2side manyak makine ya

3d evo gibisini daha önce görmedim bide optimus 3d var ki ikiside kusursuz. ben tercih etsem sanrm lg optimus 3d alırdım. daha ilerde zaten düşünüyorum öyle birşey.

kardeş kafamı çok karıştırıyorsun. bende 3d telefon düşünüyorum. sana özelden yazdım optimus 3d dedin ama istatistikler öyle demiyor. ama senide bir kenara atamıyorum. çok sıkıldım valla almıcam heraldeBen İlk S2 Aldım Reklamlarına Kanıp..Sonra Htc Evo 3D Aldım Çok Hayal Kırıklığına Uğradım Şimdi Lg Optimus 3D Aldım Şükür 1 Kere Keşke Almasaydım Dediğim Olmadı..3D Ses Teknolojisi 3D Video Foto Çekimi Ayrıca Tek Dokunma İle 2D Videoları 3d'ye Çevirebilmesi Oyunlarıda Aynı Şekilde..Ve Oyunlardaki Grafikler Mükemmel İyiki Almışım Diyorum Ve Son Olarak Evo 3D'nin 3D'si Lg Optimus 3D'nin Yanına Yaklaşamaz 2 Sinide Kullanmış Biri Olarak Söylüyorum..![]()