Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar daha yeni Media Marketten geldim Ve Htc Evo 3d....
Sponsorlu Bağlantılar
Emre-45
Üye
Google'a LG OPTİMUS 3D vs EVO 3D yazın LG nin nasıl ezdiğini göreceksiniz.Evo kesinlikle hüsran. Mutlaka LG alın.Bende kullanıyorum ve çok mutluyum.
krstnck
Üye
Kardeş Sen Herhalde Sadece 1.2 Ghz İşlemciye Takıldın Chipsete dd2 512 Ram'i Falan Hiç Görmedin Şu Kadarını Söyleyeyim Evo 3D'den 3 4 Kat Daha Hızlı Ve Grafikleride Piyasadaki Bütün Telefonlardan Daha İyi Neredeyse.Al Emin Ol Pişman Olmazsın Kaç Kere Dedim Sana 2 Telefonu Yan Yana Koy İncele Dönüp Bakmazsın Evo 3D'ye Bu Kadar Net
"ForeverAlone"
Üye
Ah şu cihanı sultan ve prime gibi arkadaşlarımızda inceleyebilse şu cihazları gerçeği anlayacaklar.
abandonware
Üye
Şu makaleme ( ) bi' gözat. Ben o teflonu yeni aldım:
Kardeş Sen Herhalde Sadece 1.2 Ghz İşlemciye Takıldın Chipsete dd2 512 Ram'i Falan Hiç Görmedin Şu Kadarını Söyleyeyim Evo 3D'den 3 4 Kat Daha Hızlı Ve Grafikleride Piyasadaki Bütün Telefonlardan Daha İyi Neredeyse.Al Emin Ol Pişman Olmazsın Kaç Kere Dedim Sana 2 Telefonu Yan Yana Koy İncele Dönüp Bakmazsın Evo 3D'ye Bu Kadar Net