N9 almalımıyım sizce ? Gerçek N9 kullanıcıları yorum lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

aleranol

aleranol

Üye
şu maemo lu olan lumia 800 ü öneririm çünkü yazılım aslında meego ile hemen hemen aynı fakat geliştirileceği için onu alırım.Şu an keşke c7 almasaydım diyorum çünkü lumia n9 felan geldi ama olsun c7 nin daha gözde düşmesi için ve doymam için :ehe en az 1.5 yılı var.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
N9'a 1500 TL vereceğime o parayı Galaxy S II ye veririm.En azından parasını haketsin telefon değilmi?

Ayrıca Android 4.0 güncellemeside alacak Samsung resmi olarak sitesinde açıkladı.

pRime.

pRime.

Üye
şu maemo lu olan lumia 800 ü öneririm çünkü yazılım aslında meego ile hemen hemen aynı fakat geliştirileceği için onu alırım.Şu an keşke c7 almasaydım diyorum çünkü lumia n9 felan geldi ama olsun c7 nin daha gözde düşmesi için ve doymam için :ehe en az 1.5 yılı var.
lumia 800 tamamen geliştirmeye kapalı bir işletim sistemi olan windows phone kullanıyor. ne maemo'su?

• Beğen
Tepkiler: n000k
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ForeverAlone";4160919][COLOR="Red' Alıntı:
N9'a 1500 TL vereceğime o parayı Galaxy S II ye veririm.En azından parasını haketsin telefon değilmi?

Ayrıca Android 4.0 güncellemeside alacak Samsung resmi olarak sitesinde açıkladı.
[/COLOR]
senin görüşün..

MertcaN9

MertcaN9

Üye
ForeverAlone";4160919][COLOR="Red' Alıntı:

[/COLOR]

al o zaman neyi bekliyorsun ?

MertcaN9

MertcaN9

Üye
mesaj kasıyor. başka bir şey değil ha demesin burda mesaj mı kasılır diye elbette kasılır işte alakasız yoruma bak cihaza bak söylediklerine bak...

Dampierre

Dampierre

Üye
galaxy s2 gibi bir telefon varken n9 düşünülmez bile.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
+1 :oke:

n9 a vereceğin paraya kat kat iyi cihazlar var |-)

evet daha iyi cihazların olduğu aşikar ama şık tasarımlı bir cihaz istiyenler için ki ben başta olmak üzere çok ideal bir telefon :good:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Türe

Türe

Üye
  • Beğen
mert_1047

mert_1047

Üye
Beyaz siyah farketmez 64 luge vuruldum:)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan, MertcaN9 ve n000k
n000k

n000k

Üye
beyazzzzzz 64 lük abiler.. bitirdi beni :oke:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve MertcaN9
MertcaN9

MertcaN9

Üye
arkadaşlar üzücü haberim 64'lük gelmeyecek. ama mevcut renklerden mavinin de havası bir farklı be :pro:

• Beğen
pRime.

pRime.

Üye
Beyaz 64'lük...
Geldi geldi
Gelmedi n9 falan almam. :D

• Beğen
MertcaN9

MertcaN9

Üye
ama gelmeyecekmiş dün forum nokia shopta(mersin) sordum türkiye ye beyaz gelmeyecek gelmesi beklenen mevcut N9'lar kırmızı ve mavi dedi. şimdilik sadece siyahı varmış zaten :agla2:

Üst Alt