Symbiam anna geldi[Gir içeri)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Symbiam anna geldi[Gir içeri)
[h=2]Merakla beklenen Symbian Anna güncellemesi indirilebilir durumda.[/h] 18/08/2011
Nokia'nın Symbian^3 işletim sistemine sahip akıllı telefon kullanıcılarının merakla beklediği güncelleme sonunda geldi. Nokia N8, C7, E7 ve C6-01 için yayınlanan güncelleme şimdilik önde gelen Avrupa ve Asya ülkeleri tarafından indirilebiliyor.
Symbian işletim sistemli akıllı telefonların, dünyanın her yerinde milyonlarca kullanıcı tarafından kullanıldığını vurgulayan Nokia'nın kıdemli başkanı Ilari Numi, platforma bağlılıklarını gösteren Symbian Anna'nın kullanıcı deneyimi açısından önemli bir güncelleme olduğunu ifade ederken ; Önümüzdeki 12 ay boyunca 10 yeni Symbian'lı akıllı telefon çıkaracaklarını ve 2016'ya kadar platforma destek vereceklerini dile getirdi.
Nokia Ovi Suite 3.1.1 ile PC üzerinden ya da OTA olarak direk telefondan yüklenebilecek olan Anna'nın öne çıkan özellikleri şu şekilde :
-Daha canlı ve N9'daki Meego işletim sistemine benzetilen ikonlar
-Daha güncel arayüz
-Dikey konuma QWERTY klavye eklentisi
-Daha geliştirilmiş bir navigasyon
-Navigasyonda toplu taşıma hatları ve sosyal ağ entegrasyonları
-Daha hızlı ve optimize edilmiş internet tarayıcı
-C7'deki NFC donanımını aktif hale getirip, içerik paylaşımının açılması
-Microsoft Communicator Mobile ile anlık mesajlaşma
-Ağ optimizasyonlar

Okudunuz icin teşekur ederim bir haber formundan alıntıdır.
Yayınlanmamıştır diye yayınladım
Türkiyeye insallah 1-2 güne gelicek

spartuas

spartuas

Üye
en sonunda bee emeğine sağlık arkadaşım. Yokda belliyecektik :) ayrıca 2016 da çok az süre gibi geldi bana- ayrıca bu güncelleme telefonun güncellemesindenm. Yapılacak yoksa telefonu pc ye bağlayıp programlar ilemi ?? Teşekkürler

yesrip2

yesrip2

Üye
şu anda oviden güncelleme yapıyorum:))

alparslan46

Üye
nası yapıyon bizede söle çabuk:alkis

yesrip2

yesrip2

Üye
266 mb'lık bir dosyaydı ama en sonunda hata verdi ve hizmete bağlanılamıyor dedi bu ne iştir anlamdım yawww:(

haliloz95

Üye
sabahtan beri 10 dk de bi hem *#0000# den hem yazılım gncllemelerinden hamde pc deki oviden bakıyorum ama henüz gelmiş değil :D

emre2574

emre2574

Üye
bende güncelleme yok haber kaynagını öğrenebılırmıyız

bartinli8387

bartinli8387

Üye
Ben ıraktayım ve dun gece guncelledım siz turkıyede nasıl guncelleyemıyorsunuz anlamadım yannız pc ovi yi silip tekrar yukleyerek deneyin bende telefona gunceleme geldi ama pc kullanarak guncelleyın yazıyordu pcde ovide hiçbir guncelleme yoktu oviyi kaldırdım tekrar yukledım ve guncellemeyi gördü

nosteam1

Üye
güncelledim ewt arkadaslar symbian anna yaptım telimi :)
navfirm den euro2_dg_germany onu indirmiştim phonex ile quncelliyerek yaptım :)
fakat garip olan bn kac saat uqrasıp indirmeye calıstıqım sey gelmiş bile ovi den de 2 tane guncelleme yaptım :):):)
siz de deneyin arkadaslar

seyfipasa

seyfipasa

Üye
güncelleyen arkadaşlar nasıl anna daha mı güzel fark edilir yenilikler war mı ??

KadirCakir

Üye
Bende sürekli deniyorum webden de baktım fakat güncelleme hala yok.

amtcn

Üye
Neden çıkmıyo bilgisayardan oviyle kaç oldu kontrol ediyorum.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
halen ovide ve telde güncelleme yok ki

MksDevoO

MksDevoO

Üye
    Konu Sahibi
Yazdığım Yazıda Avrupa Ve Asyada çıktığını belirtim Zaten güncelleme yapan arkadaşlar Navifirm adlı bir nokia cihazlara sistem yükleme programıyla yükluyorlar nevarkı yabancı tabanlı olduğu için türkçe desteyi yok Türkiyeye pazartesi veya önumuzdeki hafta içinde geliceği belirtildi umuyordumki türkiye dahil butun dunyada yayınlansa böle bir kargaşa ortamı olmasa dı fakat böle gerektirmiş Her neyse kısacası telinizi riske atıp navifirm kulanıp güncellemeyin biraz sabır...(Risk li olabilir Navifirm de güncelleme yayınlandığından beri fark ettiyseniz yanlış işlemlerden dolayı yeni konular görduk flas çalısmıyor video açılmıyor kamerayı çalıstırmıyor code değişiklilkleri Veya Annadan geri dönme konuları siz siz olun bekleyin...)

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
MksDevoO dediklerine aynen katılıyorum

intro

intro

Üye
8 ayda çıkaramadılar annayi annadan sonra iki yazılım daha gelecekmiş. Zaten telefon eskidi annayi görene kadar. angut ya bu adamlar

romanos

romanos

Üye
Milleti oyalıyorlar.. telefonları elden çıkartmasınlar, kullasınlar diye... Nokia nın planı bence bu...

romaz

romaz

Üye
tr hep geri hizmet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt