pRime.
Üye
hayır, 64 gb'lık beyaz modeli gelirse n9 alırım diyorum yoksa almam.adam hertürlü nokia diyor![]()
hayır, 64 gb'lık beyaz modeli gelirse n9 alırım diyorum yoksa almam.adam hertürlü nokia diyor![]()
lumia 800 tamamen geliştirmeye kapalı bir işletim sistemi olan windows phone kullanıyor. ne maemo'su?şu maemo lu olan lumia 800 ü öneririm çünkü yazılım aslında meego ile hemen hemen aynı fakat geliştirileceği için onu alırım.Şu an keşke c7 almasaydım diyorum çünkü lumia n9 felan geldi ama olsun c7 nin daha gözde düşmesi için ve doymam içinen az 1.5 yılı var.
senin görüşün..ForeverAlone";4160919][COLOR="Red' Alıntı:N9'a 1500 TL vereceğime o parayı Galaxy S II ye veririm.En azından parasını haketsin telefon değilmi?
Ayrıca Android 4.0 güncellemeside alacak Samsung resmi olarak sitesinde açıkladı.[/COLOR]
ForeverAlone";4160919][COLOR="Red' Alıntı:N9'a 1500 TL vereceğime o parayı Galaxy S II ye veririm.En azından parasını haketsin telefon değilmi?
Ayrıca Android 4.0 güncellemeside alacak Samsung resmi olarak sitesinde açıkladı.[/COLOR]
al o zaman neyi bekliyorsun ?
galaxy s2 gibi bir telefon varken n9 düşünülmez bile.
peki elinizde niye N8 var of of arkadaşlar gerçekten komik durumdasınız ya..

+1
n9 a vereceğin paraya kat kat iyi cihazlar var![]()

evet daha iyi cihazların olduğu aşikar ama şık tasarımlı bir cihaz istiyenler için ki ben başta olmak üzere çok ideal bir telefon![]()

çaktırma ama beyazına vuruldum![]()

sende çaktırma şşş sessiz ol ama siyahı gerçekten çook karizmatik![]()