Güncel Bada 2.0 Haberleri 12/07/2012

Sponsorlu Bağlantılar

ufuk_a

Üye
forumları ne kadar araştırırsam araştırayım beta dışında bada 2.0 haberi görmedim. samsungu aradım bada 2.0 cıktı ama kies e düsmedi dediler. eger onlara telefonumu garantiye gönderip bunu talep edersem telefonun upgrade ini yapabileceklerini söylediler. bu adamlar betasını yüklemesinler :D

gizli99

Üye
Samsung, geliştiricilere gönderdiği epostada 2011 de neler oldu bitti diye özey geçmiş..

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
forumları ne kadar araştırırsam araştırayım beta dışında bada 2.0 haberi görmedim. samsungu aradım bada 2.0 cıktı ama kies e düsmedi dediler. eger onlara telefonumu garantiye gönderip bunu talep edersem telefonun upgrade ini yapabileceklerini söylediler. bu adamlar betasını yüklemesinler :D

evet serviste yükliyelim diyorlar bilmiyorum acaba betamı
samsung bu ne yapacağı belli olmaz bakarsın 1.0 yükleyip verirler :D

kimliksiz123

kimliksiz123

Üye
Ya bir şey sorucam. wave 525 ile wave575 arasındaki fark sadece 3G değilmi ? Peki neden Bada 2.0 wave575e çıkıyorda wave525 ve 533'e çıkmıyor? Biri bana bunun mantıklı bir nedenini bana açıklayabilir mi?

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
yeni haber ilk mesaja eklendi

fullwar

fullwar

Üye
Aceleye ne gerek vardı ki? Q3-Q4 biz bekleriz. Alıştık zaten.

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Aceleye ne gerek vardı ki? Q3-Q4 biz bekleriz. Alıştık zaten.

kardeş artık diyecek bişi bulamıyorum söyliyeceğim tek şey küfür olur onuda burda söylemek istemiyorum.....

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
Yeni fw geldi ilk mesajda

fullwar

fullwar

Üye
Wave II için olan linki PM'den atıyorum.

----------Eklendi @ 14:32:03 ---------- Yazıldı @ 14:31:47 ----------

Ben yükledim bile.

----------Eklendi @ 14:32:39 ---------- Yazıldı @ 14:32:03 ----------

Şu an son reseti atıyor.

Not: FW türkçe dil desteği yok. Bugün içinde Custom FW yayınlanacak. O zaman TR desteği gelecek.

anilimaca

Üye
Fullwar nasıl oldu? Bir değişiklik var mı önceki fw lere oranla? Türkçe dil desteği gün içerisinde buradan yayınlanacak mı?

fullwar

fullwar

Üye
Flashta çok bir değişiklik yok. Bazı videolarda kasıyor bazısı iyi çalışıyor. Youtube'ta sorun yok, fakat alttan desktop görünümüne geçildiğinde videolarda flash yok işareti var ve oynatamıyorsunuz. İnternet tarayıcısı çok hızlanmış ve yeni seçeneklerle geliyor. Ben 8mb kullndığımdan her sayfaya (flashlılarda çok yavaş ve hatalar oluşabiliyor) android, ios telefonlar kadar hızlı giriyor. Genel anlamda daha stabil ve daha hızlı olduğunu söyleyeyim. Tabi bu benim görüşüm. Samsung Apps'ye sorunsuz bağlanıyorum fakat Apps çok yavaş çalışıyor. Hala çlışmayan uygulamalar var. Live Messenger çalışıyor. Kamerada sorun yok. Kamerayla ilgili konu açtım. Chat On çalışıyor. Music Hub muhteşem ülkemde desteklenmedği için çalışmıyor. Java'da sorun yok. Live Wallpaperlar çalışıyor. Touchfocus 1.2'den daha iyi.

Badatürkiye bugün içerisinde custom fw yayınlayacağını söyledi, takip ediyoruz. Dilide içerisine koyarlar.

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
s8500 için XXKL6 CFW Yayınlandı ilk mesajda

galata7788

galata7788

Üye
hep wave 1 wave 2 bide bizim wave 723 e beta falanda olsa 2.0 gelse keşke|-)

ceycey111

ceycey111

Üye
    Konu Sahibi
evet arkadaşlar sonnda bada 2.0 bi ulkede yayınlandı ilk mesajda !

fullwar

fullwar

Üye
biliyorum zaten ben bu fw yi ama onemli olan almanyadan sonra başka bi ulkede resmi olarak yayınlanması

Yeni denekler Polonyalı ve Macar Bada'cılar. Sıra yakında bizede gelir. :ehe

----------Eklendi @ 15:28:38 ---------- Yazıldı @ 15:28:14 ----------

Ama final yok, Beta yada RC. :kop2:

Türe

Türe

Üye
bu böyle uzar gider artık :ehe