Bu Problem Nasıl Düzelir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bahaneydi

bahaneydi

Üye
    Konu Sahibi
Bu Problem Nasıl Düzelir ?
Merhaba arkadaşlar herkese selamlar öncelikle konuyu yanlış yere açmış isem değerli yöneticiler konuyu kilitlemeden doğru yere eklerler ise mutluluk duyarım.

Benim şöyle bir proble'mim var dostlar 2 GB Micro SD kartım var bilgisayarımda yüklü olan herhangi bir mp3'ü Micro sd kartıma gönderirken 20 dk bekliyorum bazen bazen hiç atmıyor ve kilitleniyor pc örneği şöle bir resim göstereyim aşağıdaki resimde olduğu gibi sürekli hesaplıyor ve mp3'ü atmıyor micro sd'yi adaptere takıp deniyorum yine aynısı oluyor çok geç atıyor ve bazen attığımda hiç işlem yapmıyor hesaplıyor sadece bunun bir çözümü yokmudur ? veya bir program aracılığı ile rahatça micro sd hafıza kartıma mp3 atma şansım v.s şimdiden yardımlarını bekliyorum, çileden çıkartıyor micro sd

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Kartı ne kullanarak bilgisayara bağlıyorun?

bahaneydi

bahaneydi

Üye
    Konu Sahibi
Kartı ne kullanarak bilgisayara bağlıyorun?

Hocam kartı direk takıyorum kart okuyucu bölümüne kartın kendine ait bir adapteri var ona takarakta takabiliyorum geniş ağızlı bi küçük giriş var bir büyük giri var her ikisinede taksam hep aynı çile çok geç atıyor yada hiç atmıyor öyle hesaplıyor sürekli

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Hmm.. Pekala kart telefonda vs çalışıyor mu, yani herhangi bi okuma-yazma sıkıntısı var mı?

bahaneydi

bahaneydi

Üye
    Konu Sahibi
Hmm.. Pekala kart telefonda vs çalışıyor mu, yani herhangi bi okuma-yazma sıkıntısı var mı?

Kesinlikle yok hocam, samsung var elimde 5600 tesadüfen atarsa mp3'ü gayet dinleyebiliyorum telden karta bağlanabiliyor veya telden çektiğim fotoğrafları hafıza yani micro sd kartıma kaydedebiliyorum çalışıyor lakin iş pc üzerinden karta bir dosya, mp3, v.s içerik atmaya geldiğinde takılıyor hesaplıyor geç atıyor yada bazen hızlı hızlı atıyor problem olmuyor ama genel olarak çok çerliyorum sürekli yavas ve hesaplama modunda en çokda takılıyor kart

coolasker54

coolasker54

Üye
Karttaki verileri yedekle kartı telefonda biçimlendir. ve 1 tane şarkı at. atarsa tmmdır. eğer olmazsa Kartı çıkar işlem iptal olur. sonra tekrar tak ve bilgisayardan kartı seç sağ tıkla
özellikler araçlar de en üstteki denetle seçeneğini seç ve işlemin bitmesini bekle sonra kartı çıkar tak. tekrar atmayı dene.

Aynı sorunu bende yaşamıştım.

bahaneydi

bahaneydi

Üye
    Konu Sahibi
Karttaki verileri yedekle kartı telefonda biçimlendir. ve 1 tane şarkı at. atarsa tmmdır. eğer olmazsa Kartı çıkar işlem iptal olur. sonra tekrar tak ve bilgisayardan kartı seç sağ tıkla
özellikler araçlar de en üstteki denetle seçeneğini seç ve işlemin bitmesini bekle sonra kartı çıkar tak. tekrar atmayı dene.

Aynı sorunu bende yaşamıştım.

Çok teşekkür ederim cevap için hocam, sonucu yazacağım. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt