Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

DaRKTeMpLaR

DaRKTeMpLaR

Üye
bi şey sorcam bu cfw yi 5250 ye port etsem bi sorunla karşılaşırmıyım karşılaşırsam geri dönme gibi bir şansım olurmu?

samoçam

Üye
Bunu v52.0.101 sürümüne yükleyebilirmiyiz

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi

berkeren23

Üye
vol2 de tus takımı ışığı sorununu çözersen iyi olur :)

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Sanırım şarjdayken açık ışığı yanıyor arkadaş ondan bahsediyor olabilir :oke:

berkeren23

Üye
yok yok pardon yanlış ifade ettim kendimi rom patcherde verdigin tus ışıklarını kapama çalışmıyor onu halledebilirsen sevinirim demek istiyorum :)

xenon56

xenon56

Üye
hersey güzel ama tuş kilidini açmak için sürükle olmasaydi ya tek dokunuşla kilit aç modu olsa daha güzel olurdu :(

xenon56

xenon56

Üye
ram i nasıl bunun ?

*-king-*

*-king-*

Üye
şu an beta mı final mi

*-king-*

*-king-*

Üye
ev ekranının ustunde beyaz bı sey var dikdörtgen onu nasıl yok edıcez

Edit: Tamam sorun duzeldı

*-king-*

*-king-*

Üye
media bar a accel swift bluetooth fılan koymussun fakat calısmıyo yıne galerıye gıdıyo cevrımıcı paylasıma fılan gıdıyo

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
denilenleri yapsan sorun olacak mı????????? bak bakalım bu sorunu yaşayan kaç kişi var??

*-king-*

*-king-*

Üye
hallettim

xenon56

xenon56

Üye
ram i mükemmel ram rekoru kırdım 75 mb ram gördüm :) normal 0 uygulama iken 60-64 arası ram :) t9sözlüğü de süper :) en memnun kaldığım fw bu tavsiye ederim

• Beğen
Tepkiler: zepkynear

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
75 Mb Ram :D Konuyu düzenleyip senin yorumunu ekliyorum.

sarigöz

Üye
ben telefonuma yükledim programları ve bütün kişisel ayarlamalarımı yaptıktan sonra 62 MB ram gördüm gayet hizlı kullanımı ve özellikle ev ekranlarında yapmış olduğun çeşitlilik çok hoşuma gitti. ben Xperience'nin daha önceki versiyonlarınıda yüklemiştim fakat benim telefonumda önceki versiyonlardaki gibi aynı hatayı verdi telefona çağrı geldiğinde telefonu elime aldığımda sessiz moda geçiyor. normalde telefonu ters çevirdiğimde bu olması gerekirken telefonun her hareketinde bu hatayla karşılaşıyorum. hareket sensörünü accel switch ile kapatırsam sorun düzeliyor. ama bu istemediğim bi durum bilmiyorum başkasında da oluyormu ? fakat yine çok güzel bi fw olan Simple Belle yi yükledim onu kullanıyorum sorunsuz ve gayet güzel emeğine sağlık . mutlu yıllar ...

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ben telefonuma yükledim programları ve bütün kişisel ayarlamalarımı yaptıktan sonra 62 MB ram gördüm gayet hizlı kullanımı ve özellikle ev ekranlarında yapmış olduğun çeşitlilik çok hoşuma gitti. ben Xperience'nin daha önceki versiyonlarınıda yüklemiştim fakat benim telefonumda önceki versiyonlardaki gibi aynı hatayı verdi telefona çağrı geldiğinde telefonu elime aldığımda sessiz moda geçiyor. normalde telefonu ters çevirdiğimde bu olması gerekirken telefonun her hareketinde bu hatayla karşılaşıyorum. hareket sensörünü accel switch ile kapatırsam sorun düzeliyor. ama bu istemediğim bi durum bilmiyorum başkasında da oluyormu ? fakat yine çok güzel bi fw olan Simple Belle yi yükledim onu kullanıyorum sorunsuz ve gayet güzel emeğine sağlık . mutlu yıllar ...

sensör ayarlarından dokunma kontrolunu kapatman yeterli

Üst Alt