Pesimistt5
Üye
@pessimist bu hafta doluyum.haftaya istediklerini gönderirirm
Çok Teşekkür Ederim. Ne Kadar Teşekkür Etsem Az
İyi Forumlar!
@pessimist bu hafta doluyum.haftaya istediklerini gönderirirm
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Biraderimm flashlıyorum cfw ama * ve # tuşları beyaz gösteriyo... ana ekranda üst taraf boş ne saat var ne de şarj göstergesi... daha öncede cfw yükledim tele sıkıntı olmamıstı .. birde Ne zaman cfw yüklesem Local mode çıkınca batarya yı cıkarıyorum..sıkıntı yaratırmı .. yardım edersen cok teşkkür ederimmmm
Onun dışında harika bi CFW. 1 hafta olacak neredeyse 50 ye yakın program kurdum, 4 tane film var HD 900 küsur tane müzik var 1000e yakın fotoğraf var ama yemin ediyorum normal kullanımda bile arada RAM'e bakıyorum 55 - 57 MB arasında diğer CFW lerde daha hafifken telefon 40ı geçmiyordu gerçekten tebrikler 
ya arkadaslar bu v60 turkcemi yoksa ingilis rus?
Teşekkürler![]()
Benimde yakaladığım birkaç birşey var, mesela mesajlarda sohbetler yok ve telefon şarj olurken beklemede/açık ışığı yanıyor ayarlardan kapalı olmasına rağmenOnun dışında harika bi CFW. 1 hafta olacak neredeyse 50 ye yakın program kurdum, 4 tane film var HD 900 küsur tane müzik var 1000e yakın fotoğraf var ama yemin ediyorum normal kullanımda bile arada RAM'e bakıyorum 55 - 57 MB arasında diğer CFW lerde daha hafifken telefon 40ı geçmiyordu gerçekten tebrikler
![]()