Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

AvCı27

AvCı27

Üye
Süper :ehe

erkin1004

erkin1004

Üye
Eline Sağlık

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi

ac123456

Üye
KeyLockun kaydırmalı değilde menü tuşuna bastığında kilit aç yazısı çıkıyor ya ona tıklayıncada kilit açılıyor o uygulamayı gönderebilirmisin acaba?

bersan160

Üye
hocam bu oratsu ev ekranı çok güzelde ben meni tuşunun üstündeki boşluğa basınca simge ekleniyor galiba ama onlar ingilizce türkçesi yokmu acaba veya nasıl ekleniyor

berkeren23

Üye
vol2 ne zaman çıkar

yare1815

yare1815

Üye
süper olmuş il kez bu kadar ev ekranı bir arada taşıyan cfw gördüm yarın deniyecem cok hoş

farmaka

Üye
Biraderimm flashlıyorum cfw ama * ve # tuşları beyaz gösteriyo... ana ekranda üst taraf boş ne saat var ne de şarj göstergesi... daha öncede cfw yükledim tele sıkıntı olmamıstı .. birde Ne zaman cfw yüklesem Local mode çıkınca batarya yı cıkarıyorum..sıkıntı yaratırmı .. yardım edersen cok teşkkür ederimmmm

berkeren23

Üye
ev ekranı temasıyla alakalı ev ekranını değiştir sorun çözülür arkadasim ;) sorun olabilir

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Biraderimm flashlıyorum cfw ama * ve # tuşları beyaz gösteriyo... ana ekranda üst taraf boş ne saat var ne de şarj göstergesi... daha öncede cfw yükledim tele sıkıntı olmamıstı .. birde Ne zaman cfw yüklesem Local mode çıkınca batarya yı cıkarıyorum..sıkıntı yaratırmı .. yardım edersen cok teşkkür ederimmmm

ev ekranı temasını değiştir.format sonrası o tuşlar beyaz olur.bunlar sorun değil.

penah0

Üye
ya arkadaslar bu v60 turkcemi yoksa ingilis rus?

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
Teşekkürler :)

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Benimde yakaladığım birkaç birşey var, mesela mesajlarda sohbetler yok ve telefon şarj olurken beklemede/açık ışığı yanıyor ayarlardan kapalı olmasına rağmen :) Onun dışında harika bi CFW. 1 hafta olacak neredeyse 50 ye yakın program kurdum, 4 tane film var HD 900 küsur tane müzik var 1000e yakın fotoğraf var ama yemin ediyorum normal kullanımda bile arada RAM'e bakıyorum 55 - 57 MB arasında diğer CFW lerde daha hafifken telefon 40ı geçmiyordu gerçekten tebrikler :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaslar bu v60 turkcemi yoksa ingilis rus?

Türkçe

Benimde yakaladığım birkaç birşey var, mesela mesajlarda sohbetler yok ve telefon şarj olurken beklemede/açık ışığı yanıyor ayarlardan kapalı olmasına rağmen :) Onun dışında harika bi CFW. 1 hafta olacak neredeyse 50 ye yakın program kurdum, 4 tane film var HD 900 küsur tane müzik var 1000e yakın fotoğraf var ama yemin ediyorum normal kullanımda bile arada RAM'e bakıyorum 55 - 57 MB arasında diğer CFW lerde daha hafifken telefon 40ı geçmiyordu gerçekten tebrikler :)

mesajlarda sohbetler var.bildirm ışığı tuş kilidi modundan kaynaklı.yorum içinse teşekkürler

berkeren23

Üye
vol2yi ne zaman çıkarmayı düşünüyorsun

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
1. yeni çıktı :D 2.'ye daha var

Üst Alt