Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

berkeren23

Üye
hala düşünmüyor musun vol2 yi çıkarmayı? :S

nihat özvariş

nihat özvariş

Üye
daha cok calışmalısın yegen

----------Eklendi @ 20:01:45 ---------- Yazıldı @ 20:00:03 ----------

şebeke ve batari görünmüyor

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
daha cok calışmalısın yegen

----------Eklendi @ 20:01:45 ---------- Yazıldı @ 20:00:03 ----------

şebeke ve batari görünmüyor

bak evlat,ev ekranı temasını değiştirirsen hiçbir sorun olmayacak.senin öğreneceğin çok şey var ;)

• Beğen
Tepkiler: zepkynear

dert91

Üye
guzel bir cfw olmuş eline saglık..

xxcngxx

xxcngxx

Üye
kolay gelsin arkadaşlar ben denedim denedim yapamadım daha ilk defa denedim ama hepsini hatasz uyguluyorum ve jaf emulatörde bb5 sekmesinde flash dediğim cant dececd flashing server hatası alıyorum lütfen yardım edermisiniz

TheOldBros

TheOldBros

Üye
kolay gelsin birader öncelikle cfw için teşekkürler sana bi sorum olacak bu cfw yi mi tavsiye edersin yoksa simple belle yimi

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ikisi de benim fw'm sonuçta :D c6 yazılımı diyosan simple'ı,ofw diyosan xperience'ı tabi ki :D

TheOldBros

TheOldBros

Üye
bişey daha kamera da hata oluyomu silerken

TheOldBros

TheOldBros

Üye
açılış animasyonu orjinal el sıkmamı?

*-king-*

*-king-*

Üye
açılış animasyonu orjinal el sıkmamı?

açılış ekranı kalktı sadece telefon kapalıyken açma düğmöesine bastıgınızda ekrana nokia yazısı yerıne xperience yazısı gelıyo o kadar

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
iki kere yapınca geçiyor.zor oldu ama böyle oldu :D

TheOldBros

TheOldBros

Üye
tema efektine hayran kaldım hemde hızlı :D

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
benim de favorim o efektler :D

TheOldBros

TheOldBros

Üye
ovi suite cihazı görmüyor [destek yazılım yüklenmedi diyor] telfn rehberini başka türlü nasıl yüklerim ?

----------Eklendi @ 14:11:44 ---------- Yazıldı @ 13:46:42 ----------

rehberleri kopyaladım sonunda ama ovi ile değil başkalarıda kopyalayamazsa bana öm atsın onlara yazarım
edit:kamera sesi ve nokia tune sesini beğendim :D

zepkynear

zepkynear

Üye
gerçekten süper ellerin ders görmesin görsellik süper hızda aynen özellikle o ev ekranları fakat eksikler var tabii ki bilmiyorum yeni bir şey yapacakmısın ama bazı eksiklikleri söyleyeyim aklında olsun
1. ekranı 3-4 değilde 4-5 yaparsan daha güzel olur
2. intenete bağlandığımda yazılar bence pek net değil ama internet sayfa düzene süper olmuş
3.eğer yapabiliyorsan ben şimdeye kadar göremedimde hani unlock diye bir prog varya onun tarzı bir kilit programı ve de şekiller ve yazıların değişmesini artı ayarlar seçeneği koyma şansın
4.expres music yazan yerde kısa yol varya ismi aklıma gelmiyor şuan ordaki kısa yollara ekranı yan çevirmeyi eklersenbende ekli değil resimlerde var ama
5. ev ekranlarına artı menü ekleme yani 4 seçenek varya değştirilebilir bunların sayısı nı 8-12 yapma şansı
6.açılış kapanış sesi ve resimlerin gif olsa durumu
7oyun ların içindeki araba yarışını silersen hız biraz daha artar diye düşünüyorum
tekrar tekrar ellerine sağlık
Xperience Resurrection Edition Vol.1

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ellerin ders görmesin nasıl bi duadır :D ayrıca mesajını editlermisin :D

• Beğen
Tepkiler: zepkynear
zepkynear

zepkynear

Üye
hersey güzel ama tuş kilidini açmak için sürükle olmasaydi ya tek dokunuşla kilit aç modu olsa daha güzel olurdu :(

3.eğer yapabiliyorsan ben şimdeye kadar göremedimde hani unlock diye bir prog varya onun tarzı bir kilit programı ve de şekiller ve yazıların değişmesini artı ayarlar seçeneği koyma şansın

http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-5800-rm-356-power-v60-0-003-a-18-578754.html

----------Eklendi @ 11:50:35 ---------- Yazıldı @ 11:48:52 ----------

ellerin ders görmesin nasıl bi duadır :D ayrıca mesajını editlermisin :D

editleme nasıl oluyo?

sublieutenant

sublieutenant

Üye
İyide bahsettiklerin eksi değil kişisel yanlara girer be Arkadaş :D
3e4 menü düzeni zaten orjinalinde var, 4e5te ne oluyor :) sen istiyorsan Menü Grid programını yüklersin 6ya 7de yaparsın :oke: o senin kişisel zevkin biz karışamayız..
2. eksi yan programın eksi yanı onu üreten şirket nokia bize değil ona çat.
3. eksi olur ama dediğim gibi kişisele girer, fakat bu yönde istek çok, yapımcının dikkatine..
4.eksi yan o zaten var 4.de ama Rom patcherdan yamayı etkinleştir..
5.si onu program editleme işiyle uğraşan arkadaşlara söylemen gerek, zor birşey değil ve sonradan yüklenebilen birşey olduğundan bunda eksi biryan yok..
6. kişisele girer ve 7.de hızdan bahsediyosun 6.da giften.. bu ne yaman bir çelişki :D
oyuna gelince, onun orada durması hızı etkilemez, sonuçta arabayı oyun içinde sürüyorsun dışında değil.. aksine oyunu sevenler için C veya E diskine yüklenmesinden daha hızlıdır Z de olması..
:oke:
Bilmem Anlatabiliyormuyum...:lol

----------Eklendi @ 12:02:22 ---------- Yazıldı @ 12:00:40 ----------

hah Furkan hazır buradayken bi ara bunun efektini gönderirmisin yaa çok merak ettim, şimdilik simple belleyi daha çok tutuyorumda.. :ehe

Üst Alt