Xperience Resurrection Final!! [5800 RM-356 v60.0.003]

Sponsorlu Bağlantılar

machone

machone

Üye
yok vol 1 daha iyi sadece ben bi takım sorunlar yaşadım başarılı bi çalışma arakdaşımızı tebrik ederim

berkeren23

Üye
he anladım.ama furkan arkadaşım betadaki klavye daha iyi diğeri mavi mavi hiç uymamış.resimlerden bakıp bu yorumu yaptım yani yüklemisligim yok.sırf o yüzden yüklemedim diyebilirim

Pesimistt5

Pesimistt5

Üye
he anladım.ama furkan arkadaşım betadaki klavye daha iyi diğeri mavi mavi hiç uymamış.resimlerden bakıp bu yorumu yaptım yani yüklemisligim yok.sırf o yüzden yüklemedim diyebilirim

Sanırım onun tema ile alakası var ?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
@berkeren vol1 kat kat iyi.ayrıca klavye temayla alakalı.

@ machone,diğer yazılımlarımda da değişik sorunlar yaşamıştın.ama çoğu kullanıcı hatasındandı

@pessimist bu hafta doluyum.haftaya istediklerini gönderirirm

----------Eklendi @ 07:19:34 ---------- Yazıldı @ 07:13:08 ----------

bu arada machone adlı arkadaşın yaşadığı sorunların yazılımla alakası yoktur.kendi dikkatsizliğinin sucunu yazılıma atıyor kendisi.

berkeren23

Üye
pardon ben yazılımın hatası sandım :) tamam o zaman klavyeyi sen ayrıyetten ekledin diye düşünmüştüm.

----------Eklendi @ 08:29:30 ---------- Yazıldı @ 08:26:48 ----------

of ben yeni tema eklediğini görmedim kusura bakma:)

gms_10ur

gms_10ur

Üye
vol1de yatay tuş kilidi çalışmıyoor :(

AvCı27

AvCı27

Üye
Furkan Eline Sağlık Yine Bomba qibi bi çaLışma olmuş :alkis :ehe

1903__ali

Üye
bence ev ekranını c6 gibi yapmalısın arkadaşım bunun dışında on numara bi çalışma olmuş ellerine sağlık

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
bence ev ekranını c6 gibi yapmalısın arkadaşım bunun dışında on numara bi çalışma olmuş ellerine sağlık

OFW'ye C6 Ev Ekranı Şu Ana Kadar Yapılamadı

vol1de yatay tuş kilidi çalışmıyoor :(

verdiğim dosyayı indirdikten sonra open4all yamasını aktif et ve file browser ile c'ye at.sonra telefonu yeniden başlat

gms_10ur

gms_10ur

Üye
Vay be, desteklerin için çok teşekkür ederim çok uğraştırdim seni kusura bakma :) gerçekten hızlı ve ram gayet iyi bu yaşta nokia mühendislerinin ofw lerine kafa tutman ve kazanman harika devamını bekliyoruz :)

kendir

kendir

Üye
gelen arama görünmüyor arama kati bir şekilde gerçekleşmiyor

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
aramalrda kesinlikle sorun yok.sorun senin hattında/telefonunda

Accort

Accort

Üye
arkadaşım öncelikle ellerine sağlık ama bu flash işlemini anlatmışsın phone mode yazan yeri offline yapmıyormuyuz:tşk:

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
onu yapmanıza gerek yok

Accort

Accort

Üye
bir sorum daha olacak tekrar orjinale dönmek istersek sorun olur mu 5800 v60.0.003 kullanıyorum

----------Eklendi @ 17:14:55 ---------- Yazıldı @ 17:13:57 ----------

bir sorum daha olacak tekrar orjinale dönmek istersek sorun olur mu 5800 v60.0.003 kullanıyorum şarz olayı kaç gün gidiyor

kerem wXr

Üye
kill me yüklerken dahili bileşen diyor

zaryopman

Üye
bundan iyisi şamda kayısı :)

Astrosman

Astrosman

Üye
:tşk:

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
bir sorum daha olacak tekrar orjinale dönmek istersek sorun olur mu 5800 v60.0.003 kullanıyorum

bir sorum daha olacak tekrar orjinale dönmek istersek sorun olur mu 5800 v60.0.003 kullanıyorum şarz olayı kaç gün gidiyor

hayır sorun olmaz.şarjı kullanıma göre değişir tam bişey diyemem.

kill me yüklerken dahili bileşen diyor

speed edition'da vardı ama sonra silmiştim içinde parça kalmış olabilir.alternatif olarak jbak taskman kullanabilirsiniz.

bundan iyisi şamda kayısı :)

teşekkürler

Accort

Accort

Üye
:tşk:

Üst Alt