nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır

Sponsorlu Bağlantılar

cengizx1

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır
evet beyler sorunu olan buraya yazsın ama umarım bı sıkıntı yaşamıyonuzdur telefonunuzla ;)

hakan_710

hakan_710

Üye
evet şimdi görelim bakalım bana yardım edebilecek misin ? bende c6-01 var v25.007 anna yüklü. telefonumun şöyle bi sorunu var menü-uygulamalar-bildirimler e girince sadece siyah ekran gözüküyo normalde bi ekran açılması ve bildirim yok demesi gerek. bu durumu format atmadan düzeltebilir miyiz?

cengizx1

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce fabrika ayarlarına dönemeyi dene olmassa format atarsın..!

----------Eklendi @ 00:04:28 ---------- Yazıldı @ 00:04:05 ----------

bide telefonun hacklimi ???

hakan_710

hakan_710

Üye
ilk önce fabrika ayarlarına dönemeyi dene olmassa format atarsın..!

----------Eklendi @ 00:04:28 ---------- Yazıldı @ 00:04:05 ----------

bide telefonun hacklimi ???
evet hackli yoksa hack yüzünden mi oldu :hmmm

dj_18

Üye
bende telefona jaf tan flash atamadım phoenix de teli görmüo

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
Ben telefonu hacklemi bilmiyorum hiç bir bilgim yok nasıl yapılır hack yapmaktanda çekiniyorum yanlış birşey yaparım diye :(

dj_18

Üye
25.007 olanı kullanıom rm 718 falan indirdim jaf telefon kapalıyken bir tuşa basın dioo basıorum ama tanımıo telefonu normal flashını atsam gene kafi

hakan_710

hakan_710

Üye
25.007 olanı kullanıom rm 718 falan indirdim jaf telefon kapalıyken bir tuşa basın dioo basıorum ama tanımıo telefonu normal flashını atsam gene kafi
phoenixten yap. telefon normal şekilde açılıyo mu?

----------Eklendi @ 00:37:59 ---------- Yazıldı @ 00:35:53 ----------

konuyu açan arkadaş yardım edecekse gelsin yoksa konu kilit :locked: yardım isteyen de pm atabilir

dj_18

Üye
sıkıntı çözüldü hakan_710 alakana teşekkür ettm

joffuerre

Üye
slm ekranın üstünde minik bir msj işareti var bu ne demek pek anlayamadım normal msj işaretinden farklı..?

SilentOne

SilentOne

Üye
sesli mesaj olabilir

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
selam benim telde ses komutları sil'ndi güncelleme yaptım ama düzelmedi yardımaci olurmusunuz.

----------Eklendi @ 09:24:01 ---------- Yazıldı @ 09:23:00 ----------

tamam sağol hakan:)

necati45

Üye
[COLOR=""][SIZE=""]c6 01 flash nasıl atılır,flash atınca bilgiler silinir mi ve flash'ın ne gibi zarar ve yararı olur[/SIZE][/COLOR]

SilentOne

SilentOne

Üye
flasın soyle bir zararı vardır eğer özel bilgilerini yedeklemediysen gider onun dışında bir zararıda şu adımları yanlış uygularsan tel gider onun dışında hiç bir sıkıntı yok

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır mı?

Arkadaş konuyu açmış ama okuduğum yorumlara bakılırsa hiç oralı olmamış, Bu yüzden sırf soru sormayarak protesto ediyorum...:vur

cengizx1

cengizx1

Üye
    Konu Sahibi
sen hangi sürümü atıyosun söle bakalım yardımcı oluyum ben sana

----------Eklendi @ 00:17:08 ---------- Yazıldı @ 00:16:31 ----------

bana bi cvp yok mu? konuyu açan sayın arkadaşımm

hackli olduğundan olabilir bu sadece bi ihtimal sen fabrika ayarlarına dönmeyi dene eger olmassa format atarsın ama benim tavsiyem yenı bı flash atsan ıyı olur egerkı care olmassa ;)

----------Eklendi @ 13:06:50 ---------- Yazıldı @ 13:04:23 ----------

bende telefona jaf tan flash atamadım phoenix de teli görmüo

rm-718 olcak telefonu ovi store olarak bagla pcye ozaman gorur gormesse son surumu ındır ve pcyı yenıden baslat :)

----------Eklendi @ 13:08:16 ---------- Yazıldı @ 13:06:50 ----------

nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır mı?

Arkadaş konuyu açmış ama okuduğum yorumlara bakılırsa hiç oralı olmamış, Bu yüzden sırf soru sormayarak protesto ediyorum...:vur

arkadaşım herzaman pc basında olmadıgımdan gırdıgımde mumkun oldugunca yanıtlamaya calısıyorum o yuzden protesto etmene gerek yok laptopla gezemem dısarda :D

• Beğen
Tepkiler: Fikotr74
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
arkadaşım herzaman pc basında olmadıgımdan gırdıgımde mumkun oldugunca yanıtlamaya calısıyorum o yuzden protesto etmene gerek yok laptopla gezemem dısarda :D
Haklısın, bu durumda protesto kararından vazgeçerek sorumu yöneltiyorum.
C6 01 wlan bağlantısı yapmak istediğim modemi tanıtıyorum ama bir türlü modeme bağlanmıyor Wlan bulunamadı hatası alıyorum, biraz zaman (bir iki hafta) geçtikten sonra tekrar deniyorum bu sefer bağlanıyor bu arada başka modemlere sürekli bağlanabiliyorum sadece benim modemde bu sıkıntıyı veriyor. Neden böyle yapıyor bir bilgin varmı?