evet hackli yoksa hack yüzünden mi olduilk önce fabrika ayarlarına dönemeyi dene olmassa format atarsın..!
----------Eklendi @ 00:04:28 ---------- Yazıldı @ 00:04:05 ----------
bide telefonun hacklimi ???

sen hangi sürümü atıyosun söle bakalım yardımcı oluyum ben sanabende telefona jaf tan flash atamadım phoenix de teli görmüo
bana bi cvp yok mu? konuyu açan sayın arkadaşımmevet hackli yoksa hack yüzünden mi oldu![]()
açtığım konuya bakabilirsin sorun olursa pm atBen telefonu hacklemi bilmiyorum hiç bir bilgim yok nasıl yapılır hack yapmaktanda çekiniyorum yanlış birşey yaparım diye![]()
phoenixten yap. telefon normal şekilde açılıyo mu?25.007 olanı kullanıom rm 718 falan indirdim jaf telefon kapalıyken bir tuşa basın dioo basıorum ama tanımıo telefonu normal flashını atsam gene kafi
yardım isteyen de pm atabilirrica ederim yardıma ihtiyacınız olursa herzaman ulaşabilirsinizsıkıntı çözüldü hakan_710 alakana teşekkür ettm
sen hangi sürümü atıyosun söle bakalım yardımcı oluyum ben sana
----------Eklendi @ 00:17:08 ---------- Yazıldı @ 00:16:31 ----------
bana bi cvp yok mu? konuyu açan sayın arkadaşımm
bende telefona jaf tan flash atamadım phoenix de teli görmüo

nokia c6-01 ile ilgili her sorular yanıtlanır mı?
Arkadaş konuyu açmış ama okuduğum yorumlara bakılırsa hiç oralı olmamış, Bu yüzden sırf soru sormayarak protesto ediyorum...![]()

Haklısın, bu durumda protesto kararından vazgeçerek sorumu yöneltiyorum.arkadaşım herzaman pc basında olmadıgımdan gırdıgımde mumkun oldugunca yanıtlamaya calısıyorum o yuzden protesto etmene gerek yok laptopla gezemem dısarda![]()