nokia c6-01 vs e7

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kutay_24

Üye
    Konu Sahibi
nokia c6-01 vs e7
nokia c6-01 kullanıcısıyım. geçen elime bi indirim sayfası geçti e7nin özelliklerine baktım c6-01 le aynı denebilir hatta eksiği bile var.. hd video kaydetme özelliği, hafıza kartı desteği olmaması, 16,7 milyon renk değil 16 milyon renk, işletimim frekansında c6-01 den eksik kısaca şurdan seçin bi bakın... Şimdi sizce c6-01 i satıp yerine e7 almalı mıyım? beni e7 de cezbeden klavye oldu bide 4" olması. bide c6-01 in film izlemek için gösterdiği görsellik e7 içinde geçerlimidir?

Muharremoter

Muharremoter

Üye
Kardeşim bence hiç gerek yok buna eger nokia seversen yeni telefonlar çıkıyor onları beklemen tavsiyedir:oke:

mstf_l

mstf_l

Üye
bence de 701 603 700 falan bisey dusunebilirsin

cortex47

cortex47

Üye
Arkadaşım bilgilerin yanlış. C6-01'in ekranı 3.2". E7'ninki 4". İkisi de gorilla glass ve cbd. İşlemci hızları, kameraları ve ekran renk sayıları aynı. İkisi de hd video çekebiliyor. C6-01 hafıza kartı slotuna sahipken e7 değil. C6-01 batarya değişimine son kullanıcı olarak izin veriyor ama e7 vermiyor. E7'nin ise kızaklı bir qwerty klavyesi var. Yani c6-01'in düşündüğün kadar bir artısı yok e7'ye karşı. Hatta bataryanın çıkmaması iyi bile olmuş. Daha sağlam duruyor telefon. Bir de e7 sahipleri office programlarını bedava kullanabiliyorlar.

atakan25

atakan25

Üye
klavye için 300 tl verenlere gülüyorum ekranı fazla büyük cebe sokunca rahatsız edebilir kendi görüşlerim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
arkadaşım ekran yeterli degilse al derim bende c6-01 kullanıcısıyım ama alıştıgın zaman zaten klavyeyi acmak hammallık geliyo gerek duymuyosun eger ekran boyutu yeter diyosan bence c6-01 ideal ama yok daha büyük ekran istiyorum derse e7 tabi bunun cebe girip cıkması ele oturması tartısılır

aleranol

aleranol

Üye
e7li bi arkadaşım küçük kardeşiyle operadan iki kişilik oyunlar.comdan oyun açtı ve pc gibi gözümün önünde klavye ile oynadı ben c7 ciyim ama valla ne diyim kıskandım mk :D

cortex47

cortex47

Üye
klavye için 300 tl verenlere gülüyorum ekranı fazla büyük cebe sokunca rahatsız edebilir kendi görüşlerim

İnsanlar bunu söyleyince "Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş" diye geçiriyorum içimden...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt