Asus GTX-550 Fan Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PuGatorY

PuGatorY

Üye
    Konu Sahibi
Asus GTX-550 Fan Sorunu
Arkadaşlar kolay gelsin

3 ay önce aldığım gtx 550 erkan kartının fanı 3 gündür dönmüyor erkan kartı fan yuvası ve pcıe yuzası takılı ama fan çalışmadığından aşırı ısınıyor. aşırı ısınmadan dolayı yanar diye çalıştırmıyorum acaba sorun nedir yadımcı olacak birileri var mıdır yoksa direk garantiye mi sevk edeyim???

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
ekran kartının cdsinde ekran kartını overclock etmek için yada ayrıntılarına bakmak için felan ek bir program olmalı onu yüklersen
sıcaklıgına bakabilirsin ayrıca o programla fan hızınıda kontrol edebilrsin

PuGatorY

PuGatorY

Üye
    Konu Sahibi
dostum fan çalışsa kontrol edeyim ama aşırı ısınıyor chıpseti yakarsak gitti 350 tl

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
elinle bi döndür fanını rahatça dönüyorsa ama normalde çalışmıyorsa yolla garantiye yaparlar...
belkide toz felan yada arasına bişi kaçmıştır sıkışmıştır fan bi kontrol et arasına giren bişi varsa

PuGatorY

PuGatorY

Üye
    Konu Sahibi
ben kendim dönderdiğim de rahat dönüyor ama bilgisayar döndermiyor göndermeyi düşünüyorum ama kaç günde gelir acaba çünkü onbord yok

fullwar

fullwar

Üye
ben kendim dönderdiğim de rahat dönüyor ama bilgisayar döndermiyor göndermeyi düşünüyorum ama kaç günde gelir acaba çünkü onbord yok

Fan dönmüyorsa servise götürmek gerekir. Yasal süre 30 iş günüdür. Fan dönmezse PC speakerdan uyarı sesi gelmesi lazım. Peki kartı yerinden çıkartıp tekrar taktınızmı? Ve güç bağlantıları doğrumu takılı?

AssassinmasteR

AssassinmasteR

Üye
bence psu yetmiyor kardeş kaç watt psu var ?

heavenhawk

heavenhawk

Üye
bence psu yetmiyor kardeş kaç watt psu var ?

imzasında yazıyor 500W diye ama yetmeyeceğini sanmıyorum psu dan olduğunu sanmıyorum.. Kardeş sen işini şansa bırakma kısa sürede servise gönder istersen :)

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
power yeterlilidir. Sorun ekran kartında

y n s c n

y n s c n

Üye
Bence fazla bekletmeden servisine göndermelisin.. Ekran kartı sıcaktan yanabilir ondan sorna hiçbirşey yapamazsın.

PuGatorY

PuGatorY

Üye
    Konu Sahibi
yardımlar için teşekkürler sorun galiba erkan kartının kendisinde 3 aydır çalışıyordu ama 3 gündür çalışmıyor ide başka kart deneyip öyle bi yorum yapacaz olmadı pazartesi ilk iş garantiye gönderecez ama türkiyede varsa erken hallolur yoksa yurt dışında hallolacak

:tşk:

NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Tabiki vardır türkiyede :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt