Mobile Cleaner v1.80 UnSigned S^3

Sponsorlu Bağlantılar

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
17 mb filan sildi nerden buldu acaba bu kadar dosyayı :D neyse umarım önemli bir şey silmez :ehe
onlar palpTN dosyası çoğu yani resimlerinin küçük önizlemeleri resmin ne kadar çok olursa o boyut büyür pro onları siliyor fakat daha sonra yine kendiliğinden oluşur o dosyalar o yüzden boyut büyük.

u_cosar

u_cosar

Üye

onlar palpTN dosyası çoğu yani resimlerinin küçük önizlemeleri resmin ne kadar çok olursa o boyut büyür pro onları siliyor fakat daha sonra yine kendiliğinden oluşur o dosyalar o yüzden boyut büyük.

anladım

SHS

SHS

Üye
:tşk:

• Beğen
Tepkiler: najanaja
hakann09

hakann09

Üye
.:tşk:

• Beğen
Mücahit G

Mücahit G

Üye
:oke: :tşk: Ama kullanmıyorum X-Plore ile C deki cache klasörünü siliyorum.

• Beğen
Quaresma53

Quaresma53

Üye
eline sağlıkta bana signedi lazm be usta sertfika olayndan anlamam pek inşallah signedide gelir bayaadr aradğm bişey =(

• Beğen
SuaT6027

SuaT6027

Üye
cok tesekkurler mukemmel paylasım :D

• Beğen
najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
:rica:

----------Eklendi @ 14:30:17 ---------- Yazıldı @ 14:28:47 ----------

:oke: :tşk: Ama kullanmıyorum X-Plore ile C deki cache klasörünü siliyorum.
:rica: oda bi seçenek tabi sadece internet önbelleği için bununla gereksiz olan bazı dosyalarda siliniyor tabi genelde ufak boyutlu şeyler.

----------Eklendi @ 14:31:54 ---------- Yazıldı @ 14:30:17 ----------

eline sağlıkta bana signedi lazm be usta sertfika olayndan anlamam pek inşallah signedide gelir bayaadr aradğm bişey =(
:rica: çıkar çıkmaz eklerim onuda tabi yaparlarsa :) bazı proları hiç signed yapmıyolar çünkü özellikle sistemi etkileyen prolar.

----------Eklendi @ 14:32:14 ---------- Yazıldı @ 14:31:54 ----------

cok tesekkurler mukemmel paylasım :D
:rica:

johnny_bravo

johnny_bravo

Üye
tesekkurler

• Beğen

weakness92

Üye
hocam ikisinde de sertifika hatası verdi ben anlamıyorum hiç bu işlerden acaba nasıl yükleyeceğimi anlatman mümkün mü

najanaja

najanaja

Üye
    Konu Sahibi
hocam ikisinde de sertifika hatası verdi ben anlamıyorum hiç bu işlerden acaba nasıl yükleyeceğimi anlatman mümkün mü
kardeş diğer yorumları okuduysan anlaman lazım signed olan sorunlu olmuş ben bi pro ile kendim signed yapmıştım ama olmamış yani ikiside unsigned durumda uygulamanın. iki seçeneğin var ya opda dan sertifika alıp kendi sertifikanla yapacaksın yada teli hackleyeceksin diğer türlü kuramazsın proyu tele maalesef.

weakness92

Üye
Teşekkürler yardımcı olduğun için.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Teşekkürler

• Beğen
jeki01

jeki01

Üye