Nokia 5800 batarya şarj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yoldash48

yoldash48

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 batarya şarj sorunu
Merhaba arkadaşlar. Ben telefonu alalı nerdeyse 2 yıl olucak. Benim bi sorunum var 2-3 aydır belki daha fazla. Telefonun bataryası önceden 2-3 gün giderdi. Şimdi ise 1,5 gün zor gidiyor. Hergün şarj ediyorum. Bide telefonun kendi orjinal şarj aletinden başka şarj olmuyor. Kuzenin orjinal aynı şarj aletini taktım şarj oluyor dedi ama şarj olmadı. Yardımcı olursanız sevinrim.

Not: Bataryayı değiştirmemi tavsiye ederseniz en iyi nerden alacağımı bilgi geçerseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

asigsasi

asigsasi

Üye
sıfır telefonda satan turkcell tim den al derim

mstf_l

mstf_l

Üye
kuzenin telefonun sarj aleti ne eger 350 ma lık sarj aletlerindense symbian telefonlarda cok yavas sarj ediyor yada hic etmiyor

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
Bende yaşadım aynı sorunu. Hem Batarya aldım yeni hemde FW yükledim şimdi 5 gün gidiyor...Bataryayı-Nokia mağazalarından,-Türkcell, avea, vodafone bayilerinden-Teknosa,mediamarkt,electroworld gibi büyük mağazalardan alabilirsin.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
ben internetten aldım çok ta memnunum

ahmet yusa

ahmet yusa

Üye
beyler benim günde 2-3 kere şarj ettiğim oluyor :) siz şanslısınız :)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bende 2 yıldan fazladır telefonu almışım. 1 kere servis veya telefoncu yüzü görmeden şarjı 3 gün gidiyor. Tabii fazla kullanmıyorum. Denedim, telefonla uğraşınca 1,5 gün gidiyor. Orjinal batarya ile. Ömrü kısalmıştır mutlaka ama yinede günde 2-3 kere şarj etmeme gerek kalmıyor :)

yoldash48

yoldash48

Üye
    Konu Sahibi
Beyler burda bi nokia bayiine yani turkcell bayiine sordum 22 TL dedi orjinaline. Ordan başka bi yere sordum 20 TL dedi ama orjinal değil. Normalde orjinalinin fiyatı ne kadar tam olarak. Bu orjinal değildir bence yada china malı olabilir gibime geliyor.

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
yav 2 tl'nin lafı mı olur al işte turkcellden bulmuşsun mis gibi :ah

Mr.JoY

Mr.JoY

Üye
Beyler burda bi nokia bayiine yani turkcell bayiine sordum 22 TL dedi orjinaline. Ordan başka bi yere sordum 20 TL dedi ama orjinal değil. Normalde orjinalinin fiyatı ne kadar tam olarak. Bu orjinal değildir bence yada china malı olabilir gibime geliyor.

Geçen Sene 35e Aldım...

engin5454

Üye
walla bilmiyorum ben sormuştum 90 dediler bide 75 e indirdiler :s

----------Eklendi @ 12:05:00 ---------- Yazıldı @ 12:00:19 ----------

ya bende alacam ama 90 lira diyolar bu ne

Eleftra

Üye
ya benimde 5800 bir süredir şarja takıyorum şarjı kabul etmiyor tam yarım saat onunla ugraşıyorum teli aç kapa şarjı tak çıkar anca keyfi gelirse şarj oluyor diyor, şarjının çabuk bitmesini hesaba katmıyorum bile.. ne yapmalıyım format atmam mı gerekiyor tele?

nub

nub

Üye
ya benimde 5800 bir süredir şarja takıyorum şarjı kabul etmiyor tam yarım saat onunla ugraşıyorum teli aç kapa şarjı tak çıkar anca keyfi gelirse şarj oluyor diyor, şarjının çabuk bitmesini hesaba katmıyorum bile.. ne yapmalıyım format atmam mı gerekiyor tele?

Formatla çözüleceğini sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: Eleftra

Eleftra

Üye
off satayım ben bunu en iyisi :/ sağol cvp için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt