Acil Yardım C7 Hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardım C7 Hakkında
Arkadaşlar sorunu bu gece çözebilirseniz gerçekten mutlu olurum.

C7 kullanıyorum. Bu gece siteden font attım telefona. Explorer ile yükledim. Telefonu aç kapat yaptım. Şu an kendisi açılıp kapanmakla meşgul. Açılmıyor. Nasıl hayata döndürebilirim? Ne yapmam gerektiğini söylerseniz sevinirim

Edit: Sorun çözüldü. Phoenix ile dead phone flashing yapın. Teşekkürler kurtulus40 abi :)

qsaw

qsaw

Üye
yedeğini almış mıydıınız bu fontların ?

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
Hiçbirşeyini almadım. Telefon açılmıyor. Pc ye bağladım pc de hata veriyor yani hiçbirşekilde telefona erişemiyorum servise vermeden halletmek istiyorum herşeyi yapmaya hazırım

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
arkadasim sen hafiza kartini cikart.
Bataryayi cikart geri tak ve sunlari yap acmadan.

Ses alt tusu
Camera tusu
Menu tusu
basili tut sirasiyla
enson acma tusuna pasili tut
Acilinca acma tusunu birak
digerlerine basmaya devam et ulkeler cikana kadar tamamdir.

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
işe yaramadı ne yazıkki. tuşlara basana kadar imanım gevredi. 4 5 kere denedim fakat sonuç hüsran. açılıp kapanıyor. nokia logosu çıkıyor ve kapanıyor.

E ye attım. en berbat yere sanırım...

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
tamam kolayi var.
kapali vaziyette pc usb bagla hafizalar acilir acilinca ordan sil.
ama baglanmasi uzun olabilir.

gogis

gogis

Üye
    Konu Sahibi
kurtuluş abi özür dilerim gecenin bi saatinde uğraştırıyorum seni. fakat bu sorunu gerçekten çözmek istiyorum. afedersin bi dita bulaştım bari temizleyeyim servise gitmeden. eğer olursa su phoenix işlerine girip senin belleyi yüklemeyi düşünüyorum.

sorun şu ki pc ye bağladığımda görmüyor.

hakan_710

hakan_710

Üye
telefona hard format attığında düzelmesi gerek kurtuluş abinin dediği tuşlara basıp format at bikaç kez dene ve pin kodu sorana kadar bırakma. diğer tuşlara basılı tutarken en son açma tuşuna basılı tutup pin kodu sormasını bekle telefonun açılmama ihtimali yok sonradan belle yükleyebilirsin

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
kurtuluş abi özür dilerim gecenin bi saatinde uğraştırıyorum seni. fakat bu sorunu gerçekten çözmek istiyorum. afedersin bi dita bulaştım bari temizleyeyim servise gitmeden. eğer olursa su phoenix işlerine girip senin belleyi yüklemeyi düşünüyorum.

sorun şu ki pc ye bağladığımda görmüyor.
tamam siz benim imzamdaki face grubuna gel halledelim.
yada phoenix dead phone flash atarsan duzelir.

qsaw

qsaw

Üye
geri yükleme yapsa düzelmezmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt