Yardım Telefon bozuldu acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

halfglaze

halfglaze

Üye
    Konu Sahibi
Telefon bozuldu acil yardım
Dün "android l durum çubuğu" adında bi konu açmıştım bi arkadaşda sağolsun bulup atmıştı bişeyler XDA dan ben hangi cihaz için olduğuna bakmadan direk indirdim "systemui.apk" dosyasını ve /system/app-ruiz(sanırım buydu) attım içine root explorer programıyla sonra işlem gerçekleşsin diye yeniden başlattım telefonu açıldı telefon "maalesef KeyguardTestActivity durdu" demeye başladı ve telefonun sistem tuşları ile durum çubuğu kayboldu ben zaten pie controll kullanıyodum o da çalışmıyodu. Sonra gravity boxdan düzelteyimde gelsin geri dedim system frameworkden yanıt alınamıyor dedi kapattı kendini defalarca denedim frameworku sildim tekrar yükledim olmadı sonra marketten home button diye uygulama indirdim idare ettim sonra bizim bi eleman var anlıyo androidden aradım bunu dedim böyle böyle dedi bi kontrol et o indirdiğin şey senin cihazla uyumlumu diye baktım Moto e içinmiş sonra arkadaş bana systemıu.apk nın nexus 5 için olanını attı aynı işlemlerle attım Aynı yere kapattım açtım bişey değişmedi sonra arkadaş dedi tek yol format bende attım formatı açıldı telefon yine ne tuş var ne durum çubuğu ve sürekli olarak "maalesef KeyguardTestActivity durdu" diyo tamama basıyorum yine geliyor hiçbir işlem yapamıyorum biri arAdığında ses geliyo ekrana çağrı ekranı gelmiyo sadece hata ve telefonun kilit tuşu da gariplere geldı ekranı kilitleyip Açmayı deneyince açmıyor aradan bi süre geçınce açıyor. Beyler yardım edin :(

Edit: servise verdim 5dkda yaptılar beyler sorun olursa servise verin

Son düzenleme:
Takipçi Satın Al

Üst Alt