Nokia Neden Yükselemiyor :((Bütün Nokiacılar İçeri)

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
slm,arkadaslar kuskulanmayin nokia ilerleyen yillarda wp ile müthis yükselise gececek buna inanin hele bir 2012 yilini bekleyin neler cikacak nokiadan, wp8 cok umut vaad ediyor birkac 1-2sene icinde android ve ios viz kalacak nokianin yaninda acikcasi ben önümüzdeki zamanda nokua ve microsoftun calismasindan cok beklentilerim var piyasa baya degisecek.

muhtemelen değişir,n9 gibi bir bomba beleniyor..

cardanadam

cardanadam

Üye
ben açıkcası nokianın symbian işletim sistemiyle devam etmesini isterdim biz ilk akıllı telefonları bu sistemle tanıdık ve düşük işlemciyle büyük işler yapabilen bir sistem

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
ben açıkcası nokianın symbian işletim sistemiyle devam etmesini isterdim biz ilk akıllı telefonları bu sistemle tanıdık ve düşük işlemciyle büyük işler yapabilen bir sistem
evet gerçekten iyi bir işletim sistemiydi,nokia kendii eliyle symbianı öldürüyor..

Türe

Türe

Üye
muhtemelen değişir,n9 gibi bir bomba beleniyor..

n9 bence de eski cihazlara göre gayet yeterli ve üstün bir cihaz lakin galaxy nexusla yapılan karşılaştırmada açık ara kaybetti :oke: nokianın bu duruma gelmesini kendisini tekel zannetmesi ve akıllı telefon piyasasında izlediği politikalar etkili olmuştur tarafımca..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
pRime.

pRime.

Üye

Mantıklı. :)

qsaw

qsaw

Üye
cardanadam

cardanadam

Üye
biz sybiancılar olarak hep beraber mail atalım nokia ya biz symbianın geliştirilmesini istiyoruz nokia wp ye geçmesin yoksa kimse almaz bu telefonları türkiyede diyelim belki sesimizi duyup bir kararla sybiana geri dönüş yapılır ne dersiniz

pRime.

pRime.

Üye
biz sybiancılar olarak hep beraber mail atalım nokia ya biz symbianın geliştirilmesini istiyoruz nokia wp ye geçmesin yoksa kimse almaz bu telefonları türkiyede diyelim belki sesimizi duyup bir kararla sybiana geri dönüş yapılır ne dersiniz

Keşke bu işler maile baksa.

cardanadam

cardanadam

Üye

Keşke bu işler maile baksa.

türkiyede satamayınca pişman olacak ama ben şahsen almam wp li nokia ben alışmıştım saymbiana diyer markalarda itici geliyor bu son telefonum olacak galba

pRime.

pRime.

Üye

türkiyede satamayınca pişman olacak ama ben şahsen almam wp li nokia ben alışmıştım saymbiana diyer markalarda itici geliyor bu son telefonum olacak galba

nokia birkaç symbian telefonu daha çıkaracak ilerde. onlara bakarsınız olmadı.

mesut1979

Üye

slm,arkadas bu saatden sonra nekadar gelistirirse gelistirsin symbiani kimse almaz symbianli telefonu,millete symbian degince yan yan kaciyor gecenlerde birisine anlatmaya kalktim symbian söyle böyle iyi diye millet dinlemiyor beni bile,nokia ancak wp ile cikisa gecebilir yoksa symbiani unutun arkadaslar,suan daha iyi günleri symbianin hele bir 2013-2014 yillari gelsin tamamiyla karanliga cökecek symbian belki ayda 1-2 uygulama cikarsa ona sükredecek.

forbidden5

forbidden5

Üye
slm,arkadaslar kuskulanmayin nokia ilerleyen yillarda wp ile müthis yükselise gececek buna inanin hele bir 2012 yilini bekleyin neler cikacak nokiadan, wp8 cok umut vaad ediyor birkac 1-2sene icinde android ve ios viz kalacak nokianin yaninda acikcasi ben önümüzdeki zamanda nokua ve microsoftun calismasindan cok beklentilerim var piyasa baya degisecek.
Tamamen katılıyorum wp8 le beraber ciddi yükseliş olucak tek platform pc tablet telefon wp7.5 de iyi ancak bazı eksikleri var çift çekirdek desteklememesi gibi wp 8 de bu da ortadan kalkıcak kaldıki tek çekirdekli lumia s2 ile rahat rahat kapışıyorsa çift çekirdek wp yi hayal edemiyorum şahsi görüşüm zaten microsoft nokia ya çok fazla izin tanıdı wp üzerinde oynama yapılabilmesi için nokia yavaşdan wp ye kimliğini katmaya başlar

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tamamen katılıyorum wp8 le beraber ciddi yükseliş olucak tek platform pc tablet telefon wp7.5 de iyi ancak bazı eksikleri var çift çekirdek desteklememesi gibi wp 8 de bu da ortadan kalkıcak kaldıki tek çekirdekli lumia s2 ile rahat rahat kapışıyorsa çift çekirdek wp yi hayal edemiyorum şahsi görüşüm
Aynen katılıyorum.

mesut1979

Üye
slm,hele seneye bu zamanlar bir gelsin ozaman bi görün windowslu nokiayi wp8 baya bir umutlandiriyor insani görünüsüde güzel

• Beğen
Esendağlı

Esendağlı

Üye
slm,hele seneye bu zamanlar bir gelsin ozaman bi görün windowslu nokiayi wp8 baya bir umutlandiriyor insani görünüsüde güzel
Ben n8 in,lumia vede n9 un görünümlerine hasta oluyorum.

• Beğen
Tepkiler: mesut1979
anılbaran

anılbaran

Üye
elop yüzünden oldu herşey :@ vurcem ben onu

Del Rey

Del Rey

Üye
2016 ya kadar symbian. Tabi bu süre içersinde wpyi gelişecek. Hoop sonra direk symbian dan wp a geçicek nokia. Sanırsam olay bu.

Bunu da tam olarak açıklayayım. Forumdaki çoğu kişi Nokia'nın tüm desteğini keseceğini söylüyor. Bu yanlış bir bilgi.

Nokia, yeni Symbian cihaz çıkarmayacak 2016'dan sonra. Ancak yine güncellemeler gelecek. Symbian hala göz bebeğimiz ve ona çok iyi bakmaya devam edeceğiz.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Tamamen katılıyorum wp8 le beraber ciddi yükseliş olucak tek platform pc tablet telefon wp7.5 de iyi ancak bazı eksikleri var çift çekirdek desteklememesi gibi wp 8 de bu da ortadan kalkıcak kaldıki tek çekirdekli lumia s2 ile rahat rahat kapışıyorsa çift çekirdek wp yi hayal edemiyorum şahsi görüşüm zaten microsoft nokia ya çok fazla izin tanıdı wp üzerinde oynama yapılabilmesi için nokia yavaşdan wp ye kimliğini katmaya başlar

ne!dalgamı geçiyorsunuz,lumia ve s2 tarayıcı testini izlerseniz düşüncelerinizin en olumsuz şekilde değişeceğini biliyorum.

Üst Alt