Nokia umduğunu bulamadı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi
Nokia umduğunu bulamadı!
Nokia büyük ümitlerle piyasaya sürdüğü Lumia tüketicilerden gerekli ilgiyi göremedi...

Avrupa'da yapılan ankete kullanıcıların %2,2 oranı Lumia satın almak istediklerini söyledi. Anketten çıkan bu sonuç Apple'ın iPhone 4S ve Samsung Galaxy S II'ni nasıl rakip olacağı merak konusu.

Lumia'nın bugüne kadar 800 bin adet sattığı söyleniyor. Nokia'nın daha önce çıkarttığı modeli N8, 4 çeğrekte 3,5 milyon gibi bir satış rakkamına ulaşmıştı.

SilentOne

SilentOne

Üye
sen git wp ile çıkışmaya çalış bole batar işte symbiana gerekn desteği adam akıllı verseydi bole olmazdı

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
arkadaşım merak ettim sen neden hep nokia ve apple'ı kötüleyecek haberleri paylaşıyorsun?

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
arkadaşım merak ettim sen neden hep nokia ve apple'ı kötüleyecek haberleri paylaşıyorsun?

Yorum yaparken biraz araştırıp da yapmanı tavsiye ederim.En çok sıkıntı apple veya nokiadaysa sıkça o haberleri göreceğiz tabiki...

• Beğen
Tepkiler: Ocean258
HaqperesT

HaqperesT

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ocean258
william75

william75

Üye
Fena bir model değil aslında bu ama daha çok ios ve android tercih ediliyor artık..

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye

Yorum yaparken biraz araştırıp da yapmanı tavsiye ederim.En çok sıkıntı apple veya nokiadaysa sıkça o haberleri göreceğiz tabiki...
onda bir sorun yok ta, ben bu arkadaşı merak ettim canı yandı heralde bir firma yüzünden. şahsen benim de nokia yüzünden :off:

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi

onda bir sorun yok ta, ben bu arkadaşı merak ettim canı yandı heralde bir firma yüzünden. şahsen benim de nokia yüzünden :off:

Kardeşim benım nokia ile yada Apple ile ne alıp veremedıgım olabılır? :) Cep telefonu teknolojileri ile ilgili bi kaç haber sitesine girdiğinde neden devamlı boyle haberlerın oldugunu anlayacaksındır.. Su forumdaki herkes Nokia'nın telefonları ile buyudu bundan 10 sene once piyasada başka telefon mu vardı ? Yiğidi öldürüp hakkını yemeyeceksın adamlar bı ara Tekeldi kafalarına gore model cıkartıp ıstedıklerı fiyatı koydular ınsanlarda almak zorundaydı cunku alternatif yada rakip yoktu... peki ya şimdi ? Adamların durumu bu, haberlerde ona gore cıkıyor.. Nokia Samsung'a Apple'a LG'ye rakıp olacak dıye bi telefon cıkartıyor ve bu telefon beklentılerın baya altında kalıyorsa bu haberdir,Nokia ıcın kotu bı haberdır belkı ama haberdır.. Bi art niyet yok bunda ;)

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Kardeşim benım nokia ile yada Apple ile ne alıp veremedıgım olabılır? :) Cep telefonu teknolojileri ile ilgili bi kaç haber sitesine girdiğinde neden devamlı boyle haberlerın oldugunu anlayacaksındır.. Su forumdaki herkes Nokia'nın telefonları ile buyudu bundan 10 sene once piyasada başka telefon mu vardı ? Yiğidi öldürüp hakkını yemeyeceksın adamlar bı ara Tekeldi kafalarına gore model cıkartıp ıstedıklerı fiyatı koydular ınsanlarda almak zorundaydı cunku alternatif yada rakip yoktu... peki ya şimdi ? Adamların durumu bu, haberlerde ona gore cıkıyor.. Nokia Samsung'a Apple'a LG'ye rakıp olacak dıye bi telefon cıkartıyor ve bu telefon beklentılerın baya altında kalıyorsa bu haberdir,Nokia ıcın kotu bı haberdır belkı ama haberdır.. Bi art niyet yok bunda ;)
hmm. şahsen ben bir daha asla nokia almayı düşünmüyorum da. (h)

cyber

cyber

Üye
nokia için kötü son

HaqperesT

HaqperesT

Üye

benden öğrenseydin böyle konuşmazdın zaten.

Hmmm tabi tabi seninle ağız dalaşına gireyim çok sevdiğin nokianin bu kötü haberi modların hışmına ugrasin. Bırak nokia batsın telefonsuz kalmazsın merak etme firmalar çok

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Hmmm tabi tabi seninle ağız dalaşına gireyim çok sevdiğin nokianin bu kötü haberi modların hışmına ugrasin. Bırak nokia batsın telefonsuz kalmazsın merak etme firmalar çok
telefonsuz kalma gibi bir korkum yok nokia'yı da çok sevmiyorum sen önce anlayış problemlerini düzeltmeye çalış sonra insanlar hakkında yorum yap bende bu saatte senle uğraşmaya meraklı değilim.

HaqperesT

HaqperesT

Üye

telefonsuz kalma gibi bir korkum yok nokia'yı da çok sevmiyorum sen önce anlayış problemlerini düzeltmeye çalış sonra insanlar hakkında yorum yap bende bu saatte senle uğraşmaya meraklı değilim.

Anlayış problemi yani anlayışsızlık görecelidir. Boş ver keyfine bak forumun tadını çıkar. Benim hiç bir firmaya alerjim yok yeterki insanca üretim politikaları olsun. Mesela isterdim ki afrikalilara bedava tel verselerdi çünkü teknolojinin yarattığı iklim değişikliği onlarda kuraklık ve açlığa sebeb oluyor. Ama malesef kazanma hırsı gözlerini bürümüş.

Ocean258

Ocean258

Üye
    Konu Sahibi

hmm. şahsen ben bir daha asla nokia almayı düşünmüyorum da. (h)

normaldır suan pıyasadakı telefonlara bakıldıgı zaman nokia'nın bı cok modelı tercıh edılecek tarzda telefonlar değil..

TheSoftware

TheSoftware

Üye
Fiyat ve kalitesi orantılı olan şu an Samsung.Apple uçuk,Nokia da adını kullanarak insanlara saçma fiyatları dayatıyor.Artık insanlar bunlara kanmıyor.Piyasada yok olup gitmesi içten bile değil.

• Beğen
Tepkiler: "ForeverAlone"
R.A.M

R.A.M

Üye
nokiayi symbian bitiriyo herkes android windows phone gibi isletim sistemlerine geciyo nokia hala symbian bence nokia bundan kaybediyo.

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
O günleri hatırlıyorum.Telefona fotoğraf kamerası koymuşlar diye havalara uçmuştum.Nokia 5 MP kameralı telefon çıkarırken diğer markalarda kamerayla yeni yeni tanışıyordu.Üzülüyorum Nokianın şimdiki durumuna...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...