Nokia Lumia iPhone'dan daha çok sattı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Gerçekten tasarım konusunda gün geçtikçe daha fazla şaşırıyorum Kusursuz.

Silinen Üye 781071

Silinen Üye 781071

Kapalı Hesap
nokia 701 başka telefonu alınmaz

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
iPhone and lumia so sucks .

SheFy

SheFy

Üye
windows 8 gelmiş geçmiş en iyi os. Mobili wp 8 kusursuz o da harika olacağından eminim. Wp 8 li cihazlar çıktıktan sonra gelişme kaydedecek. Buraya yazıyorum. Nokta

MoonLife01

MoonLife01

Üye
windows 8 gelmiş geçmiş en iyi os. Mobili wp 8 kusursuz o da harika olacağından eminim. Wp 8 li cihazlar çıktıktan sonra gelişme kaydedecek. Buraya yazıyorum. Nokta

Wp cıkmadan önce burda takılan arkadaşlar diyordu wp 7 ile gelişme kaydedecek diolardi. Türkiyeye cıkmıcak şimdi hayal kırıklıgı oldu lumia 900 , 800 şimdi sen diosun wp8 show yapacak ilerde wp 9 cıkmasın? sonra nokia demesın eskı telefonlara wp 9 gelmicek diye

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Wp cıkmadan önce burda takılan arkadaşlar diyordu wp 7 ile gelişme kaydedecek diolardi. Türkiyeye cıkmıcak şimdi hayal kırıklıgı oldu lumia 900 , 800 şimdi sen diosun wp8 show yapacak ilerde wp 9 cıkmasın? sonra nokia demesın eskı telefonlara wp 9 gelmicek diye

Wp 7 li cihazların Wp8 alamama nedeni çekirdek değişikliği Microsoft windows 8 ile wp8 i tam bir ekosisteme dönüştürdü bu yüzden wp 7 li cihazlara gelem.yor.. Windows 9 veya başka bi sürümde çekirdek değişmedikçe ki windowsun pcde yeni sürüm yayınlaması 3 4 yılı bulur wp9 çıktığında piyasadaki cihazların hepsi alır bu da Nokia ile değil Microsoft la alakalı bir durum.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ne yani şimdi Nokia batmıyor mu somuru: :P:

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Ne yani şimdi Nokia batmıyor mu somuru: :P:

batsa da herkes rahat etse oh çekse.. Samsung plastik telefonları 2500 lerden satsa iphone lar 3000 leri görse herkes rahat etse hayat bayram olsa ;) Tepkim sana değil ciğerim anladın sen onu

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

batsa da herkes rahat etse oh çekse.. Samsung plastik telefonları 2500 lerden satsa iphone lar 3000 leri görse herkes rahat etse hayat bayram olsa ;) Tepkim sana değil ciğerim anladın sen onu
Şaka yapmıştım zaten kuzum ;) Anladım ben :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt