Sizdirilan Symbian Bellenin eksileri neler?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
Sizdirilan Symbian Bellenin eksileri neler?
N8 ve C7 kullanan arkadaslarin bir kismi Belle kullaniyor.. Iyi oldugunu her kez biliyor. forumda goruyoruz. Bu gun e7 icin de cikti gozunuz aydin e7'ciler :) fakat kararsizim. Symbian bellenin bazi eksileri var diye duydum. bazi uygulamalar calismiyor mesela. simdi kisaca bunlari ozetleyebilirmiyiz? Kullanan arkadaslar bi el atin lutfen. onceden tesekkurler!

Lenneth

Üye
N8 imdeki Bellede (İvo 3.1 cfw) web tarayici zorlaninca kapaniyor, dili ingilizce yapmadan uygulama yuklenmiyor bazende dokunmatik ekran devre disi kaliyor ama kendiliginden duzeliyor.

Yinede gorsellik ve kullanislilik olarak Anna dan kat ve kat iyi.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
tesekkurler. bi de opera, skype falan calismiyor demislerdi. varmi oylebi sorun?

qsaw

qsaw

Üye
bendce orjinalini bekle downrange:off::vur yok

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Ben kurtulus arkadaşın hazırladığı cfw'yi kullanıyorum şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım.Telefonu heryönünü işim gereği kullanıyorum.

siegfried

Üye
Ben de ''Belle'' ye gectim ! Navi de bir ara gözüken Euro3 (hero of sparta oyunu cıkarılmıs versiyonu - bu forumda var !)
türkcesi yok, almanca olarak kullanıyorum.. ve telefon PROBLEMsiz calışıyor ! ! kurmadan önce 25.7 kuruluydu ve bütün update ler vardı ! telefona hardreset atmadan, dahili hafızayı da formatlamadan, belleyi kurdum ... yasım icabı(52), telimde oyun kurulu degil.. Nokia store dün güncelleme geldi onu da kurdum... özetle benim N8 kusursuz calışıyor ! Operamini, rompatcher+, Netqin mobile de yüklü...

Uqur5445

Üye
52 yaş ve hala bunlarlamısın abi sasırdım vala

Emil_Ceferli

Üye
    Konu Sahibi
iyiymis.. ama downgrade yok... korkuyorum bir az.. daha bi kac saat oldu cikali... acele etmek istemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt