ego tatmin etme çabaları vol.1. He gardaş biz memnunuz symbiandan çok şükür. 130 mb ram görünce kendini aya çıkmış zanneden dandroidcilerden değiliz yani.. Ayda bir defa pcye oturup telefona rom root kernel vs yapmaya uğraşmıyoruz. Kendimizi tester gibi kullandırmıyoruz. Marketimizde oyun uygulama yok ama virüs de yok,olsa da symbiana virüs girmez dandroidde 1 milyon kişiye haşırt diye giriyor,adamlar angry birds space in birebir kopyasını markete koyuyor virüs olarak ve google bunu 3 gün sonra farkediyor..Symbian çok şükür kullanıcı şahsi verilerini toplayıp Nokia ya göndermiyor..Android in temelinde google a veri gönderip size daha ilgi çekici ve tıklayacağınız reklamlar sunup para kazanmak olduğunu bilmeyen kalmadı memlekette. Gel gelelim dandroidde optimizasyonun o su yok,kimsenin de optimize etmeye niyeti yok çünkü nasılsa her yeni sürüm geldiğinde yeni pc donanımlı cihazlar geliyor donanımla yazılımı kapatmaya çalışıyor bunu ben yemem burdaki bir çok insan da yemiyor zaten. Oyun uygulama diye bi dert yanma var da bu sadece siz 16 19 yaş arası gençlerde var.. Şahsen telefonda oyun oynamaktan çok whatsappdan mesajlaşmayı forumda takılmayı arama yapmayı resim çekmeyi kullanıyorum.. Oyunlarım yok mu?Var elbet..Yetiyor ve artıyor ki daha geçen gün 6 tanesini sildim gerek duymadığımdan..Oyunmuş vs bunlar boş işler..Kaç tane oyun var telefonunda şimdi kaçını oynuyorsun İsmail kardeşim? Galaxy s 2 senelik telefon ics aldı mı,alacak mı? Hayır.ICS zorunluluğu olan oyunları oynıyabilecek misin?Hayır. Bir süre sonra Ginger Bread e destek kesilir çünkü artık ics ye geçsin diye baskı yapacaklar millete,aslında google a kalsa çoktan yapardı da ics deki buglar yüzünden kasılmalar yüzünden şikayet çok baskı yapamıyor yapsa müşteri kaybedecek çünkü

Bunlar neden kaynaklanıyor optimize edilmemesinden kaynaklanıyor.. Gel gelelim symbian n8 de de stabil çalışır 701 de de..Ben telefonumda termometre yok osuruk yok yaşlandırma gibi gereksiz şeylere ihtiyaç duymam.. Office imi kurarım winrarımı kurarım x plore kurarım whatsapp fmobi kurarım e postalarımı kontrol ederim.. Telefonu telefon olarak kullanırım konsol olarak değil..Yada sizin galaxy ler aslında ısınınca ocak olarak bile kullanılabilir
Bak artik ben cevap yazmaktan sikildim. Sendeb onceki 2 yorum ne kadar guzel adamlar kendi fikrini soyluyor. Ya sen neden bole yapiosn? Yok egi tatmini yok bilmemne. Ya biraki bunlari biraz olgun olun. (Senden onceki 2 yorum gibi.)
Birsuru virus felan filan fesmekan demissin sukadar soyleyeyim. Apple olsun android olsun windows olsun linux olsun ne olursa olsun her
sistemde acik vardir ve herseye virus girer(hackerligin birinci kurali)
Fazla konusmama gerek yok. Oyun hakkindada sunu soyleyeyim. Daha dogrusu beni soyletmek zorunda birakiyosun. Ben c6-01 kullanirken o bizde yok bu bizde yok bi asphalt 6 bi dungeon hunter oynuodm ve sikintidab oluodm. Cunku oyun yok. Bana gelipde 3d oyunlari sayma. Hdleri say. Ha ben nemi oynuorm. Sadece su yeter . Modern combat 3 online.dur digerlerinide sayayim. Order chaos online. GTA 3! Nova 3!reckless get away!FİFA 2012!!!(1.5 gb kalitesini sen dusun)temple run. Temple run brave.COUNTER STRİKE PORTABLE!(pcden oynanan oyun androidde!)fruit ninja puss in boots. Angry birds istedigin her versiyonu. Son cikanlar dahil.gun club 2. MİNECRAFT.mini motor racing.samurai 2 vengenance. Sprinkle. Sprinkle junior. WHERES MY WATER.Tank hero. Sims3 free to play.
Bu sadece bendekiler ve bendeki oyunlarin yarisi silinmis halde. Yani 2 kati vardi.
Simdi bana sunu diyenler var. Ben okdr oyunu ne yapayim symbiandakiler yetior. Ben androide cok oyun oldugu icin gecmedim. Sole ornek vereyim.
Androidde 500 oyun var sen 10 tanesini seviyorsun ve indiriyorsun.
Symbian 50 tane oyun koyuyor sen 1-2 tane secebiliorsn. Sahsen bende bole oldu. Bn onla bunla fruit ninjayla avatarla yetinmeye calisirken kardesim androidinde modern combatmi olsun. Cs portablemi olsun fifa 2012 mi olsn istedigini ozgurce oynuyordu. Bnde dedim symbian yetti ama
Dayan dayan nereye kadar. Gectim androide. Durumum nasil degisti . Sole degisti. Symbianda 3-4 oyin yukluyken suan sevdigim olarak 10-15 oyun yuklu. Symbianin bana "al bunlarla yetin" demesinden biktim ve androidin "gel aga sec begen al " demesini ayakta alkisladim.
Suan beni symbiani 2 dkda silip atan biri olarak goruyorsunuz ama symbiani cooooook zor biraktim. Senelerdir symbian asigiyim halada asigim gorsem alip kullaniorm ve hosuma gidior. Ama devamli sekilde alttan alarak ben memnunum diye kendimi kandirmaktan biktim. Ha dedik dur symbian iyidir. Ha dur biraz daha bekle. Ha oyun gelecek. Ha nokia yapar. Ha nokia adam. Bekle........ bekle bekle bekle bekle bekle
.......
Bekle bekle bekle. Yeter artik. Heh heeeep soyluyorum gene soyluuorum. Ben symbiabi.ko-tu-le-mi-yo-rum. Begenen begenir memnun olan olur olmayan olmaz. Zaten konuyu acmamin amaci memnun olan olmayan oranini merqk etmem. Allah askiniza biraz olgun olun . Artik symbiana laf atiosn bilmemne gibi cocuksu tavirlardan arinin. Lutfen...
- - - Eklendi - - -
Kaavkw ve 08 mehmete gayet normal ve duzgun yorumlarindan dolayi tesekkur ederim. Gayet olgun ve normal bir sekilde yorum yapmislar. Agzimi acmam. Ama dandik dundik yorum yapanlar olunca kafam bozuluyo. Bak adamlar ben memnunum dediler bisey dedimmi? Tamam memnunsun okey bu senin gorusun. Bukdar basit iste.