Symbiandan Memnunmusunuz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
halil2727

halil2727

Üye
Arkadaşım sen geçtiysen android e geçtin burada daha gelp neden symbian a laf atıyon.Gördüğüm kadarıyla artık sende bi fandroid olmuşsun.Android ten memnunsan ne mutlu sana ama yok tatmin etmedi seni içini rahatlatmak için gelip burada symbianı kötülüyorsan demek ki android ten gerçekten mmnun değilsin

hizan

hizan

Üye
08mehmet

08mehmet

Üye
Sen gio kullanmissin o yuzden kasma var felaj diosn. Kullan bakim galaxy s veya s2. Ozmn android demezsen ben insan degilim...
arkadaşım galaxy s veya s2 telefon değil tablet pc bana göre:d: ayrıca bu tablet pc'lerde çift çekirdek işlemci kullanılmış...kullanmış olduğum nokia telefona aynı işlemci takılı olsa havada bile uçabilir takla falan atabilirdi iki işletim sistemi arasındaki farkı bilmem anlatabildim mi bu yüzden symbianbelle diyorum:oke:

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım galaxy s veya s2 telefon değil tablet pc bana göre:d: ayrıca bu tablet pc'lerde çift çekirdek işlemci kullanılmış...kullanmış olduğum nokia telefona aynı işlemci takılı olsa havada bile uçabilir takla falan atabilirdi iki işletim sistemi arasındaki farkı bilmem anlatabildim mi bu yüzden symbianbelle diyorum:oke:
Bak ayni donanim takili olsa diyorsun. Degil o yuzden android onde zaten. Senin mantigina gore sole diyebilirim"ayni donanim 3310 da takili olsa takla atar havada ucar". Yani olan yuksektir.olmayan dusuktur.

- - - Eklendi - - -

Arkadaşım sen geçtiysen android e geçtin burada daha gelp neden symbian a laf atıyon.Gördüğüm kadarıyla artık sende bi fandroid olmuşsun.Android ten memnunsan ne mutlu sana ama yok tatmin etmedi seni içini rahatlatmak için gelip burada symbianı kötülüyorsan demek ki android ten gerçekten mmnun değilsin

Sana cevap vermiycem.cunku onceki sayfada yazdiklarimi.okumamissin. kimseyi kotuledigim yok. 100023432 kez soyluyorum. Ben olanlari soyluyorum...

hizan

hizan

Üye
bence konu kapanmalı

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Konunun kapanmasina gerek yok. Ben sadece soru sordum ve merak ediyorum. Cevaplayan cevaplasin. Bisey dedigimiz yok. Ama bnm gercekleri soylemem bazilari tarafindan symbiani kotulemek olarak algilaniyor. Suc bnm olsa konu kapansin. Ama bnm degil.

08mehmet

08mehmet

Üye
anlatmaya çalıştım şey android işletim sisteminin hantal(vista gibi)olmasıdır bu yüzden android işletim sistemli cepler genelde yüksek hızlı işlemci kullanıyorlar bu da şarz sorunu ortaya çıkarmaktadır..aynı işlemciler bellede kullanılmaksızın oldukça iyi performans gösterebiliyor,buda demektir ki belle android işletim sisteminden daha iyi daha stabil çalışabiliyor..ama her geçen gün daha popüler olan android işletim sistemi ne yazık ki...

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
anlatmaya çalıştım şey android işletim sisteminin hantal(vista gibi)olmasıdır bu yüzden android işletim sistemli cepler genelde yüksek hızlı işlemci kullanıyorlar bu da şarz sorunu ortaya çıkarmaktadır..aynı işlemciler bellede kullanılmaksızın oldukça iyi performans gösterebiliyor,buda demektir ki belle android işletim sisteminden daha iyi daha stabil çalışabiliyor..ama her geçen gün daha popüler olan android işletim sistemi ne yazık ki...

Symbian okadar iyi okadar guzel. Ama Allah askina neden oyun yok adam gibi? Neden cesitlilik yok? Olsa zaten millet neden android kullansin? Anlatmak istedigim bu...

08mehmet

08mehmet

Üye
Symbian okadar iyi okadar guzel. Ama Allah askina neden oyun yok adam gibi? Neden cesitlilik yok? Olsa zaten millet neden android kullansin? Anlatmak istedigim bu...
o kullanan insanların büyük bir bölümüne android nedir diye sorsalar o nedir ki derler,bilmezler..dediğim gibi popülerliği yüksek ''illede android android'' ayrıca uygulama ve oyunların az olması symbianbelle'nin android işletim sisteminden daha kötü olduğu anlamına gelmez...önceden söylediğim gibi dediğin eksiklikler nokia ile alakalı olduğunu düşünmüyorum yapımcı şirketlerin karşılıklı çıkar ilişkisi olduğu için önceliği daima ios ve android'e veriyorlar..uygulama ve oyun önceliği symbian'a verilse kimbilir şu an zarar eden android olabilirdi

cardanadam

cardanadam

Üye
allah aşkına şu işletim sistemi karşılaştırmasından bıkmadınızmı şu çok met ettiğiniz androidi 680mhz a düşüründe menüye girebiliyormusunuz bakalım symbiana 680 yetiyor yeni çıkanlar 1ghz ve daha üstü sonuç olarakta daha hızlı

mert41994

mert41994

Üye
Symbian, şu an çoğu işletim sistemine göre daha hızlı ve stabil olduğu için seviyorum ben. Android kullananların çoğu her menü açışında bekler. Çok ağır geliyor telefona.

Herkesin dediği gibi yeni oyun falan çıkmıyor ama. S^3 çoğu işletim sistemine göre bence iyi.

serinaga

serinaga

Üye
ben symbian belle den memnunum sıkıntı yok neye ihtiyaç duydusam oyun hariç o uygulamayı buluyorum web yönünden de ihtiyaçlarımi karşılıyor

AYNEN Katılıyorum. OYUN merakım yok ve aradığım tüm uygulamalar var.

-efşan

-efşan

Üye
ya arkadaşım symbian henüz ölmedi sadece bayağı bir zarar etti yani iflas etti ama yinede android den daha iyi.

android 1 senede kaç adet yazılım çıkarıyor?

yarışıyor diyorsun kablumbağa bile tavşanla yarışıyor halen masallarda.
Uygulamalara göre mi yargılıyorsunuz işletim sistemlerini?

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
o kullanan insanların büyük bir bölümüne android nedir diye sorsalar o nedir ki derler,bilmezler..dediğim gibi popülerliği yüksek ''illede android android'' ayrıca uygulama ve oyunların az olması symbianbelle'nin android işletim sisteminden daha kötü olduğu anlamına gelmez...önceden söylediğim gibi dediğin eksiklikler nokia ile alakalı olduğunu düşünmüyorum yapımcı şirketlerin karşılıklı çıkar ilişkisi olduğu için önceliği daima ios ve android'e veriyorlar..uygulama ve oyun önceliği symbian'a verilse kimbilir şu an zarar eden android olabilirdi

Nokia ile alakali. Bak nedenini soyleyeyim. Tamam haklisin yapimcilar gelmesi destek vermesi lazim. Ama bu su demek degil " yapimcilar gelmio nokia ne yapsin? Nokiaya gelselerdi belki android kotu olacakti."
Bi sirket yapimciyla anlasmasi lazim. Yapimci glmio biz napalim die bise olmaz . Nokia ne yapip ne edip yapimcilarla anlasmasi lazimdi. .androidle iosa durduk yere gelmiolar. Eger nokia kendini kanitlasaydi ve uygulama oyun istediklerini belirtsetlerdi yapimci ille gelirdi. En basta suc yapimcilarin gelmemesindeu degil nokianin bunu yapmamasinda...

- - - Eklendi - - -

allah aşkına şu işletim sistemi karşılaştırmasından bıkmadınızmı şu çok met ettiğiniz androidi 680mhz a düşüründe menüye girebiliyormusunuz bakalım symbiana 680 yetiyor yeni çıkanlar 1ghz ve daha üstü sonuç olarakta daha hızlı

Telefonumu 400 mhzde kullaniorm ve birak menuyu webde dolasiorm...

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar size sole bi kiyaslama. C6-01 650 tl ozelliklerine bakin neo v 700 tl ozelliklerine bakin. Sonrada suraya gelip "haklisin kardes bu kadarda fark olmaz. Symbian napmis bole ?"deyin.
Fiyatflar ayni ozellik farkina bakin. Artik inkar etmeyin. Android stabil deilmiste menuye bile girerken bekliormusda. Ya Yemin ediyorum Allah sahidim. Menuye girmeyi birak uygulamalara ayarlara girip cikarken telefonum ucuyor. Artik inkar etmeyin. Ha symbiab bnm ihtiyacimi karsilior dersiniz sesim cikmaz . Ama symbian daha hizli daha stabil demeyin. En sonunda video cekip koyacam kim daha hizli kim menuye girmiyor. Her yonden android suan symbiani katlayip geciyor. Bakin gene soyluyorum symbiani ezmek icin demiorm. Gercekleri soyluyorum. Ve sizden symbian berbat demenizi istemiyorum. Sadece memnunmusunuz ve neden? Bu kadat basit. Gelipde symbianin androidi gectigini ananizi babanizi seviyosaniz demeyin Allah askina yildim artik...

• Beğen
Tepkiler: klongs

kaavkw

Üye
Memnunum ama daha memnun olabilirdim ama ne yazık ki her geçen gün memnun olma oranımız daha da azalacak çünkü biten bir sistem ve yenilikler malesef gelmiyor. Oyun bazında hemen hemen hiç sıkıntım yok zira evde canavar gibi oyun bilgisayarım üstüne de laptop var, telefondan oyun oynamak zaten sıkıcı ve bana göre saçma oluyor bir süre sonra, en fazla otobüste trafikteysem 15-20 dakika oynarım o kadar. Uygulama konusunda ise oyuna oranla daha çok sıkıntı var. Mesela trt, euro 2012 maçlarının cepten izlenmesi için iphone ve android'e program yaparken symbian'a yapmadı, evet symbian için mevcut trt uygulaması var ama o da maçları göstermiyor. Başlıca aklıma gelen diğer örneklerse viber, sesli mesaj yazma, browser kalitesi ve her ne kadar gravity gibi güzel bir uygulama ile sorun giderilse bile yerel sosyal ağ programlarındaki sıkıntı. Bunların haricinde aklıma gelen bir şey yok. Telefonum bir iphone ya da android'li bir telefon kadar seri değil ama öyle sürekli meydana gelen takılma/donma problemi yok, arayüzü görünüş ve kişiselleştirme zengilliği açısından bence hem android hem de ios'dan daha güzel, batarya ömrü 24-30 saat arasında gidiyor ki çoğu android ve ios telefona göre iyi sayılabilecek bir ortalama. Özetle %90 oranda telefonumdan memnunum diyebilirim ama 6 ay sonra 1 yıl sonra andoid ve ios'a gelecek yeni uygulama ve özellikler ile yerinde sayan symbian'ı kıyaslayınca memnuniyet oranım doğal olarak düşecek ondan da eminim, o zaman da yapacak tek şey telefonu değiştirmek olacak.

08mehmet

08mehmet

Üye
Nokia ile alakali. Bak nedenini soyleyeyim. Tamam haklisin yapimcilar gelmesi destek vermesi lazim. Ama bu su demek degil " yapimcilar gelmio nokia ne yapsin? Nokiaya gelselerdi belki android kotu olacakti."
Bi sirket yapimciyla anlasmasi lazim. Yapimci glmio biz napalim die bise olmaz . Nokia ne yapip ne edip yapimcilarla anlasmasi lazimdi. .androidle iosa durduk yere gelmiolar. Eger nokia kendini kanitlasaydi ve uygulama oyun istediklerini belirtsetlerdi yapimci ille gelirdi. En basta suc yapimcilarin gelmemesindeu degil nokianin bunu yapmamasinda...

- - - Eklendi - - -

Telefonumu 400 mhzde kullaniorm ve birak menuyu webde dolasiorm...

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar size sole bi kiyaslama. C6-01 650 tl ozelliklerine bakin neo v 700 tl ozelliklerine bakin. Sonrada suraya gelip "haklisin kardes bu kadarda fark olmaz. Symbian napmis bole ?"deyin.
Fiyatflar ayni ozellik farkina bakin. Artik inkar etmeyin. Android stabil deilmiste menuye bile girerken bekliormusda. Ya Yemin ediyorum Allah sahidim. Menuye girmeyi birak uygulamalara ayarlara girip cikarken telefonum ucuyor. Artik inkar etmeyin. Ha symbiab bnm ihtiyacimi karsilior dersiniz sesim cikmaz . Ama symbian daha hizli daha stabil demeyin. En sonunda video cekip koyacam kim daha hizli kim menuye girmiyor. Her yonden android suan symbiani katlayip geciyor. Bakin gene soyluyorum symbiani ezmek icin demiorm. Gercekleri soyluyorum. Ve sizden symbian berbat demenizi istemiyorum. Sadece memnunmusunuz ve neden? Bu kadat basit. Gelipde symbianin androidi gectigini ananizi babanizi seviyosaniz demeyin Allah askina yildim artik...

Farzedelim ki uygulama geliştirme bakımından nokia stratejik hatalar yaptı ama bu android'in
symbian belleden daha iyi olduğu anlamına gelmez hele hız bakımından ayrıca bellenin görselliği daha iyi gibi..

c6-01 ile xperia neo v karşılaştırmışsın öncelikle sonyxperia geliştiricileri kamera konusunda nokiadan
ders almaları gerekiyor(htc hariç diğer markalar içinde geçerli) sanırım bu örnek yeterli..

Bilinçli insanlar telefon alırken zevkine göre maddi imkanlar elverdiği kadar neye
ihtiyaç duyuyorsa ona göre cihaz almaya özen gösterirler..siz belliki telefonda fazla
oyun oynuyorsunuz ve oyun seçeneği fazla olduğu için android tercihiniz olmuş sizin seçiminiz..
bende zevkime göre tercihimi nokia'dan yana kullandım ve telefondan oldukça memnunum..uygulama yönünden istediğim uygulamayı bulabiliyorum,telefonda fazla oyun oynamam bilgisayarım varken asla,tek eksikliğini hissettiğim flashplayer sorunu mevcut buda şu an için telefon değiştirip farkli bir marka ve işletim sistemine yönelmek için yeterli sebep değil bence...

sataer

Üye
ego tatmin etme çabaları vol.1. He gardaş biz memnunuz symbiandan çok şükür. 130 mb ram görünce kendini aya çıkmış zanneden dandroidcilerden değiliz yani.. Ayda bir defa pcye oturup telefona rom root kernel vs yapmaya uğraşmıyoruz. Kendimizi tester gibi kullandırmıyoruz. Marketimizde oyun uygulama yok ama virüs de yok,olsa da symbiana virüs girmez dandroidde 1 milyon kişiye haşırt diye giriyor,adamlar angry birds space in birebir kopyasını markete koyuyor virüs olarak ve google bunu 3 gün sonra farkediyor..Symbian çok şükür kullanıcı şahsi verilerini toplayıp Nokia ya göndermiyor..Android in temelinde google a veri gönderip size daha ilgi çekici ve tıklayacağınız reklamlar sunup para kazanmak olduğunu bilmeyen kalmadı memlekette. Gel gelelim dandroidde optimizasyonun o su yok,kimsenin de optimize etmeye niyeti yok çünkü nasılsa her yeni sürüm geldiğinde yeni pc donanımlı cihazlar geliyor donanımla yazılımı kapatmaya çalışıyor bunu ben yemem burdaki bir çok insan da yemiyor zaten. Oyun uygulama diye bi dert yanma var da bu sadece siz 16 19 yaş arası gençlerde var.. Şahsen telefonda oyun oynamaktan çok whatsappdan mesajlaşmayı forumda takılmayı arama yapmayı resim çekmeyi kullanıyorum.. Oyunlarım yok mu?Var elbet..Yetiyor ve artıyor ki daha geçen gün 6 tanesini sildim gerek duymadığımdan..Oyunmuş vs bunlar boş işler..Kaç tane oyun var telefonunda şimdi kaçını oynuyorsun İsmail kardeşim? Galaxy s 2 senelik telefon ics aldı mı,alacak mı? Hayır.ICS zorunluluğu olan oyunları oynıyabilecek misin?Hayır. Bir süre sonra Ginger Bread e destek kesilir çünkü artık ics ye geçsin diye baskı yapacaklar millete,aslında google a kalsa çoktan yapardı da ics deki buglar yüzünden kasılmalar yüzünden şikayet çok baskı yapamıyor yapsa müşteri kaybedecek çünkü ;) Bunlar neden kaynaklanıyor optimize edilmemesinden kaynaklanıyor.. Gel gelelim symbian n8 de de stabil çalışır 701 de de..Ben telefonumda termometre yok osuruk yok yaşlandırma gibi gereksiz şeylere ihtiyaç duymam.. Office imi kurarım winrarımı kurarım x plore kurarım whatsapp fmobi kurarım e postalarımı kontrol ederim.. Telefonu telefon olarak kullanırım konsol olarak değil..Yada sizin galaxy ler aslında ısınınca ocak olarak bile kullanılabilir :)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
ego tatmin etme çabaları vol.1. He gardaş biz memnunuz symbiandan çok şükür. 130 mb ram görünce kendini aya çıkmış zanneden dandroidcilerden değiliz yani.. Ayda bir defa pcye oturup telefona rom root kernel vs yapmaya uğraşmıyoruz. Kendimizi tester gibi kullandırmıyoruz. Marketimizde oyun uygulama yok ama virüs de yok,olsa da symbiana virüs girmez dandroidde 1 milyon kişiye haşırt diye giriyor,adamlar angry birds space in birebir kopyasını markete koyuyor virüs olarak ve google bunu 3 gün sonra farkediyor..Symbian çok şükür kullanıcı şahsi verilerini toplayıp Nokia ya göndermiyor..Android in temelinde google a veri gönderip size daha ilgi çekici ve tıklayacağınız reklamlar sunup para kazanmak olduğunu bilmeyen kalmadı memlekette. Gel gelelim dandroidde optimizasyonun o su yok,kimsenin de optimize etmeye niyeti yok çünkü nasılsa her yeni sürüm geldiğinde yeni pc donanımlı cihazlar geliyor donanımla yazılımı kapatmaya çalışıyor bunu ben yemem burdaki bir çok insan da yemiyor zaten. Oyun uygulama diye bi dert yanma var da bu sadece siz 16 19 yaş arası gençlerde var.. Şahsen telefonda oyun oynamaktan çok whatsappdan mesajlaşmayı forumda takılmayı arama yapmayı resim çekmeyi kullanıyorum.. Oyunlarım yok mu?Var elbet..Yetiyor ve artıyor ki daha geçen gün 6 tanesini sildim gerek duymadığımdan..Oyunmuş vs bunlar boş işler..Kaç tane oyun var telefonunda şimdi kaçını oynuyorsun İsmail kardeşim? Galaxy s 2 senelik telefon ics aldı mı,alacak mı? Hayır.ICS zorunluluğu olan oyunları oynıyabilecek misin?Hayır. Bir süre sonra Ginger Bread e destek kesilir çünkü artık ics ye geçsin diye baskı yapacaklar millete,aslında google a kalsa çoktan yapardı da ics deki buglar yüzünden kasılmalar yüzünden şikayet çok baskı yapamıyor yapsa müşteri kaybedecek çünkü ;) Bunlar neden kaynaklanıyor optimize edilmemesinden kaynaklanıyor.. Gel gelelim symbian n8 de de stabil çalışır 701 de de..Ben telefonumda termometre yok osuruk yok yaşlandırma gibi gereksiz şeylere ihtiyaç duymam.. Office imi kurarım winrarımı kurarım x plore kurarım whatsapp fmobi kurarım e postalarımı kontrol ederim.. Telefonu telefon olarak kullanırım konsol olarak değil..Yada sizin galaxy ler aslında ısınınca ocak olarak bile kullanılabilir :)

Bak artik ben cevap yazmaktan sikildim. Sendeb onceki 2 yorum ne kadar guzel adamlar kendi fikrini soyluyor. Ya sen neden bole yapiosn? Yok egi tatmini yok bilmemne. Ya biraki bunlari biraz olgun olun. (Senden onceki 2 yorum gibi.)
Birsuru virus felan filan fesmekan demissin sukadar soyleyeyim. Apple olsun android olsun windows olsun linux olsun ne olursa olsun her
sistemde acik vardir ve herseye virus girer(hackerligin birinci kurali)
Fazla konusmama gerek yok. Oyun hakkindada sunu soyleyeyim. Daha dogrusu beni soyletmek zorunda birakiyosun. Ben c6-01 kullanirken o bizde yok bu bizde yok bi asphalt 6 bi dungeon hunter oynuodm ve sikintidab oluodm. Cunku oyun yok. Bana gelipde 3d oyunlari sayma. Hdleri say. Ha ben nemi oynuorm. Sadece su yeter . Modern combat 3 online.dur digerlerinide sayayim. Order chaos online. GTA 3! Nova 3!reckless get away!FİFA 2012!!!(1.5 gb kalitesini sen dusun)temple run. Temple run brave.COUNTER STRİKE PORTABLE!(pcden oynanan oyun androidde!)fruit ninja puss in boots. Angry birds istedigin her versiyonu. Son cikanlar dahil.gun club 2. MİNECRAFT.mini motor racing.samurai 2 vengenance. Sprinkle. Sprinkle junior. WHERES MY WATER.Tank hero. Sims3 free to play.
Bu sadece bendekiler ve bendeki oyunlarin yarisi silinmis halde. Yani 2 kati vardi.
Simdi bana sunu diyenler var. Ben okdr oyunu ne yapayim symbiandakiler yetior. Ben androide cok oyun oldugu icin gecmedim. Sole ornek vereyim.
Androidde 500 oyun var sen 10 tanesini seviyorsun ve indiriyorsun.
Symbian 50 tane oyun koyuyor sen 1-2 tane secebiliorsn. Sahsen bende bole oldu. Bn onla bunla fruit ninjayla avatarla yetinmeye calisirken kardesim androidinde modern combatmi olsun. Cs portablemi olsun fifa 2012 mi olsn istedigini ozgurce oynuyordu. Bnde dedim symbian yetti ama
Dayan dayan nereye kadar. Gectim androide. Durumum nasil degisti . Sole degisti. Symbianda 3-4 oyin yukluyken suan sevdigim olarak 10-15 oyun yuklu. Symbianin bana "al bunlarla yetin" demesinden biktim ve androidin "gel aga sec begen al " demesini ayakta alkisladim.

Suan beni symbiani 2 dkda silip atan biri olarak goruyorsunuz ama symbiani cooooook zor biraktim. Senelerdir symbian asigiyim halada asigim gorsem alip kullaniorm ve hosuma gidior. Ama devamli sekilde alttan alarak ben memnunum diye kendimi kandirmaktan biktim. Ha dedik dur symbian iyidir. Ha dur biraz daha bekle. Ha oyun gelecek. Ha nokia yapar. Ha nokia adam. Bekle........ bekle bekle bekle bekle bekle

.......
Bekle bekle bekle. Yeter artik. Heh heeeep soyluyorum gene soyluuorum. Ben symbiabi.ko-tu-le-mi-yo-rum. Begenen begenir memnun olan olur olmayan olmaz. Zaten konuyu acmamin amaci memnun olan olmayan oranini merqk etmem. Allah askiniza biraz olgun olun . Artik symbiana laf atiosn bilmemne gibi cocuksu tavirlardan arinin. Lutfen...

- - - Eklendi - - -

Kaavkw ve 08 mehmete gayet normal ve duzgun yorumlarindan dolayi tesekkur ederim. Gayet olgun ve normal bir sekilde yorum yapmislar. Agzimi acmam. Ama dandik dundik yorum yapanlar olunca kafam bozuluyo. Bak adamlar ben memnunum dediler bisey dedimmi? Tamam memnunsun okey bu senin gorusun. Bukdar basit iste.

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Bana gore en iyi isletim sistemleri Meego ve Symbian.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt