telefon kulaklık ses performansı hakkında soru

Sponsorlu Bağlantılar

S.W.A.T46

Üye
    Konu Sahibi
telefon kulaklık ses performansı hakkında soru
merhabalar.parayı denkleştirip güzel bir telefon almak istiyorum ama aradığım ve aklımı kurcalayan TEK!!! şart kulaklık performansı..iphone 4s öneriyor herkes bizzat sony mdr zx300 le denemişliğim olmuştu ve memnun kalmıştım.başka alternatifleri de öğrenmek istiyorum.kısacası benim alacağım telefon işlevsel olarak bir nevi mp3 player görevi de görecek.yardımlarınızı bekliyorum

61semih

61semih

Üye
htc sensation xl
sadece kulaklıgı bıle 200yl nın uzerınde olan bır telefon fıyatı bıraz yuksek gelebılır ama süper bir cihaz iphone 4s ten daha ıyı olduguda aşikar kaçırma derim.arkasında beats audio var hem yazılım hem donanım kulaklık olarak yanı ses konusunda tum gereklı olan seylerde beats audionun ımzası var.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
htc sensation xl
sadece kulaklıgı bıle 200yl nın uzerınde olan bır telefon fıyatı bıraz yuksek gelebılır ama süper bir cihaz iphone 4s ten daha ıyı olduguda aşikar kaçırma derim.arkasında beats audio var hem yazılım hem donanım kulaklık olarak yanı ses konusunda tum gereklı olan seylerde beats audionun ımzası var.

:alkis katılıyorum.

S.W.A.T46

Üye
    Konu Sahibi
peki benchmark testi sonuçlarınıda paylaşabilir misiniz???şimdiden içim ısındı telefona :D

edit:biraz araştırma yaptım beats audio desteğine sahip diğer bir telefonda htc sensation xe.peki bu iksinin arasındaki farklar nelerdir ve almak istesem sizce hangisini almalıyım??

61semih

61semih

Üye
peki benchmark testi sonuçlarınıda paylaşabilir misiniz???şimdiden içim ısındı telefona :D

edit:biraz araştırma yaptım beats audio desteğine sahip diğer bir telefonda htc sensation xe.peki bu iksinin arasındaki farklar nelerdir ve almak istesem sizce hangisini almalıyım??
Farklar;

- XL 4.7 inç ekrana sahip, XE 4.3 inç ekrana sahip.

- İkiside 1.5 GHz olmasına rağmen, XE modeli dual core işlemciye sahip

- XL' nin dahili hafızası XE' nin 4 katı yani 16 GB

- XL' nin 1600 mAh pili var, XE' nin ise 1730 mAh pili var. Aslında ekran büyüklükleri düşünüldüğünde tam tersi olması gerekiyor.

- İkisininde kamerası 8 megapiksel ve dual led flaşı var. Fakat, XL 720p HD video çekebilirken, XE modeli 1080p HD video çekebiliyor. Ön kameralarda ise bu sefer XL modeli üstün. XL' in 1.3 MP Ön kamerası varken XE' nin VGA çözünürlükte kamerası var.

Kişisel görüşüm;

Sensation XL' nin büyük ekranı ve geniş dahili hafızasından başka hiçbir artısı yok. 4.7 inç ekran telefon hiç kullanmadım şimdiye kadar fakat, kullanılabilecek bir boyut olduğu görüşünde değilim. 4.3 inç, telefonda max sınırdır bence. 4.7 inç ev telefonu gibi gözükür. Hafızasına gelince, 1 GB' tan düşük olmaması bence yeterli. 16 GB olması çok büyük bir özellik değil. Hafıza kartları ile 32 GB' a kadar yükseltiliyor zaten, bu sebeple tercih sebebi oluşturacak bir özellik değil.

Sensation XE ise her açıdan önde bir telefon. Ekran istediğim boyutlarda. İşlemcisi hem 1.5 GHz hemde dual core. Hafızası yeterli. 1730 mAh pil hem XL modelinden yüksek hemde piyasadaki en yüksek pillerden biri. Fotoğraf çekimi konusunda iki telefonda aynı, 8 megapiksel çekiyorlar. Fakat video çekerken XE modeli yine farkını ortaya koyuyor ve 1080p HD video çekiyor.

<b style="color: rgb(0, 0, 0); font-family: verdana, geneva, lucida, 'lucida grande', arial, helvetica, sans-serif; font-size: 13px; background-color: rgb(251, 248, 244); "><b style="font-size: 13px; "><b style="font-size: 13px; "><span style="font-size: 13px; ">[video=youtube;SCqpgfmdN88]http://www.youtube.com/watch?v=SCqpgfmdN88[/video]

xe henuz turkıyede yok sanırım ama xl
burada var
cok iyi telefonlar.
android 4.0 guncellemesıde alacak bu telefonlar

----------Eklendi @ 17:27:34 ---------- Yazıldı @ 17:26:13 ----------

aradakı farkları alıntı yaptım bu arada :)

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
:tşk: :)

pRime.

pRime.

Üye
hem hoparlörden hem kulaklıktan dolby digital destekleyen n9 iyidir.

S.W.A.T46

Üye
    Konu Sahibi
ben bu beats audio teknolojisine takıldım.acaba performans ve ses yüksekliği konusunda iphone 4 le baş edebil mi??ve acaba sırf ses çipide beats audio için özel mi üretilmiş yoksa htc sensation daki çip setine modifiye çekilipte bize beats audio diye yutturuyorlar mı??

61semih

61semih

Üye
ben bu beats audio teknolojisine takıldım.acaba performans ve ses yüksekliği konusunda iphone 4 le baş edebil mi??ve acaba sırf ses çipide beats audio için özel mi üretilmiş yoksa htc sensation daki çip setine modifiye çekilipte bize beats audio diye yutturuyorlar mı??
beats audioyu bıraz araştır derım.her fırmanın uzman oldugu bır alan oluyor.muzık sektoru farklı adını sanını urununu sağda solda gormedıgın fırmalar dunyanın bır kac fırmasından bırı cıkar anlamazsın.
beats audio nun hangı sanatcılarla calıstıgını vs bır arstır

tabı cakmaları daha uygun :)
bu teleefon ıcın sadece çip olarak yer almamıs gerek yazılımı hoparlorundede yer almış.
yanı sesle alakalı olan herseyle.
iphone vs bunlar hava cıva kalır.adamların bır kulaklıgı neredeyse ayfon fıyatına
bu fırmayla beraber htc bu konuda rakıpsiz kalır.bırde kutudan cıkan kulaklık 250tl cıvarında yanılmıyorsam normalde almaya kalkarsan.
htc gıbı buyuk fırmalar kandırmaca yapmaz helekı dr. dre bu kandırmacadan en fazla zarar goren ısım olur.sonucta adı kırlenır.

S.W.A.T46

Üye
    Konu Sahibi
birde ben bu telefonu bir arkadaşım aracılığıyla türkmenistan dan getirtmeyi düşünüyorum.daha ucuzmuş birçok ülkeye göre.peki bu konuda ki düşüncelerşnşz nelerdir?herhangi bir problemle karşılaşır mıyım?mesela replika ürünlere denk gelebilir miyim?bu arada ben bosna hersek deyim.burda ki fiyatı tl olarak 1000tl acaba burdan mı alsam??

----------Eklendi @ 07:27:15 ---------- Yazıldı @ 07:23:32 ----------

birde ekran konusunda htc sensation xe nasıl?bir galaxy s2 kadar canlı renkler verebilir mi ve ekran strach testlerinde gorilla glass ekranların performansıyla ne kadar ölçüşebilir??yani kolay çizilen bir ekrana mı sahip?

Üst Alt