T20 İşlemci Hızı 748.8mhz Oldu Doğru mu ?

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Çok oyun oynarım ama 5-4 saat aralıksız değil en fazla 1 saat oynar 1 saat ara veririm. :D Bi sakıncası yok değil mi ? :D

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Hayır...ama sıcaklık derecesine dikkat et :D

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
overlock yaptığım programın widgetinde 31.0dereceC / 86.0dereceF yazıyo en fazla ne kadar da olması gerek?

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Bu arada nasıl yaptın? programı yükledin sonra ?

----------Eklendi @ 12:39:04 ---------- Yazıldı @ 12:37:57 ----------

31 derecemi ? bende 2,4 derece :D

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Ayarı 748.8mhz ye çektim apply dedim succesfully diye bi yazı çıktı inanmadım sonra ayarlardan baktım cpu hızına gerçekten olmuş.

----------Eklendi @ 12:39:56 ---------- Yazıldı @ 12:39:16 ----------

Ben kıllandım ya kaldırıyorum bak. :D :D

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Bende (p350) 600mhz den yüksek yok :D bide cidden kıllan :D arada 25 c oynuo

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
ekledim :D

----------Eklendi @ 12:56:21 ---------- Yazıldı @ 12:55:02 ----------

Lenneth

Üye
Niye killaniyorsun ben 1.4 ghz i 1.8 e yukselttim pasalar gibi kullaniyorum :)

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Niye killaniyorsun ben 1.4 ghz i 1.8 e yukselttim pasalar gibi kullaniyorum :)

Arkadaş dedi ya ısınır patlar felan diye. Kıllandım. :D Senin bi tavsiyen var mı kullanmalı mıyım ?

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Stabil derken ? :D Ben böyle terimleri pek bilmem kardeş. :kop:

Yunkaai

Yunkaai

Üye
Ben patlar demedim :D (Yanlış anlaşılmasın) :D ısınırsa korkcaksın dedim Aynen sıcaklık sabit ise kullan -_-

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Ben patlar demedim :D (Yanlış anlaşılmasın) :D ısınırsa korkcaksın dedim Aynen sıcaklık sabit ise kullan -_-

Patları senin için kullanmadım zaten. -,- senlik sorun yok telefonda da sorun yok o zaman kullanmaya devam. :D

Lenneth

Üye
Bence sorun yasamazsiniz.

Peocawe

Peocawe

Üye
    Konu Sahibi
Bence sorun yasamazsiniz.

Bir sorum olcak sana. Ben CyanogenMOD kullanıyorum özelliklerinde batarya daha uzun süre dayanır yazıyordu fakat aksine daha kötü oldu. Birde bazı oyunları açmıyor mesela "Modern Combat: Sandstorm"'u online oynuyordum artık server seçtiğimde takılıp kalıyor. "Brother in amrs" da aynı şekilde hiç açılmıyor. Eski rom'a dönemiyorumda. Rom'u atarken yarıda "update failed" hatası veriyor. Bunun bi çözümü felan var mı ?

Lenneth

Üye

Bir sorum olcak sana. Ben CyanogenMOD kullanıyorum özelliklerinde batarya daha uzun süre dayanır yazıyordu fakat aksine daha kötü oldu. Birde bazı oyunları açmıyor mesela "Modern Combat: Sandstorm"'u online oynuyordum artık server seçtiğimde takılıp kalıyor. "Brother in amrs" da aynı şekilde hiç açılmıyor. Eski rom'a dönemiyorumda. Rom'u atarken yarıda "update failed" hatası veriyor. Bunun bi çözümü felan var mı ?

Hiç bir fikrim yok :/

Ayrıca overclock etmek şarj süresini de kısaltır bataryadan daha çok çekeceğini için.

ilaseta

Üye
ya benkullanamıyorum bu programı

Üst Alt