nokia 5800 xpress music 60.0.003 güncellemesi çıktı ne yapmalı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bloodmoney1

Üye
    Konu Sahibi
nokia 5800 xpress music 60.0.003 güncellemesi çıktı ne yapmalı?
arkadaşlar nokia 5800 xpress music 60.0.003 güncellemesi çıktı ne yapmalıyız yüklemelimiyiz ?

1)yükleyenler varmı memnuniyeti şikayeti nedir
2) bunu yükledikten sonra direk güncellemek mi gerekir formatlayıp mı güncellemek gerekir yoksa güncelledikten sonra mı formatlamak gerekir

yardımlarınızı önerilerinizi bekliyorum sagolun

spy ghost

spy ghost

Üye
memnuyietini bilmiyorum ama yüklüyorsun bitiyor format felan değil yeterki o bağlantı kopmasın

anılbaran

anılbaran

Üye
yukle mutlaka

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye

amanın?!
neler gelmiş? ne özellikler var çok merak ettim
telefonum serviste 1 hafta sonra anca gelir puf ya sabırsızlandım :sahan: :birak:

----------Eklendi @ 22:18:37 ---------- Yazıldı @ 22:13:40 ----------

ya bu o tarayıcı ve slide unlock gelen güncellemeymiş ben güncellemiştim zaten ona, bana da heyecan yaptırttınız :hih:

anılbaran

anılbaran

Üye

amanın?!
neler gelmiş? ne özellikler var çok merak ettim
telefonum serviste 1 hafta sonra anca gelir puf ya sabırsızlandım :sahan: :birak:

----------Eklendi @ 22:18:37 ---------- Yazıldı @ 22:13:40 ----------

ya bu o tarayıcı ve slide unlock gelen güncellemeymiş ben güncellemiştim zaten ona, bana da heyecan yaptırttınız :hih:

Yoo heyecan yapmadık. Benim beklegim şeyler geldi. Daha ne istiyon belle filan mı? cfw atmayyı dene bence cihazını seveceksin .

JohnLemmon

JohnLemmon

Üye
Yoo heyecan yapmadık. Benim beklegim şeyler geldi. Daha ne istiyon belle filan mı? cfw atmayyı dene bence cihazını seveceksin .
ya sevdim zaten Anıl kardeşim sadece ben yeni bir güncelleme geldi sandım ben o güncellemeyi yapmıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt