Nokia 5800 xpress music v6 güncellemesi çıkış tarihi !!!

Sponsorlu Bağlantılar

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 5800 xpress music v6 güncellemesi çıkış tarihi !!!
NOKİA 5800 XPRESS MUSİC V6 GÜNCELLEMESİ ÇIKIŞ TARİHi,

resmi olarak 27.09.2010 olarak belirtiliyor arkadaşlar hadi hayırlısı...

ARKADAŞLAR V6 GÜNCELLEMESİ NOKİA YETKİLİLERİ TARAFINDAN 3 AY ÖNCEDEN EYLÜL 2010'UN SON HAFTASI OLACAĞI ŞEKLİNDE AÇIKLAMA YAPMIŞLARDI VE BU SON GÜNCELLEME OLUCAKTI.ŞUAN İTİBARİYLE GÜNCELLEME YOK YANLIŞ KAYNAK YANLIŞ BİLGİ...BEKLEYİP GÖRÜCEZ SAYGILAR.

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan, mayadrom, volkan1497 ve 1 kişi daha

mayadrom

Üye
umarım bu sefer işe yarar bişeyler yaparlar.bilgi için teşekkürler...

MaRJiNaL45

MaRJiNaL45

Üye
nereden biliyorsun site var mı açıklayan

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
sabırlı ol ve pazartesiyi bekle...

SavinMe

SavinMe

Üye
uzun zamandır bu haberi bekliyordum ve iste karsınızda v6 güncellemesi :aha: pazartesi gelmez simdi kocaman 2 gün var daha :d::d:

ocak.1907

Üye
Arkadaşlar vu haberlerin kaynağı nedir merka ediyorum.Ben bugün konuştum müşteri temsilcisi ile
onların böyle bişeyden haberi yok...Ne zaman çıkacak diye bilmiyorlar...

emr-erock

emr-erock

Üye
Link koyunda bizde okuyalım şu haberleri...^^

SilentOne

SilentOne

Üye
BU ARADA HABERİN kaynaqı kimden ???*

SavinMe

SavinMe

Üye
üzümünü yiyin bagını sormayın :ehe:ehe

SilentOne

SilentOne

Üye
işte 3 gün sonra gelicek die bekliyoz gelirse muhtesem olur tabi isteklerimiz gerçeklesirse muhtesem olur

SavinMe

SavinMe

Üye
bence pek yeni özelllik gelmez.... sadece hatalar düzeltilir ve 5800 Güncellemeleri tarihin satır aralarında kalır :d:

AlpReis

AlpReis

Üye
Bir gelmezse varya:off::off::vur:vur:sopa::sopa:):)::bann::bann::(:dover::dover::gun1::gun1::@:bangin::sinir:sinir:destere::destere::seytan6::seytan6::salincak::salincak:

cabbar100

cabbar100

Üye
O değilde C6'ya ne zaman güncelleme çıkar acaba? malum pnht sağolsun 5800'de C6 yazılımı kullanıyoruz :ehe

JayJayyy

Üye
eylül demişti nokia olabilir.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
O değilde C6'ya ne zaman güncelleme çıkar acaba? malum pnht sağolsun 5800'de C6 yazılımı kullanıyoruz :ehe

orjinal c6 ya guncelleme gelınce 5800 a uyarladığın c6 ye guncelleme gelmez dostum ayrıca v6 gelirse v6 yı telefonun görmez orjınal halıne ceviripte yanı v51 e dönüp sonra guncelleme yapabılıceksın...

cabbar100

cabbar100

Üye
Onu biliyorum. O işlemi pnht yapacak bizde kuracaz. Ve 5800'e v60 gelse dahi kurmam. Ben şu an çok memnunum :ehe

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Resmiymiş Ba ba ba ba Resmi ise Kaynak Verde Görelim.:kop:

25est25

Üye
az önce gelen güncelleme uyarısıyla yükledim

Üst Alt