NURANİ_BELLE_v2.0.1 (07.12.2011) Nokia N8 Orjinal Belle 111.030.0607 temel alındı.

Sponsorlu Bağlantılar

alicavush

Üye
dostum wifi bağlantı simgesi bağlı değilken bile açık kalıyor. birde şu bağlandı uyarısı sürekli olarak yok şununla bağlandı yok bununla bağlandı insanın konsantrasyonunu bozuyor. bu ekleri nereye yerleştirdiğini söyleyebilirsen şayet ben kendim onları çıkartmak istiyorum

Mh66

Mh66

Üye
fw harika olmuş eline sağlık nurani dostum . Yalnız bende hava durumu çalışmıyor yapmam gereken bi ayarmı var yoksa.üzgünüz bu sefer hava durumunu güncelleyemedik diyor zırt bırt.... Her neyse bilgin olsun dedim.

Meilo

Meilo

Üye
güzel çalışma olmuş ama şunu soracaktım bu güncelleme c7 de çalışır mı

semiko

Üye
Nuraniharun arkadaşım. Klavye alfasayısal tuş takımına geçirildiğinde rakamları yazmak için üzerinde biraz bekleyerek rakamları yazması gerekirken önce üzerinde bulunan harfi yazıyor sonra rakamı yazıyor bilginize...

loverblue

Üye
arkadaslar daha once nuranı belle 1.7 yi yuklemıstım bukez bunu yukledım hafıza kartımda sifre olmadıgı halde sıfre ıstıyo herhangi bi bilgisi olan varmı acaba

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
fw harika olmuş eline sağlık nurani dostum . Yalnız bende hava durumu çalışmıyor yapmam gereken bi ayarmı var yoksa.üzgünüz bu sefer hava durumunu güncelleyemedik diyor zırt bırt.... Her neyse bilgin olsun dedim.

Arkadaşlar Hava durumunun çalışması için mutlaka gps konumunuzu Haritalar programı ile tespit edin sonra hava durumunu açın.

----------Eklendi @ 08:11:39 ---------- Yazıldı @ 08:10:21 ----------

güzel çalışma olmuş ama şunu soracaktım bu güncelleme c7 de çalışır mı

Çalışmaz, ama eklediğim programları birisi alıp cfw içine entegre edebilirse, onlar çalışır ancak.

----------Eklendi @ 08:14:37 ---------- Yazıldı @ 08:11:39 ----------

Nuraniharun arkadaşım. Klavye alfasayısal tuş takımına geçirildiğinde rakamları yazmak için üzerinde biraz bekleyerek rakamları yazması gerekirken önce üzerinde bulunan harfi yazıyor sonra rakamı yazıyor bilginize...

Evet bende sen söyleyince baktım ve gördüm, bu hata için hepinizden özür dilerim sorun en kısa zamanda düzeltilecektir.

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
dostum wifi bağlantı simgesi bağlı değilken bile açık kalıyor. birde şu bağlandı uyarısı sürekli olarak yok şununla bağlandı yok bununla bağlandı insanın konsantrasyonunu bozuyor. bu ekleri nereye yerleştirdiğini söyleyebilirsen şayet ben kendim onları çıkartmak istiyorum

Yukarıdaki durum çubuğundan wife ve mobil veriyi kapatırsan sorun çözülür. Arkadaşlar aynı yazılımı ben kullanıyorum, ben niye böyle sorunlar yaşamıyorum bi anlam veremedim. Muhtemelen bağlantı isteyen programlarınızı kapatmadan arka plana alıyorsunuzdur, haliyle bağlantı uyarısı verecektir.

semiko

Üye
Yukarıdaki durum çubuğundan wife ve mobil veriyi kapatırsan sorun çözülür. Arkadaşlar aynı yazılımı ben kullanıyorum, ben niye böyle sorunlar yaşamıyorum bi anlam veremedim. Muhtemelen bağlantı isteyen programlarınızı kapatmadan arka plana alıyorsunuzdur, haliyle bağlantı uyarısı verecektir.

Arkadaşım aynı sorunu bende farketmiştim şimdi hatırladım. Sorun yaşayanlar haklı şöyle ki; mesela ovi mağazada iken indirdiğiniz her dosya öncesi bağlantı uyarısı veriyor ağa bağlı olduğu halde. Bu durumda bazı programların indirmesinde hata verebiliyor tekrar tekrar indir komutu vermek zorunda kalıyoruz.

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşım aynı sorunu bende farketmiştim şimdi hatırladım. Sorun yaşayanlar haklı şöyle ki; mesela ovi mağazada iken indirdiğiniz her dosya öncesi bağlantı uyarısı veriyor ağa bağlı olduğu halde. Bu durumda bazı programların indirmesinde hata verebiliyor tekrar tekrar indir komutu vermek zorunda kalıyoruz.

Bana denk gelmedi. Ama illaki bu uyarıyı istemiyoruz diyorsanız bir sonraki sürümde kaldırayım.

erolbaser

Üye
ya ağalar ben bu konulara biraz uzağım.ben dosyayı indirdim lakin telefonuma ne yada nasıl yükleyeceğim bir bilgim yok.bana bu konuda yardımcı olmanızı istesem.görünüm gerçekten çok güzel resimlere bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum.lütfen yardım edinde bende yükleyeyim bunu.bu arada telefonum N8... ;(

semiko

Üye
ya ağalar ben bu konulara biraz uzağım.ben dosyayı indirdim lakin telefonuma ne yada nasıl yükleyeceğim bir bilgim yok.bana bu konuda yardımcı olmanızı istesem.görünüm gerçekten çok güzel resimlere bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum.lütfen yardım edinde bende yükleyeyim bunu.bu arada telefonum N8... ;(

Arkadaşım buradaki konuda neler yapacağın resimli olarak anlatılmış aynen yaparsan sorun yaşayacağını zannetmiyorum.
http://www.maxicep.com/symbian-3-ge...-detayli-anlatimli-resimli-turkce-545091.html

AskBoy07

Üye
Arkadaşlar bende belle yükledim fakat sosyal ağlara girdiğimde haber kaynağı beslemesini alamıyorum bu yüzden ana ekrandaki widgette sadece yenile yazıyor. Yenileye tıklayınca bir şey olmuyor. Sosyal ağlara girip beslemeyi yenile diyorum besleme alınamadı diyor sizce neden olabilir. Şimdilik facial yükledim fakat orjinal sosyal ağını kullanmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

erolbaser

Üye
erolbaser http://www.maxicep.com/s-3-cfw-modi...l-alindi-566212-mesaj4106532.html#post4106532
ya ağalar ben bu konulara biraz uzağım.ben dosyayı indirdim lakin telefonuma ne yada nasıl yükleyeceğim bir bilgim yok.bana bu konuda yardımcıolmanızı istesem.görünüm gerçekten çok güzel resimlere bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum.lütfen yardım edinde bende yükleyeyim bunu.bu arada telefonum N8... ;(

Arkadaşım buradaki konuda neler yapacağın resimli olarak anlatılmış aynen yaparsan sorun yaşayacağını zannetmiyorum.
Symbian Belle ve Anna N8'e Nasıl Yüklenir [Detaylı Anlatımlı+Resimli+Türkçe]

ya bu sitede anlatılan benim istediğimi anlatmıyor.yani ben Nuranibelle yi yüklemek istiyorum lakin burda farkılı bişey yüklemesi anlatıyor.ben Nurani belleyi nasıl yükleyecem bana bu konuda yardım ederseniz çok sevinirim.ilgileriniz için şimdiden teşekkür ederim

PhoenixGuard

PhoenixGuard

Üye
Symbian Anna 25.07 Sürüm Koduna Direk Olarak Yükleniyormu ? Yoksa Downgrade Yapmamızmı Gerekiyor İlk Olarak?

sunrise90

sunrise90

Üye
Telefonuma Nurani Belleyi dead phone flashing olarak yükledim. Yüklerken 4 ana dosyayı(core,rofs2,rofs3,uda) editleyerek değiştirdim. Diğer 3 dosyayı hangi özelliklerle add yapacağımı bilmediğim için dokunmadım. Kurulum tamamlandıktan sonra bazı uygulamalar açılmadı. Bunun sebebi o 3 dosyayı yüklememiş olmam mı? Bunları nasıl yükleyebilirim?

traBolic

traBolic

Üye
aga keşke 5230 sürümlerinede ayırabilsen bu modu

nuraniharun

nuraniharun

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yarın inşallah bir aksilik olamazsa yeni güncellemem olan Nurani_Ultimate_Belleyi paylaşacağım. Telefona nasıl yükleneceği hakkında bilgilerde ekleyeceğim. Şimdilik özel mesaj atmayın. Hayırlı Geceler.

• Beğen
Tepkiler: welat.
vcihan

vcihan

Üye
bu akşam gelirmi acaba?

ismoo1907

Üye
telden girdim ama indirmek için link göremiyorum ben ?

vcihan

vcihan

Üye
Arkadaşlar yarın inşallah bir aksilik olamazsa yeni güncellemem olan Nurani_Ultimate_Belleyi paylaşacağım. Telefona nasıl yükleneceği hakkında bilgilerde ekleyeceğim. Şimdilik özel mesaj atmayın. Hayırlı Geceler.

güncellemeye ne oldu hala beklemekteyiz

Üst Alt