fw harika olmuş eline sağlık nurani dostum . Yalnız bende hava durumu çalışmıyor yapmam gereken bi ayarmı var yoksa.üzgünüz bu sefer hava durumunu güncelleyemedik diyor zırt bırt.... Her neyse bilgin olsun dedim.
güzel çalışma olmuş ama şunu soracaktım bu güncelleme c7 de çalışır mı
Nuraniharun arkadaşım. Klavye alfasayısal tuş takımına geçirildiğinde rakamları yazmak için üzerinde biraz bekleyerek rakamları yazması gerekirken önce üzerinde bulunan harfi yazıyor sonra rakamı yazıyor bilginize...
dostum wifi bağlantı simgesi bağlı değilken bile açık kalıyor. birde şu bağlandı uyarısı sürekli olarak yok şununla bağlandı yok bununla bağlandı insanın konsantrasyonunu bozuyor. bu ekleri nereye yerleştirdiğini söyleyebilirsen şayet ben kendim onları çıkartmak istiyorum
Yukarıdaki durum çubuğundan wife ve mobil veriyi kapatırsan sorun çözülür. Arkadaşlar aynı yazılımı ben kullanıyorum, ben niye böyle sorunlar yaşamıyorum bi anlam veremedim. Muhtemelen bağlantı isteyen programlarınızı kapatmadan arka plana alıyorsunuzdur, haliyle bağlantı uyarısı verecektir.
Arkadaşım aynı sorunu bende farketmiştim şimdi hatırladım. Sorun yaşayanlar haklı şöyle ki; mesela ovi mağazada iken indirdiğiniz her dosya öncesi bağlantı uyarısı veriyor ağa bağlı olduğu halde. Bu durumda bazı programların indirmesinde hata verebiliyor tekrar tekrar indir komutu vermek zorunda kalıyoruz.
ya ağalar ben bu konulara biraz uzağım.ben dosyayı indirdim lakin telefonuma ne yada nasıl yükleyeceğim bir bilgim yok.bana bu konuda yardımcı olmanızı istesem.görünüm gerçekten çok güzel resimlere bakmaktan kendimi alıkoyamıyorum.lütfen yardım edinde bende yükleyeyim bunu.bu arada telefonum N8... ;(
Arkadaşlar yarın inşallah bir aksilik olamazsa yeni güncellemem olan Nurani_Ultimate_Belleyi paylaşacağım. Telefona nasıl yükleneceği hakkında bilgilerde ekleyeceğim. Şimdilik özel mesaj atmayın. Hayırlı Geceler.