Nokia 701

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bloodsheld

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 701
Merhabalar nokia 701 almaya karar verdim sizce ozellik bakimindan ustunmu diger nokialara gore yada internet hizi nasil ? ben e72 kullaniyorum sorunlarindan biktim artik bu telefonda da sorunlar yasanilirmi? Son sorum ise vodafonda kampanya varmis babamin hatti vodafon benim hattim turkcell eger vodafondan alirsak turkcell hattim o telefonda kullanilirmi?

bloodsheld

Üye
    Konu Sahibi
yardim edicek yokmu?

pRime.

pRime.

Üye
Merhabalar nokia 701 almaya karar verdim sizce ozellik bakimindan ustunmu diger nokialara gore yada internet hizi nasil ? ben e72 kullaniyorum sorunlarindan biktim artik bu telefonda da sorunlar yasanilirmi? Son sorum ise vodafonda kampanya varmis babamin hatti vodafon benim hattim turkcell eger vodafondan alirsak turkcell hattim o telefonda kullanilirmi?

E72'de yaşadığın sorunları yaşamazsın, interneti E72'den kat kat hızlı, turkcell hattı da çalışacaktır sıkıntı olacağını sanmam, sorun çıkarsa tim'den şebeke ayarlarını alabilirsin.

bloodsheld

Üye
    Konu Sahibi
Mesela e72 kendi kendini resetliyor ne bilim fazla uygulamasi yok falan falan nokia 701debu sorunlar olurmu uygulama oyun bakimindan zenginmidir symbian diyede korkuyorum ama herkes belleyi ovuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...