Nokia 701 i Onerirmisiniz?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DxTR90

DxTR90

Üye
701 cok guzel bi telefon ama almadan xperia neo ya da bi bakmani oneririm...

by*cambaz

Üye
öneririm

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
nfc
NFC, Nokia, Sony ve ’nin 2004 yılında bir araya gelerek oluşturduğu bir temassız iletişim standartıdır. (NXP, Philips’in ve bu konularda çalışan birimlerini ayırarak oluşturduğu Avusturya ve Hollanda’da yerleşik bir firmadır) Sony ise, bilinen yüzüyle dev bir tüketici elektroniği firması olması yanında temassız çip ve işletim sistemi konusunda uzakdoğu’da oldukça etkin konumda bir teknoloji firmasıdır. Amerika ve Avrupa’da pazar bulamamış olsa da Sony’nin isimli çipi, ulaşım ve benzeri alanlarda temassız kartlarda (ve diğer form faktorlerde) uzakdoğu’da yoğun bir kullanıma sahiptir.

Uzakdoğu dışında ise NXP Mifare olarak bilinen temassız çip ailesi ile toplu taşımadan geçiş kontrol sistemlerine çok büyük bir pazar payına sahiptir. (Mifare’in Türkiye’deki en yaygın kullanımı ulaşım sistemlerindedir, en önemli örnek KGS uygulamasıdır)
port
diğer sistem uygulamalarının yeniden yazmadan uyarlanmasıdır.örn pes11
internet hızı:
bunun için de belle android düzeyinde deniliyor..

SilentOne

SilentOne

Üye
c6-01 n8 c7 e7 nin rem ve rom ve işlemcileri aynıdır

SilentOne

SilentOne

Üye
ya o değilde donna çift çekirdekli telefona gelcekmiş diolar ya aca nokia çift çekirdekli telefon çıkartana kadr iphone yada samsung galaksi seri 4 çekirdekli işlemci çıkartırmı??

qsaw

qsaw

Üye
Cok soru soruyorum ama nfc nedir? Portlama nedir?internet hizi nasildir gercektende cok tesekkurler qsaw her sorumu cevapladin.
çoğu sorunun cevabını almışsın portlamayıda ben söyleyeyim portlama android ve iOs gibi işletim sistemleri için yapılan programların bir tür programlama yardımı ile symbian içinde kullanılabilmesidir.Yani mesela kalın uçlu nokia şarj aletin var ve bu kalın uçluyu ince içlu şekline sokabilen dönüştürücüler var bunlar sayesinde ince uçluya dönüştürüp kullanıyorsun:D (bu arada olayın şarj la alkası yok sadece örnek verdim :ehe)

ümidooo

Üye
Nokia 700 cep telefonu ile birlikte piyasaya çıkan Nokia 701, süper parlak 3.5" kapasitif dokunmatik ekran ve 1Ghz güçlü işlemci ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.Ametist mor, siyah ve gümüş renk seçenekleri sunan Nokia 701, Nokia 700’e göre özellikleri yönünden biraz güçlü görünüyor. 8mp kamera çift LED flaş, 720p HD kalitesinde video çekimi, 8GB Depolama alanı, NFC özelliği, Symbian Belle Os işletim sistemi Nokia 701’in öne çıkan özellikleri arasında 1 hafta önce dan sipariş werdim 2 ğün içinde kapıya kadar teslim ettiler sizleride ğüvenilir yerlerden alışweriş etmeniz dileği ile.. grey ürünlere we yan sanayilere dikkat edin. faturasını ve garanti belğesini isteyiniz..

----------Eklendi @ 14:31:40 ---------- Yazıldı @ 14:16:03 ----------

Nokia 700 cep telefonu ile birlikte piyasaya çıkan Nokia 701, süper parlak 3.5” kapasitif dokunmatik ekran ve 1Ghz güçlü işlemci ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.Ametist mor, siyah ve gümüş renk seçenekleri sunan Nokia 701, Nokia 700’e göre özellikleri yönünden biraz güçlü görünüyor. 8mp kamera çift LED flaş, 720p HD kalitesinde video çekimi, 8GB Depolama alanı, NFC özelliği, Symbian Belle Os işletim sistemi Nokia 701’in öne çıkan özellikleri arasında 1 hafta önce dan sipariş werdim 2 ğün içinde kapıya kadar teslim ettiler internet üzerinden alışverişlerinzde dikkatlı olun ve ğüvenilir yerlerden alışweriş etmeniz dileği ile.. grey ürünlere we yan sanayilere dikkat edin. faturasını ve garanti belğesini isteyiniz.. nokia 701, kullanılabilir tavsiye ederim.

DxTR90

DxTR90

Üye
Ya arkadaşlar bu 701'in arkasında çift hoparlör çıkışı var ama tek hoparlör çalışıyor. Aldığım yere götürdüm. Bir başka müşterinin de aynı sorunla geldiğini ve kendi anlaşmalı oldukları servise gönderdiklerini ve böyle bir sorunun olmadığını söylediler. Şimdi size soruyorum bu telefon tek hoparlörlü mü yoksa çift hoparlörlü mü?

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
Ya arkadaşlar bu 701'in arkasında çift hoparlör çıkışı var ama tek hoparlör çalışıyor. Aldığım yere götürdüm. Bir başka müşterinin de aynı sorunla geldiğini ve kendi anlaşmalı oldukları servise gönderdiklerini ve böyle bir sorunun olmadığını söylediler. Şimdi size soruyorum bu telefon tek hoparlörlü mü yoksa çift hoparlörlü mü?
Maalesef tek hoparlörlü . Tıpkı C7 gibi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...