Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

turbolog

Üye
e-mail istemcisini kullanamıyorum (nokia messaging mi nedir.) Yeni hesap girmiyor. Güncellenmiyorda. Ne yapmalı?

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
Symbian Modder kardeşim biraz takip etsen konuyu bak maduruz :D

Donti

Üye
Hafiza karti ikonu kalkmiyor denedigimizde içerde oldugunu gösteriyor ve Batarya çok çabuk bitiyor ayni şekilde uyariyi batarya ömrünü uzatmak için verdiginiz dosyadada yapiyor.Yardim edebilirmisiniz?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Dostum birkaç soru soracağım.. Ben bu favori kartvizitler e kimseyi yerleştiremiyorum nasıl yapıcaz bunu? Ayrıca bir tema paylaşmışsın onda Symbian Belle 1.4 Beta 2 yazıyor ne çabuk geliştirdin nedir bu :D

Allah Allah :( ya bu tip sorunları [favori vs] yaşamayan tek ben miyim ya :( telefona format çek :S

sistem klasörü içindeki programlardan işe yarıyan bişey göremedim temel programlar dışında hiç bi program yüklü olmassa kendimiz yüklesek daha iyi e postada çalışmıo zaten

o senin kendi düşünden.etrafta bir sürü cfw var onları kur arkadaşım.yararlı program olarak bulaşık yıkıyan vs istiyosan onlar ovi store'da paralı :ehe:

Aman tanrım! ya bugün saat 2 gibi şarjdan çıkardım hiç kullanmama rağmen 1 çubuk gitti akşam 5 gibi.. anlam veremedim.

performans modundan kaynaklı.yeni sürüme batarya modu dahil edilecek

ha bide arama tuşu ile krımızı tuş sorunlu rehbere cok geç giriyor viedo codecinde sorun var videolar takılıyor önceki kullandığım fw de takılmalar yok idi (hafıza kartımda yetekli boş alan ve ramde yeterli boş yer var iken ve arkapalanda uyg. çalışmıyor iken)

o zaman başka fw'ye geç arkadaşım mal ortada :good:

cirkinn

Üye

geriye basınca orası öyle orjinal gibi mavi oluyosa her defasında oturtamamışsın demektir.. neyse ellerine sağlık yinede

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
temayı yapan ben değilim ;)

nanotex

nanotex

Üye
yeni sürüm ne zaman geliyor arkadaşım

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
valla şu anda cm'de yayında,ama konuyu ordan kaldırıcam,cfw yapımını bırakmayı da düşünüyorum.

sarigöz

Üye
Dostum birkaç soru soracağım.. Ben bu favori kartvizitler e kimseyi yerleştiremiyorum nasıl yapıcaz bunu? Ayrıca bir tema paylaşmışsın onda Symbian Belle 1.4 Beta 2 yazıyor ne çabuk geliştirdin nedir bu :D

benim arakadaşımada kurdum bu cfw yi ondada aynı sorun olmuştu önce rehberi sim karta kopyala telefona hard format at sonra simdeki numaraları tekrar telefona kopyala favori kartvizitleri biz böyle yaparak düzelttik. daha önce aldığımız yedekten ( backup veya hafıza kartından) geri yükleme yaptığımızda sorun çıkıyor.

sarigöz

Üye
valla şu anda cm'de yayında,ama konuyu ordan kaldırıcam,cfw yapımını bırakmayı da düşünüyorum.

nanotex http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-0-010-a-563087-mesaj4066098.html#post4066098
Allah Allah :( ya bu tip sorunları [favori vs] yaşamayan tek ben miyim ya :( telefona format çek :S

king7755 http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-0-010-a-563087-mesaj4066461.html#post4066461
sistem klasörü içindeki programlardan işe yarıyan bişey göremedim temel programlar dışında hiç bi program yüklü olmassa kendimiz yüklesek daha iyi e postada çalışmıo zaten

o senin kendi düşünden.etrafta bir sürü cfw var onları kur arkadaşım.yararlı program olarak bulaşık yıkıyan vs istiyosan onlar ovi store'da paralı :ehe:

nanotex http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-0-010-a-563087-mesaj4067360.html#post4067360
Aman tanrım! ya bugün saat 2 gibi şarjdan çıkardım hiç kullanmama rağmen 1 çubuk gitti akşam 5 gibi.. anlam veremedim.

performans modundan kaynaklı.yeni sürüme batarya modu dahil edilecek

yiğitsaraç http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...-0-010-a-563087-mesaj4067448.html#post4067448
ha bide arama tuşu ile krımızı tuş sorunlu rehbere cok geç giriyor viedo codecinde sorun var videolar takılıyor önceki kullandığım fw de takılmalar yok idi (hafıza kartımda yetekli boş alan ve ramde yeterli boş yer var iken ve arkapalanda uyg. çalışmıyor iken)

o zaman başka fw'ye geç arkadaşım mal ortada :good:.

valla iyi edersin fw yazmayı bırakarak arkadaşlara verdiğin cevaplar hiç hoş değil... "başka fw'ye geç" falan hiç hoş olmamış...

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ne yapayım benim fw'me dur yalvarırım kulun kölen olurum mu diyim? zorla kurdurmuyorum ki? İndirme Linki Açık Açık Konuda duruyor,ayrıca paylaşımı gönüllü olarak yapıyorum herhangi bir zorunluluğum yok.

• Beğen
Tepkiler: nanotex

yiğitsaraç

Üye
biz sadece beklentilerimizi yazıyoruz emir vermiyoruz sonuçta fw işini sen biliyorsun ;)

• Beğen
Tepkiler: Symbian Modder

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
herkes senin gibi değil :oke: Beklentilerinizi Karşılayacak Olan v1.4 Ultimate Edition Yayında ;)

yiğitsaraç

Üye
Teşekkürler

yiğitsaraç

Üye
Fotoğraflar Menüsüne 3D PhotoBrowser Eklendi.Rofs2'de yer kalmadığı için dışardan kurmalısınız
Demişşiniz hepsni okudumda photobrowseri dışardan kuracağız yani değilmi ? Tr olanının kurup geçelim o zaman :)
Temayı cok beğendim
Son olarak siyah arkaplanlar bataryayı daha az kullanıyormuş diye bişeyler duydum buradada siyah yapılmış daha da beğendim yani :)

Şuanda indirmedeyim görüşlerimi belirtirim sizlere Symbian Modder kardeşim ;)

OzzBozz97

Üye
v1.4 için x6 desteği mi yok yanlış mı gördüm abi niye böyle bişey yaptın ya :ağlarım:

yiğitsaraç

Üye
oda gelir yakında çalışması vardır belki

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
X6 istiyoruz!

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Fotoğraflar Menüsüne 3D PhotoBrowser Eklendi.Rofs2'de yer kalmadığı için dışardan kurmalısınız
Demişşiniz hepsni okudumda photobrowseri dışardan kuracağız yani değilmi ? Tr olanının kurup geçelim o zaman :)
Temayı cok beğendim
Son olarak siyah arkaplanlar bataryayı daha az kullanıyormuş diye bişeyler duydum buradada siyah yapılmış daha da beğendim yani :)

Şuanda indirmedeyim görüşlerimi belirtirim sizlere Symbian Modder kardeşim ;)

Evet Photo Browser'ı Dışarıdan Kuracaksınız.

v1.4 için x6 desteği mi yok yanlış mı gördüm abi niye böyle bişey yaptın ya :ağlarım:

X6 İçin Talep Az Olduğu İçin v1.3'den Sonra Desteği Kestim.

Üst Alt