Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

Kambaa

Üye
üstteki 4 menülük dokunmatik çalışmıyor dostum.

serhat904

serhat904

Üye
çalma listesi oluşturulmuyor

tugiforum

Üye
cfw'deki temalarıda ana sayfadaki extralar kısmına eklerseniz çok iyi olur.. ayrıca ekran görüntülerine boot ekranlarınıda ekleyin.

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar pocket lock telefonu kilitliyor ekrankararıyor ama açıldıpında ekran tuşları çalışmıyor sizde de böyle mi??

Açıkçası Ben Daha Karşılaşmadım

hack güzel ama önemli eksikleri var

1)Çalma listesi oluşturulmuyor
2)Rom patcher başlangıçta çalışmıyor
3)gelen arama ekranında telefon kararıyor (bunun nedeni belki farklı olabilir)

1- Telefona Format atıp müzik çaları kütüphanesini günnceller misiniz?
2- O Sorunu da ekliyorum
3- Pocketlock açıkken olabilir.

Arkadaşlar v1.3 Test Sürümü Olsun,Yani Sizler Sorunları Belirleyin Onları Güncelleyelim :good:

----------Eklendi @ 22:13:24 ---------- Yazıldı @ 22:12:39 ----------

üstteki 4 menülük dokunmatik çalışmıyor dostum.

4 Menülük Dokunmatik Nedir?

cfw'deki temalarıda ana sayfadaki extralar kısmına eklerseniz çok iyi olur.. ayrıca ekran görüntülerine boot ekranlarınıda ekleyin.

Peki :hmmm:

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
Yükledim hadi bakalım güzel gözüküyor umarım sorun çıkartmaz.. Küçük eksikleri var hala e postayı kuramıyorum mesela :D Teşekkürler dostum kurduğum en güzel cfw diyebilirim. Ve kullanıcılarla çok ilgileniyorsun yorumları dikkate alıyorsun bu özelliğin çok hoşuma gitti seni tebrik ediyorum

yunus4366

Üye
çok güzel olmuş, küçük bir eksik daha ;
tema değiştirdiğinde, arama geldiğinde arama resmi çıkmıyor...

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
temanın kendi ikonu.o yüzden başka temada görünmez :good:

OZDEN_38

Üye
pocket lock sorununun aynısı bende de var farklı bir kilitleme programınıda kurup denedim aynı sorun devam etti.

fixana1

fixana1

Üye
Usta madem ki test surumu bu, ben derim ki YouTube uygulamasinin ikonunu Video TV ye gom menude gozukmesin, Photo Browser uygulamasini da Fotograflar Bolumune gom menu de gozukmesin, iste Turkcelestirdiyim Photo Browser Uygulamasi isteyen indirsin , Internet Radyo ve Kaydedici nin Ikonunlarini da Muzik bolumune gom menu de gozukmesin. MusicStop ve Sohbet uygulamalari da menu de gozukmesin. Klavye yi degistir baska klavye yap, ona sen karar ver. Auto installer + BTSwitch + PocketLock +jBak TaskMan + FileBrowser + iDecompress + kaldirilsin Isteyen sonradan kurur.

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
ok 1.4 ü beklliyoruz o zaman hız süper ama açılışta kasıyor

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
yeni yazılım Yabancı Forumlarda da paylaşılacak,dailymobile,pnht gibi forumlarda da paylaşılacak bu sayede yazılım daha iyi bir hal alacak ve zaman içerisinde en iyisi olacak :D.ayrıca ileride yabancı ortaklar falan da olabilir :D

fixana1

fixana1

Üye
iNSALLAH Ustam. Sen Bulgar dili ve klavyesi koy, ben Bulgar forumlarinda memnuniyetle paylasirim. Basarilarinin devamini deliyorum Usta.

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
pocket lock kullanmıyorum ama hata devam ediyor

serhat904

serhat904

Üye
symbian modder kardeş smiles temasını yükleyecektin merakta kaldım?

ali_63kal

Üye
Yükledim adam gibi cfw olmuş teşşkürler.başarılarının devamını dilerim

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
smiley temasını şimdi veremem ama müsait olunca vereceğim

OnurAdibelli

OnurAdibelli

Üye
smiley temasını şimdi veremem ama müsait olunca vereceğim

Kardeş 1.4 ne zaman bu smiley teması gitti ve telefon kapanıyor kendiliğinden bazen.yani 1.2 de tek sorun tuş kilidi ışığıydı ama sorun yoktu bunda çok oldu :S

yumyjikk2

Üye
indirdim birazdan yükleyecegim resimler güzele benziyor eline saglık

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş 1.4 ne zaman bu smiley teması gitti ve telefon kapanıyor kendiliğinden bazen.yani 1.2 de tek sorun tuş kilidi ışığıydı ama sorun yoktu bunda çok oldu :S

dostum o telefonunla alaklaı.yazılımda böyle bi kusur yok :D

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
smiley teması nasıl birşey :D

Üst Alt