Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

berkeren23

Üye
kardeşim bu sefer ki cfw çok güzel olmuş ellerine klavyene sağlık:)

• Beğen
Tepkiler: Symbian Modder

Silinen Üye 511859

Silinen Üye 511859

Kapalı Hesap
Üstadım, emeğine sağlık. Güzel bir çalışma olmuş. Şu an için bir sıkıntı görmedim çok şükür. Eskisinden daha da hızlı olmuş. Dikkatimi çeken şey; menüdeki öğe sayısı azaltılmış. 1.3 daha kalabalıktı. Bu daha iyi olmuş. Senden ricam; sıradaki çalışmanda Nokia Petrol Blue temasını ve Mesaj Okuyucuyuda eklersen çok iyi olur. Bir sorum olacak bu arada; Mesaj Okuyucu haricen eklenebilir mi acaba? .sisx dosyası gibi filan?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Üstadım, emeğine sağlık. Güzel bir çalışma olmuş. Şu an için bir sıkıntı görmedim çok şükür. Eskisinden daha da hızlı olmuş. Dikkatimi çeken şey; menüdeki öğe sayısı azaltılmış. 1.3 daha kalabalıktı. Bu daha iyi olmuş. Senden ricam; sıradaki çalışmanda Nokia Petrol Blue temasını ve Mesaj Okuyucuyuda eklersen çok iyi olur. Bir sorum olacak bu arada; Mesaj Okuyucu haricen eklenebilir mi acaba? .sisx dosyası gibi filan?

derslerden bu ara pek vakit bulamayacağım ama uygun bir zamanımda ikisini de veririm :D

kardeşim bu sefer ki cfw çok güzel olmuş ellerine klavyene sağlık:)

teşekkürler :D güle güle kullan :D

AvCı27

AvCı27

Üye
ELinize Sağlık Çok Güzel Bi Çalışma olmuş görür Görmez hemen yükledim sıfır hata herşeyiyle mükemmel bi cfw olmuş elinize sağlık..yalnız sizden bir tek ricam olacaktı menü şu anda 3x4 ben bunu 4x4 nasıl yapabilirim bi yardımcı olabilirimisiniz ????????:tşk::bilmm

• Beğen

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
dostum bu konuda menu grid switcher diye bi program var,menüyü istediğin şekle sokabiliyorsun,1x1,2x2,3x4,4x4 vs. programı alıp kuruyorsun ve ayarlamalarını yapıyorsun.sonra kullanıyorsun :D

yorumun için teşekkürler :good:

seyidli94

Üye
merhaba paylasim icin tesekkur ederim ama bu cfwye pil dayanmiyor

AvCı27

AvCı27

Üye
dostum bu konuda menu grid switcher diye bi program var,menüyü istediğin şekle sokabiliyorsun,1x1,2x2,3x4,4x4 vs. programı alıp kuruyorsun ve ayarlamalarını yapıyorsun.sonra kullanıyorsun :D

yorumun için teşekkürler :good:

Arkadaşım ilgilendiğin için çok sağol yalnız proğramı indirdim hatta bi kaç yerden daha indirdim türkçeside dahil kurdum ne yaptımsa menü 4x4 olmadı.. Rompatcherden openal << yamasını aktifleşitirdim o şekilde denedim yine olmadı. böyle bi cfwnin 4x4 menü olması daha güzel olacaktı ama hayırlısı.yinede saol

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
merhaba paylasim icin tesekkur ederim ama bu cfwye pil dayanmiyor

kullandığın programlarla alakalı.çünkü batarya ile ilgili problem v1.4'te yaşayan tek sizsiniz :)

Arkadaşım ilgilendiğin için çok sağol yalnız proğramı indirdim hatta bi kaç yerden daha indirdim türkçeside dahil kurdum ne yaptımsa menü 4x4 olmadı.. Rompatcherden openal << yamasını aktifleşitirdim o şekilde denedim yine olmadı. böyle bi cfwnin 4x4 menü olması daha güzel olacaktı ama hayırlısı.yinede saol

dostum bende menü düzenini değiştirdikten sonra cihazı yeniden başlatınca oluyor,istersen öyle bi dene.olmadı menü modunu veririm c'ye atarsın?

jachial74

jachial74

Üye
Acaba bir önceki FW de karşılaştığım sana anlattığım sorunlar çözüldümü bu FW de? ŞAyet ben göremedim çözülen sorunlasr listesinde o nedenle sordum. Mesela batarya süresi ile ilgili Modlama ve bildirim geldiğinde tüm ekran renginin değişmesi gibi sorunlar çözüldümü?

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
o iki sorun yok :)

AvCı27

AvCı27

Üye
Arkadaşım sana zahmet menü modunu atarsan çok iyi olur ayrıca nasıl yapacağımıda anlatabilirisen çok sevinirim teşekkürler

AvCı27

AvCı27

Üye
Acaba bir önceki FW de karşılaştığım sana anlattığım sorunlar çözüldümü bu FW de? ŞAyet ben göremedim çözülen sorunlasr listesinde o nedenle sordum. Mesela batarya süresi ile ilgili Modlama ve bildirim geldiğinde tüm ekran renginin değişmesi gibi sorunlar çözüldümü?

Arkadaşım ben şu anda bu cfw yi kullanıyorum çok memnunum eksiksiz hatasız..tek kelimeyle tavsiye ederim..:good:

• Beğen
Tepkiler: sublieutenant ve Symbian Modder

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
dosya linki burada.arşivi indirip içindekini hafıza kartına at.ondan sonra rompatcher'dan open4all yamasını aktif et ve bu dosyayı c'ye bırak.daha sonra c2z maker ile oluşturduğun c2z patchini filebrowser ile c\patches klasörüne at.sonra o yamayı da rompatcher'dan aktif et.işlem tamam :D

dert91

Üye
çok hoşuma gitti teşekkürler

• Beğen

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
güle güle kullan :good:

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
hocam herkes çok memnun x6 için nasıl olacağını anlatta biz bari yapalım

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
hack süper peki bu klavyeyi değiştirmem mümkünmü belle tarzı veya bi program varsa kullanayım

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
baidu input var ona bi bak.

btrmbtrm

btrmbtrm

Üye
programı yükledim bu arada 1.4de de müzik çalardan atıyo müzik silinmiyor

Üst Alt