Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

OZDEN_38

Üye
usta x6 kullanan bir takipçiniz olarak desteğinizi sürdürmenizi rica ederim....

nanotex

nanotex

Üye
dostum yeni versiyon güzel olmuş da, keşke menü 4x4 olsaydı ve yazı fontu değişik olsaydı ya :) indiriyorum bakalım umarım daha güzeldir.

fixana1

fixana1

Üye
Ustanin bi bildigi vardir elbet ama eminim guzel olduguna simdi bende deniyorum Tesekkurler Ustam. Emegine saygi, Ellerie saglik.

• Beğen
Tepkiler: nanotex
nanotex

nanotex

Üye
Ustanin bi bildigi vardir elbet ama eminim guzel olduguna simdi bende deniyorum Tesekkurler Ustam. Emegine saygi, Ellerie saglik.
aynen güzel olmuş şu an bir sorunla karşılaşmadım güzel gidiyor :D
eline sağlık furkan kardeşim

OzzBozz97

Üye
Evet Photo Browser'ı Dışarıdan Kuracaksınız.

X6 İçin Talep Az Olduğu İçin v1.3'den Sonra Desteği Kestim.

Abi çok büyük uğraş değilse yap ta sevindir şu x6cıları telefondan çekmediğim kalmadı zaten :(

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
dostum yeni versiyon güzel olmuş da, keşke menü 4x4 olsaydı ve yazı fontu değişik olsaydı ya :) indiriyorum bakalım umarım daha güzeldir.

ilk mesaja yazı fontu eklerim :good: menü düzenini de menu grid switcher ile değiştirebilirsin.

teşekkürler sağol :good:

Abi çok büyük uğraş değilse yap ta sevindir şu x6cıları telefondan çekmediğim kalmadı zaten :(

valla yapmak istesem bile bugün yapamam.haftaya yapabilirim ancak.

aynen güzel olmuş şu an bir sorunla karşılaşmadım güzel gidiyor :D
eline sağlık furkan kardeşim

güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: nanotex

akinorta

Üye
Bu nokia mağaza'dan qt tabanlı uygulama yükleme sorununu nasıl çözebiliriz.Kullandığım telefon 5800 v60

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
sorun tam olarak çözülmüş değil.uğraşıyoruz.inşallah çözülecek :)

serhat904

serhat904

Üye
kardeş yeni versiyon için teşekkürler indirip kuruyorum şimdi :)

ErdemBütün

ErdemBütün

Üye
desteğin kesilmesi kötü olmuş..

JRValantin3

JRValantin3

Üye
arama yapmıyo :S

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
yok artık arkadaşım.biz bu cfw'yi ne diye yayınladık o zaman :S

tahacan12

Üye
Arkadasın dedıgı gıbı hat kesılmesı sorunu var. bırde neden QT sorunu hala devam edıyor.. Nıye bu qt olayına el atan yok..

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
ben anlamıyorum yav.kullandığınız hat bulunduğunuz ortam vs etkili olamaz mı arkadaşım? ben rahat rahat arama yapabiliyorum.şaka olmalı bu :S

tahacan12

Üye
Az pnce yenıden yasadım hat kesılmesı sorununu ve Qt in yuklenmesı nasıl olucak.. Bu konuda acıklama beklıyorum Ustad.. Ha Yazılım Harıuka o ayrı konu :)

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
hafıza kartına ve telefona hard formatt.

yiğitsaraç

Üye
klavyede netten şifre yazarken ğ ç i gibi harfleri tam ekran klavyede göremedim alfasayısal klavyeden yazdım klavyelere alışmak zor alışırız;) opera miniyi kurdum telefonun nokia browserinide sevdim fakat sekmeler arası geçiş tuşu ile yer imleri tuşu cok bekletiyor çözümü varmıdır ? Birde opera miniden o.faceye girmek mümkünmü tl gidiyormuş da (konu ile alakalı değil kusura bakmayın)

serhat904

serhat904

Üye
sağ seçim tuşunu değiştirmeye çalıştığım zaman uygulama meşgul diyip atıyor

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
klavyede türkçe karakterler çıkmıyorsa,yazma dili değiştiği içindir.

Browser tepkimesi açılan sekme sayısı,sayfanın yüklenme durumu,vs etkili olabilir

Valla bende 20 Tl vardı hattımda,0 Face'e takıldım çıktım bi de baktım hattımda 20 Tl'den eser yok :ehe: paralandırmışlar adiler

seçim tuşunun atmaması için cihazı bir kere kapatıp açın

nanotex

nanotex

Üye
dostum 0.facebook a operadan filan girince bedava olmuyor ya bir acayiplik var onda nokianın kendi tarayıcısından girin ondan olabilir :D
ve nasıl bir hat kesilmesi bu ben normal kullanıyorum gayet güzel

Üst Alt