Simple Belle Final |5800 v60.0.003&v41.0.010|The Fastest Firmware|

Sponsorlu Bağlantılar

MaxiFan

MaxiFan

Üye
Foursquare yüklemeye çalıştığımda işlem iptal edildi diyor!! Qt uygulamasıyla alakalı olsa gerek??

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
smiley teması nasıl birşey :D

Görsel ve Hızlı Bir Tema Gerçekten :D

@Maxifan FourSquare Kullanmıyorum Ama İnstallserver'dan dolayı iptal edildi diyebilir.ovi mapsi güncelledikten sonra kurmayı denesene?

• Beğen
Tepkiler: nanotex
darkwily

darkwily

Üye
Öncelikle emeğine sağlık çok güzel bir fw fakat sadece bende olan bir problem mi bilemedim bende internete girmek istediğimde internet ikonunu tıklıyorum program 1-2 sn açılıyor ve kendiliğinden kapanıyor yardımcı olabilecek varsa cevap yazabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.

halilaykol

Üye
arkadaşım müzikçalarda kütüphanede şarkılarım görünmüyor neden acaba? hangı klasöre atmam lazım bilgilendirir misin?

halilaykol

Üye
yenileyi tıkladıktan sonra herhangı bır yenıleme yapmıyor ama dosya yonetıcısınde muzıklerı gorup calabılıyorum ama muzıkcalarda görünmüyor :(

----------Eklendi @ 22:14:37 ---------- Yazıldı @ 22:00:34 ----------

yenileyi tıkladıktan sonra herhangı bır yenıleme yapmıyor ama dosya yonetıcısınde muzıklerı gorup calabılıyorum ama muzıkcalarda görünmüyor :(

turbolog

Üye
Muazzam. Kullandığım her özellik çalışıyor. Hız vs. de güzel. Teşekkürler.

halilaykol

Üye
Muazzam. Kullandığım her özellik çalışıyor. Hız vs. de güzel. Teşekkürler.

arkadaş müzikçalarda sıkıntı yok mu? ben muzık calarda mzıklerı göremıyorum da bılgın varsa yardımcı olurmusun hersey cok guzel ama tek sıkıntı muzıkcalar...

jachial74

jachial74

Üye
Furkan öncelikle yeni FW için teşekkür ederim. Bir Kaç sorum olucak sana;

1. İleti raporu yada benzeri bişey geldiğinde veya mesaj gönderimi esnasında ekranda değişik bir arka plan çıkıyor bende. ( Birkaç kez üst üste fw yi yükledim bir yerde hata yapıyorumdur diye ama bir çözüm olmadı. ) Sende böyle birşey oluyormu yada başka bir arkadaş denk geldimi böyle bir hataya bir bilgin varmıdır?

2. Verdiğin hafıza kartı simgesini silme ve batarya için olan uygulamaları yükledim ama halen bir değişiklik göremedim xperience serisinde 3 gün giden batarya 1 günde bitiyor bende şuan. Hafıza kartına ait simgede aynen yerli yerinde duruyor bunun için bir çözümün varmıdır?

3. Xperience versiyonlarından birinde aramayı karşı taraf cevapladığında ve kapadığında titreşim yapan bir mod vardı bu modu bu yazılıma gömebilirmisin?

4. Eski versiyonlarda olduğu gibi Hafıza kartında belirli bir klasört oluşturup bunun içine yüklediğimiz dosyaları gizli tutabileceğimiz bir mod oluşturabilirmisin?

5. Açılışta animasyonla beraber gelen yüksek sesi kaldırabilirmisin ( Bana biraz yüksek geldi )

6. Xperience versiyonlarında açılış animasyonunu değiştirebileceğimiz bir klasör sistemi mevcuttu bunu bu yazılımada entegre edebilirmiyiz?

Çok şey istediğimin farkındayım ama yazılımlarını sürekli takipp eden biri olarak senden beklentim çok fazla :)

turbolog

Üye
arkadaş müzikçalarda sıkıntı yok mu? ben muzık calarda mzıklerı göremıyorum da bılgın varsa yardımcı olurmusun hersey cok guzel ama tek sıkıntı muzıkcalar...
Yok. Depo modunda herhangi biryere de atsam buluyor. mp3 mü dinliyorsun? Dosya yöneticisinden açınca kendi müzik çalarıyla mı açılıyor?

halilaykol

Üye
sıkıntıyı buldum show ram and rom yamasını iptal ettim yama aktifken hafıza kartını Z olarak görüyor telefon yamayı iptal edince E:depo olarak gördü ve sorun çözüldü..

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle emeğine sağlık çok güzel bir fw fakat sadece bende olan bir problem mi bilemedim bende internete girmek istediğimde internet ikonunu tıklıyorum program 1-2 sn açılıyor ve kendiliğinden kapanıyor yardımcı olabilecek varsa cevap yazabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.

hard format atınız :D

arkadaşım müzikçalarda kütüphanede şarkılarım görünmüyor neden acaba? hangı klasöre atmam lazım bilgilendirir misin?

e:\musıc klasöründen okunuyor fakat her müzik attığınızda kütüphaneyi yenilemeniz lazım

Furkan öncelikle yeni FW için teşekkür ederim. Bir Kaç sorum olucak sana;

1. İleti raporu yada benzeri bişey geldiğinde veya mesaj gönderimi esnasında ekranda değişik bir arka plan çıkıyor bende. ( Birkaç kez üst üste fw yi yükledim bir yerde hata yapıyorumdur diye ama bir çözüm olmadı. ) Sende böyle birşey oluyormu yada başka bir arkadaş denk geldimi böyle bir hataya bir bilgin varmıdır?

2. Verdiğin hafıza kartı simgesini silme ve batarya için olan uygulamaları yükledim ama halen bir değişiklik göremedim xperience serisinde 3 gün giden batarya 1 günde bitiyor bende şuan. Hafıza kartına ait simgede aynen yerli yerinde duruyor bunun için bir çözümün varmıdır?

3. Xperience versiyonlarından birinde aramayı karşı taraf cevapladığında ve kapadığında titreşim yapan bir mod vardı bu modu bu yazılıma gömebilirmisin?

4. Eski versiyonlarda olduğu gibi Hafıza kartında belirli bir klasört oluşturup bunun içine yüklediğimiz dosyaları gizli tutabileceğimiz bir mod oluşturabilirmisin?

5. Açılışta animasyonla beraber gelen yüksek sesi kaldırabilirmisin ( Bana biraz yüksek geldi )

6. Xperience versiyonlarında açılış animasyonunu değiştirebileceğimiz bir klasör sistemi mevcuttu bunu bu yazılımada entegre edebilirmiyiz?

Çok şey istediğimin farkındayım ama yazılımlarını sürekli takipp eden biri olarak senden beklentim çok fazla :)

Anlıyorum.Çok Mesajlaşan biri değilim.o sorunu çözmeye çalışacağım eğer yazılımsal ise

hafıza kartı ikonundaki sorunu farkettik kaldırmıyor,yeni sürümde kaldırdım

batarya konusuna gelince batarya modunu kullanacağım.

açılış sesi ve animesini yeni sürümde kaldırdım :D sizlere kendiniz ekleyebileceğiniz bir klasör koyarım :oke:

----------Eklendi @ 16:10:10 ---------- Yazıldı @ 15:54:43 ----------

v1.2'deki smiley temasını kullanmak için telefona kurun

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve fixana1
serhat904

serhat904

Üye
hard format atınız :D

e:\musıc klasöründen okunuyor fakat her müzik attığınızda kütüphaneyi yenilemeniz lazım

Anlıyorum.Çok Mesajlaşan biri değilim.o sorunu çözmeye çalışacağım eğer yazılımsal ise

açılış sesi ve animesini yeni sürümde kaldırdım :D sizlere kendiniz ekleyebileceğiniz bir klasör koyarım :oke:

----------Eklendi @ 16:10:10 ---------- Yazıldı @ 15:54:43 ----------

v1.2'deki smiley temasını kullanmak için telefona kurun

tema için çok teşekkürler

----------Eklendi @ 17:03:15 ---------- Yazıldı @ 16:59:30 ----------

tema bozuk hatası verdi :S

Symbian Modder

Üye
    Konu Sahibi
bunu dene :D

• Beğen
Tepkiler: nanotex ve fixana1

yiğitsaraç

Üye
güncellemeleri cıkarırmısınız yada engelleseniz sonra birde yer imlerini az düzenleseniz binh24 felan yazıyor onları kaldırsanız sadece google face youtube gibi dsiteleri eklesniz güzel olurdubu tema güzel olmuş daha da geliştirebilir ama klasör içleri ve ikonları video mp3 soyalarını güzel gösteriyor kamera modu varmı bunda ? sanki biraz bulanık çekti bunda ?

jachial74

jachial74

Üye

Yeni sürümü denemek için sabırsızlanıyorum. :)

nanotex

nanotex

Üye
Dostum birkaç soru soracağım.. Ben bu favori kartvizitler e kimseyi yerleştiremiyorum nasıl yapıcaz bunu? Ayrıca bir tema paylaşmışsın onda Symbian Belle 1.4 Beta 2 yazıyor ne çabuk geliştirdin nedir bu :D

king7755

king7755

Üye
sistem klasörü içindeki programlardan işe yarıyan bişey göremedim temel programlar dışında hiç bi program yüklü olmassa kendimiz yüklesek daha iyi e postada çalışmıo zaten

nanotex

nanotex

Üye
Aman tanrım! ya bugün saat 2 gibi şarjdan çıkardım hiç kullanmama rağmen 1 çubuk gitti akşam 5 gibi.. anlam veremedim.

yiğitsaraç

Üye
ha bide arama tuşu ile krımızı tuş sorunlu rehbere cok geç giriyor viedo codecinde sorun var videolar takılıyor önceki kullandığım fw de takılmalar yok idi (hafıza kartımda yetekli boş alan ve ramde yeterli boş yer var iken ve arkapalanda uyg. çalışmıyor iken)

Üst Alt