smiley teması nasıl birşey![]()

müzik kitaplığını yeniledin mi kardeşimarkadaşım müzikçalarda kütüphanede şarkılarım görünmüyor neden acaba? hangı klasöre atmam lazım bilgilendirir misin?

Muazzam. Kullandığım her özellik çalışıyor. Hız vs. de güzel. Teşekkürler.

Yok. Depo modunda herhangi biryere de atsam buluyor. mp3 mü dinliyorsun? Dosya yöneticisinden açınca kendi müzik çalarıyla mı açılıyor?arkadaş müzikçalarda sıkıntı yok mu? ben muzık calarda mzıklerı göremıyorum da bılgın varsa yardımcı olurmusun hersey cok guzel ama tek sıkıntı muzıkcalar...
Öncelikle emeğine sağlık çok güzel bir fw fakat sadece bende olan bir problem mi bilemedim bende internete girmek istediğimde internet ikonunu tıklıyorum program 1-2 sn açılıyor ve kendiliğinden kapanıyor yardımcı olabilecek varsa cevap yazabilirmisiniz. şimdiden teşekkürler.

arkadaşım müzikçalarda kütüphanede şarkılarım görünmüyor neden acaba? hangı klasöre atmam lazım bilgilendirir misin?
Furkan öncelikle yeni FW için teşekkür ederim. Bir Kaç sorum olucak sana;
1. İleti raporu yada benzeri bişey geldiğinde veya mesaj gönderimi esnasında ekranda değişik bir arka plan çıkıyor bende. ( Birkaç kez üst üste fw yi yükledim bir yerde hata yapıyorumdur diye ama bir çözüm olmadı. ) Sende böyle birşey oluyormu yada başka bir arkadaş denk geldimi böyle bir hataya bir bilgin varmıdır?
2. Verdiğin hafıza kartı simgesini silme ve batarya için olan uygulamaları yükledim ama halen bir değişiklik göremedim xperience serisinde 3 gün giden batarya 1 günde bitiyor bende şuan. Hafıza kartına ait simgede aynen yerli yerinde duruyor bunun için bir çözümün varmıdır?
3. Xperience versiyonlarından birinde aramayı karşı taraf cevapladığında ve kapadığında titreşim yapan bir mod vardı bu modu bu yazılıma gömebilirmisin?
4. Eski versiyonlarda olduğu gibi Hafıza kartında belirli bir klasört oluşturup bunun içine yüklediğimiz dosyaları gizli tutabileceğimiz bir mod oluşturabilirmisin?
5. Açılışta animasyonla beraber gelen yüksek sesi kaldırabilirmisin ( Bana biraz yüksek geldi )
6. Xperience versiyonlarında açılış animasyonunu değiştirebileceğimiz bir klasör sistemi mevcuttu bunu bu yazılımada entegre edebilirmiyiz?
Çok şey istediğimin farkındayım ama yazılımlarını sürekli takipp eden biri olarak senden beklentim çok fazla![]()
sizlere kendiniz ekleyebileceğiniz bir klasör koyarım 
hard format atınız
e:\musıc klasöründen okunuyor fakat her müzik attığınızda kütüphaneyi yenilemeniz lazım
Anlıyorum.Çok Mesajlaşan biri değilim.o sorunu çözmeye çalışacağım eğer yazılımsal ise
hafıza kartı ikonundaki sorunu farkettik kaldırmıyor,yeni sürümde kaldırdım
batarya konusuna gelince batarya modunu kullanacağım.
açılış sesi ve animesini yeni sürümde kaldırdımsizlere kendiniz ekleyebileceğiniz bir klasör koyarım
----------Eklendi @ 16:10:10 ---------- Yazıldı @ 15:54:43 ----------
v1.2'deki smiley temasını kullanmak için telefona kurun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Anlıyorum.Çok Mesajlaşan biri değilim.o sorunu çözmeye çalışacağım eğer yazılımsal ise
hafıza kartı ikonundaki sorunu farkettik kaldırmıyor,yeni sürümde kaldırdım
batarya konusuna gelince batarya modunu kullanacağım.
açılış sesi ve animesini yeni sürümde kaldırdımsizlere kendiniz ekleyebileceğiniz bir klasör koyarım