Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
c6-01 içinde bir anlatım olsa iyi olur en kısa zamanda bekliyoruz bide ben güvenlik kodunu unuttuym benim ne yapmam lazım
arkadasim nss diye pro vardi s60 larda kullandimiz onu arastir smartphone tellere birsey yapmiyor ama baglantida sikinti yok guvenlik kodunu onunla hallede bilirsin bence sen arastir formda var anlatim.

suskunq

Üye

arkadasim nss diye pro vardi s60 larda kullandimiz onu arastir smartphone tellere birsey yapmiyor ama baglantida sikinti yok guvenlik kodunu onunla hallede bilirsin bence sen arastir formda var anlatim.

hocam nns ile bir türlü baglantıyı kuramadım yoksa çözümü biliyordum ama en iyisi orjinal flash atmak diye düşündüm

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Yaptım sorunsuz bi şekilde oldu. Artık 0 gibi bir N8'im var teşekkürler :D

aleranol

aleranol

Üye
arkadaşlar benim c7 siyah a acil flaş atmam lazım fakat benim aletin pilinin altında CODE:059B899 yazıyor ne yapmalıyım lütfen

asparesai

Üye
slm arkadasalr . benım c6-00 var var rm 624. yurt dısından geldıgı ıcın turkce dıl yok . rm 612 atayım dedım olmadı yardımcı olabılırmısınız telefoncuya göturdum bunlara atılmıyor dedı. acaba telefoncu basından savmak ıcınmı söledı yoksa gercekten atılmıyormu.

semircom

Üye
slm arkadaşlar ben Phoenix 2011 i kuramadım verdgnz likten direk kurulmuyor bi yardım edeblrmsnz

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
slm arkadaşlar ben Phoenix 2011 i kuramadım verdgnz likten direk kurulmuyor bi yardım edeblrmsnz

Güncel sürümü bu siteden takip edebilirsiniz

semircom

Üye
dedgnz gbi herseyi yaptım fakat bi sorunla karsılastım phoenix te son asamayı yaparken hata verdi :(:(

bebe_ruhi

bebe_ruhi

Üye
ben dun yaptim kardes e 7 ye direk sectim e7yi sonra modeli sonrada turkiye benimki silver white onuda sectim ve karsima 19 tane dosya cikti yukledim hepsini yuzde99 dan sonra hata verdi sonra teli restaret attim calisiyodu problem yoktu. yani arkadaslar o alanlardan telefonunuzla alkali seceneklere bi goz atin bulursunuz ilk hane telefon modeli ikinci hane yuklemek istediginiz versiyon ucuncu hanede dil ve telefon kasa tipini seciyosunuz bu kadar. 19 dosyayida secin.

joe_cenk

joe_cenk

Üye
Söylediklerini harfiyen yerine getirdim ama olmadı eksik dosya hatası veriyor telefonum Nokia 701 phoenix te sona kadar geliyorum yaılımıda seçiyorum rubsih e basıyorum eksik dosya hatası veriyor ama dosyalarıda kontrol ettim tam navifirmden eksiksiz yüklenmiş ama olmuyor

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Söylediklerini harfiyen yerine getirdim ama olmadı eksik dosya hatası veriyor telefonum Nokia 701 phoenix te sona kadar geliyorum yaılımıda seçiyorum rubsih e basıyorum eksik dosya hatası veriyor ama dosyalarıda kontrol ettim tam navifirmden eksiksiz yüklenmiş ama olmuyor

Eksik olan dosya resimler ve videolar bildiğim kadarıyla Firmware update dedikten sonra options'a basıp eksik dosyayı sil. İstersen eksik dediğin dosyanın adını yazda emin olalım :)

----------Eklendi @ 18:09:42 ---------- Yazıldı @ 18:08:12 ----------

ben dun yaptim kardes e 7 ye direk sectim e7yi sonra modeli sonrada turkiye benimki silver white onuda sectim ve karsima 19 tane dosya cikti yukledim hepsini yuzde99 dan sonra hata verdi sonra teli restaret attim calisiyodu problem yoktu. yani arkadaslar o alanlardan telefonunuzla alkali seceneklere bi goz atin bulursunuz ilk hane telefon modeli ikinci hane yuklemek istediginiz versiyon ucuncu hanede dil ve telefon kasa tipini seciyosunuz bu kadar. 19 dosyayida secin.

Ben hepsini indirmeye gerek yok diye biliyorum. İlk açtığında seçili olan 8 dosya önemli, öbürleri oyun uygulama vs. diye biliyorum.

one2one2

one2one2

Üye
birsey sorucam diyorsunuzki dead phone yaparsaniz servis bunu anlar ve garanti disi kalir. benim suan telefonumda bi sorun var (acildiktan sonra sistem hatasi uyarisi) goze batmiyor sorunda cikarmiyor ama flashlamak istiyorum. ama anlamak istedigim telefonu flasladigimda c: d: gibi sistem suruculeride formatlaniyormu? yoksa uzerinemi kuruluyor. ben formatlanip sifirlansin istiyorum. bunun icin dead phone mu yapmam gerekiyor?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
birsey sorucam diyorsunuzki dead phone yaparsaniz servis bunu anlar ve garanti disi kalir. benim suan telefonumda bi sorun var (acildiktan sonra sistem hatasi uyarisi) goze batmiyor sorunda cikarmiyor ama flashlamak istiyorum. ama anlamak istedigim telefonu flasladigimda c: d: gibi sistem suruculeride formatlaniyormu? yoksa uzerinemi kuruluyor. ben formatlanip sifirlansin istiyorum. bunun icin dead phone mu yapmam gerekiyor?

C: formatlanıyor E: (depo hafızası) formatlanmıyor. Dead phone çöken cihazlar için siz normal flash atın bence.

cates94

cates94

Üye
Merhaba.Benim c6-01 telefonum var ama bu flash olayını ben pc üzerinden yapamıyorum.(malum ygs lys oldugu için evde pc yok ne yazık ki)Bunun tel üzerinden yapılma şansı var mı?

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Merhaba.Benim c6-01 telefonum var ama bu flash olayını ben pc üzerinden yapamıyorum.(malum ygs lys oldugu için evde pc yok ne yazık ki)Bunun tel üzerinden yapılma şansı var mı?

Maalesef flash yalnızca bilgisayar ile atılıyor.

asparesai

Üye
merzifon1107 kardes benım sorunuma bı care bulamadıkmı . c6 00 beyaz telefonum vr rm 642 . yabancı oldugu ıcın turkce menu yuklemek ıstedım olmadı: telefoncuya göturdum bunalra atılmıyor dedı
612 turkce atmayı denedım herseyıde harfıyen yaptım olmadı.

Üst Alt