Nokia S^3 Telefonlara Nasıl Flash Atılır? ( N8 üzerinden anlatılmıştır)

Sponsorlu Bağlantılar

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
hocam bende belle war dili inglizce bende navıfırmden turkceyı ındırdım tekrar flash atıcam ama phoenix telefonumu görmuyo nasıl yaparım bıde versıyon lar aynı yanı belle 11 ingilizceyse belle 11 türkçe atıcam bılmem olurmu acaba

Aynı versiyonlarda geçiş yapabilirsin sadece düşük versiyona geçersen downgrade işlemi gerekir :)

KadirCakir

Üye
Bu işlemi ben 6700 de yaptım fakat buna rağmen sim kilidi kalkmadı. Sim kilidini kaldırmam için ne yapmam gerekiyor.

den1905

den1905

Üye
Artık sabit başlıkları güncel hale getirsen güncel sürüm bilgileri vs. eklense daha iyi olur.

lolsensin

lolsensin

Üye
Beyler lütfen yardımcı olun bende 5530 xpressmusic var buna nasıl belle yükleyebilirim link verebilirmisiniz flash atma falan bilmiyorum detaylı anlatım varsa yardımcı olacakk

bartinli8387

bartinli8387

Üye
açma tusuna bas tel titreyene kadar açılır

ANIL

ANIL

Admin
navifirmden hangi belleyi indirmem gerekiyor telefonum gri n8 iki tane euro2_dg_turkey dosyası var fark eder mi?

o.y.

Üye
İşlemi harfi harfiyen yerine getirdim ama yüklemenin ortasında hata verdi ve şu anda telefonum açılmıyor. biri bana yardımcı olabilir mi

ANIL

ANIL

Admin
tekrar dene

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Daha önce teşekkür etmişmiydim hatırlamıyorum, faydalı paylaşım için :tşk:.

>Lips Of AngeL<

>Lips Of AngeL<

Üye
emegine saglık güzel anlatım

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Teşekkürler.Belle sürümü için güncellerseniz arkadaşlara daha yardımcı olur bence.

ANIL29

ANIL29

Üye
nokia 603'üme flash atmak istiyorum ama böyle birşey çıkıyor yardımcı olur musunuz ?

AмσηR@

AмσηR@

Üye
konuyu güncellese arkadaş, çoğu arkadaşa yardımcı olacaklardır bence.

ekoks20

ekoks20

Üye
arkadaşlar nokia sutede yazılım güncelleştirme bölümünde yeniden yükle diye bir link var oradan yapmakla flaş arasında bir fark var mı yada ne fark var

ANIL

ANIL

Admin
arkadaşlar nokia sutede yazılım güncelleştirme bölümünde yeniden yükle diye bir link var oradan yapmakla flaş arasında bir fark var mı yada ne fark var

Flash yazılımı tamamen temizleyip yeni yazılımı kurar. Nokia suite ise yazılımın üstüne kurar. Flash daha hızlı yükler..

adela

Üye
bilgisayarımı phoneix yükleyemiyorum...2011/2012 indirdim kuramıyorum..(exe) prog..
phoneix software msi bulamıyor diyor..

emrekkaa

Üye
kız arkadasımın kardesı telefonun guvenlık kodunu degıstırmıs ve unutmus, sımdı telefon acılmıyo, flashlamayı denedım ama phoenıx telefonu gormuyo. Bı cagre arıyorum

ANIL

ANIL

Admin
Dead flash denemelisin..

ANIL

ANIL

Admin
Teamwiver7 programını yükle beraber yapalım kardeşim

Üst Alt