nedir bu telefonların sizden çektiği her türlü işkenceyi uyguladınız yeterrr![]()
![]()
![]()
ama çok hit almışsın belli
Bu da birşey mi? İlerde Galaxy SII alacağım. O zamana kadar telefonu çıkabileceği en yüksek kalite ve performansa zorlayacağım.
peyki sınavlar bitince yine serd@r gelicek dimi![]()
Geri dönücem.En kısa zamanda bende sizlerle olmak istiyorum.Geri dönücem.

En kısa zamanda bende sizlerle olmak istiyorum.Geri dönücem.

Hoşgeldin aramıza ONURCAN_149.

birçok fark var yani en basitlerini söyleyim cfw de widget destekli ev ekranı var ofw de yok .ofw hata oranı daha düşük ram daha fazla olabilir. Birçok fark var bunları daha sonra sizlerede anlatıcaz![]()

Haklısın. İngilizce forumlarda bir CFW nin tüm s60v5 versiyonu çıkıyorda Türkçe forumlarda sadece belli telefonlara çıkıyor. Zaten Türkiye'de ilk defa aynı CFW yi 4 farklı telefona çıkaran tek kişi bendim. O da OmegA ile.

) aslında çok da önemli bir sorun degil diğeri ise kodekler ama oda aşılabilecek bir şey.Benim c6 portunda hoşuma giden genel özelliklere değinmek istiyorum.
1- Rehber ve favori listesi sistemi (favori sistemi rehberi diske kaydetip format yada flash atip, rehberi kopyaladıkdan sonra ev ekranınında kartvizit widgeti eklediğim anda önceden favoridekiler direk enrana beliriyor. Yani sisteme iyi otutturulmuş.)
2- Numara çevirinin rehbere erişmesi.
3- Nokia Beta Labs yazılımlarını çok beğendiğimden ötürü Nokia Bots mesala widget desteği ile stabil çalışıyor. Şuan Rambo_FT'nin yazılımıyla sorunsuz şekilde çalışmakta.
4- Genel olarak gelen c6 yazılımında bulunan beğenilen özellikler olarak
- Updated Music player with folder playlists and lyrics support
- New emoticons and smileys in text and multimedia messages
- New, quicker and easier chat and mail applications...
Sonuç genel olarak c6 yazılım seçmemin genel nedenlerini bir yazmak istedim. Bu arada Rambo_FT cfw sini kullanmaktayim. Karşılaştığım 2 sorun var biri müzik çalıcıdan menüye atması ( şuan menuye atmiyor gören arkadaşlar ilk güncellemede eğer patch dosyasını yeniden atmassanız yeniden ortaya çıkacaktır menuye atma sorunu) aslında çok da önemli bir sorun degil diğeri ise kodekler ama oda aşılabilecek bir şey.
frkan profil deil ya hani *#0000# yapiorz ya orda bilgiler yazio bole orj belle gibi yazarsadiorm bi arkadas i kandirmam lzm orj gibi gorunsun die
![]()
Benim c6 portunda hoşuma giden genel özelliklere değinmek istiyorum.
1- Rehber ve favori listesi sistemi (favori sistemi rehberi diske kaydetip format yada flash atip, rehberi kopyaladıkdan sonra ev ekranınında kartvizit widgeti eklediğim anda önceden favoridekiler direk enrana beliriyor. Yani sisteme iyi otutturulmuş.)
2- Numara çevirinin rehbere erişmesi.
3- Nokia Beta Labs yazılımlarını çok beğendiğimden ötürü Nokia Bots mesala widget desteği ile stabil çalışıyor. Şuan Rambo_FT'nin yazılımıyla sorunsuz şekilde çalışmakta.
4- Genel olarak gelen c6 yazılımında bulunan beğenilen özellikler olarak
- Updated Music player with folder playlists and lyrics support
- New emoticons and smileys in text and multimedia messages
- New, quicker and easier chat and mail applications...
Sonuç genel olarak c6 yazılım seçmemin genel nedenlerini bir yazmak istedim. Bu arada Rambo_FT cfw sini kullanmaktayim. Karşılaştığım 2 sorun var biri müzik çalıcıdan menüye atması ( şuan menuye atmiyor gören arkadaşlar ilk güncellemede eğer patch dosyasını yeniden atmassanız yeniden ortaya çıkacaktır menuye atma sorunu) aslında çok da önemli bir sorun degil diğeri ise kodekler ama oda aşılabilecek bir şey.